WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Prawie 40zł, ale sporo tego bo paczki po 50g większość.
Dzisiaj obczaiłam przy drodze sporo jasnoty białej i stwierdziłam,że nazrywam i ususzę, bo ogólnie drogo wychodzi za 25g prawie 18zł. A że sporo jej jest teraz więc zobaczę ile mi się uda jej uzbierać i jak wagowo to wychodzi.
ja kupowałam na allegro mieszankę ziół za 25 zł na niedrożne jajowody 300 g około.
Codziennie się pije te zioła?? -
my dream wrote:ja kupowałam na allegro mieszankę ziół za 25 zł na niedrożne jajowody 300 g około.
Codziennie się pije te zioła??
Codziennie.
"2 łyżki ziół zalej w termosie półtorej szklanki wrzącej wody, zamknij i pozostaw na 1 godzinę. Następnie przecedź i pij po pół szklanki napoju między posiłkami. Nie należy pić ich na pusty żołądek, bo może powodować mdłości"
http://www.duszan.com24.pl/?p=productsList&iCategory=3&sName=MIESZANKI..
-
Saruś przykro mi kochana, że musisz przechodzić też przez to wszystko...skonsultuj to krwawienie z lekarzem. Nie wiem ile plamiłaś itd po poronieniu....spróbuję znaleźć Twój wykres jeśli go udostępniłaś. Mocno przytulam....moja @ się nie rozkręciła...lekkie plamienie i cisza.
-
Pewnie, że wiki to nie jakieś super źródło ale ogólnie wszędzie jest o inozytolu w znaczeniu myo-inozytol, bo to po prostu najczęściej spotykana forma.
Nawet tutaj http://ginekolpol.com/fulltxt.php?ICID=1092734 jest używane "inozytol" a dopiero w tekście, że chodzi o myoNatka098 lubi tę wiadomość
-
Ech czuje że niepotrzebnie się cieszyłam i żadnej owu z tego nie będzie. Śluzu tyle co nic i do tego białawy. Niby rozciągliwy dość... Ale no nijak to nie pasuje do owu
Sara a teraz to Plamienie czy normalnie jak okres? Może coś się jeszcze oczyszcza... Miałaś łyżeczkowanie? -
BialaKredka wrote:No i żegnajcie marzenia o owulacji...
Wiedziałam że moja radość jest przedwczesna i zawsze jak nabiore nadziei to dostanę kopa w tyłek
Czemu tak mowisz? Z wykresu na moje oko nic takiego nie wynika Skok moze nastapic do 3 dni po szczycie sluzu, dobrze pamietam? -
ale u mnie zawsze był spadek i duuuży skok no nic zobaczymy. Już ten śluz mi mówił, że nic z tego... bo wczoraj w sumie był biały, dość rozciągliwy ale mało i biały.
-
Już sama nie wiem... na pewno trzecie z wyższych temperatur powinna być o 0,2st wyższa niż ostatnich 6 niższych. Tylko, że ja byłam chora i miałam gorączkę, więc też te temperatury mogą być na wyrost... obstawiałabym, że te ok 36,5 są prawidłowe bo mniej więcej na takim poziomie mam na starych wykresach. I te wyższe to najgorsze dni choroby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 09:06
-
No byłam, ale i tak normalnie miałam w pierwszej fazie ok 36,5 potem spadek do ok 36,3 i skok do 36,7 mniej więcej. I takiego skoku się spodziewałam No i ten śluz... straciłam nadzieję po prostu.
Ale żel fajny