X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    Hej dziewczyny! Czy myślicie ze zioła na druga fazę cyklu mogę zacząć pić nie od razu po domniemanej ovu ale jeszcze przed @? I czy zioła ojca Sroki nr 3 mogę pić równocześnie zazywajac dong quai? Czy albo jedno albo drugie?

zioła na II fazę piję się właśnie tak jak napisałaś - po owu do @. Jak już jesteś po owu możesz zacząć kilka dni później.

Zioła Na I fazę po @ do owu

Zioła Sroki można łączyć z dongiem

ale Sroki + zioła na I/II fazę + dong to już za dużo
    Albo Sroka abo zioła I/II faza. Osobiście polecam Srokę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 08:59

SunSun, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

• SunSun Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy plan mialam taki: sroka nr 3(od @ do ovu) i dong(po @ ale przed ovu) a zioła na druga fazę cyklu te na progesteron po ovu.Czy taka mieszanka to za dużo jednak?

ex2btv738sn49jef.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    Znaczy plan mialam taki: sroka nr 3(od @ do ovu) i dong(po @ ale przed ovu) a zioła na druga fazę cyklu te na progesteron po ovu.Czy taka mieszanka to za dużo jednak?

Aga.just chyba chodzilo o to zeby nie pic tych ziolek rownoczesnie, a skoro Ty chcesz pic najpierw nr 3, a po owu na II faze to chyba ok :)

SunSun lubi tę wiadomość

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje zielarko :)

SunSun lubi tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Aga.just chyba chodzilo o to zeby nie pic tych ziolek rownoczesnie, a skoro Ty chcesz pic najpierw nr 3, a po owu na II faze to chyba ok :)
    Dzięki:-)

ex2btv738sn49jef.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka gratuluje .

doris nie wiem o co chodzi z sikami ? mozeszm i przyblizyc bo nie jestem naq biezaco... ale z tym "nasraniem w glowach" maz ma calkowita racje :D

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , hej.
    Zielarka gratuluję i trzymam kciuki. Rano lecę na betę zobaczyć do ilu spadła.
    Heh dzisiaj nocka w pracy. Nic mi się nie chce. Nie mam nic do jedzenia nawet :/
    Ostatnio noc w noc śni mi się mój pierwszy facet. Jakoś przed świętami go widziałam i zcieło mnie z nóg.... masakra. Chociaż sny takie, że nie chcę się budzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 19:38

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara no no no :D

• BialaKredka Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    zielarka gratuluje .

doris nie wiem o co chodzi z sikami ? mozeszm i przyblizyc bo nie jestem naq biezaco... ale z tym "nasraniem w glowach" maz ma calkowita racje :D

Gadałyśmy że gdyby wypicie moczu ciężarnej gwarantowało ciążę to byśmy piły ;)

sara_nar, staraczka24, my dream lubią tę wiadomość

Długa droga wcale nie musi być straszna, wszystko zależy od tego kto czeka na nas na jej końcu...
    59c68c01d6614ba019de72c15f718674.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka chyba coś w tym jest, że stara miłość nie rdzewieje. Chociaż z drugiej strony .... pierwsza wielka miłość, pierwszy seks z nim ... może po prostu mam do niego sentyment. Sama nie wiem. Ale to jak moje ciało reaguje na jego widok jest niepokojące. Żaden inny facet nie wywołuje u mnie takich emocji.
    Ciekawa jestem czy Kamil ma tak samo. Ale on to facet, oni są inni. Chociaż kilka lat temu spotkaliśmy się w pubie przypadkiem, ja nie miałam wtedy nikogo, a on miał dziewczynę, której się nawet oświadczył (nie wiedziałam o tym) i spędziliśmy wspólnie noc ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 19:59

staraczka24 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara, serio ? przespal sie z tob mimo ze mial narzeczona ? kamil to lasnie ten twoj eks ?
    a mezu u ciebie nie wywoluje u ciebie takich emocji jak K ? :)

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio, serio. Co prawda wiedziałam, że ma dziewczynę. Jak go zapytałam, że co jego dziewczyna na to, to powiedział, że przecież dziewczyny tu nie ma. Kamil, to ten eks. Mąż na początku wywoływał podobne uczucie, ale to nie było nawet w połowie tak silne, jak to co czuję widząc Kamila :/

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moge wiedziec co bylo powodem waszego rozstania ?
    kurcze no to dziwna sytuacja :D

• ANDI87 Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar nie myśl o tym co było tylko o tym co będzie:) wiem że takie mysle co by było jest najlepsze wiem łatwo sie mowi

sara_nar lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę, to w sumie nigdy nie byliśmy oficjalnie razem. Zanim go poznałam już mi się podobał. Wspólni znajomi, wspólne imprezy. Kiedyś obiło mi się o uszy od jego przyjaciela (z którym i ja się przyjaźniłam) że K. coś do mnie czuje. Ale on był typem przystojniaka, co to może mieć nie jedną. A ja byłam zbyt chłopięca. Później on poszedł do wojska i tak jakoś kontakt się urwał.
    ANDI ja nie myślę, co by było gdybym z nim była. Ale po tym jak go ostatnio zobaczyłam, gdzieś tam jest w moich myślach i snach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 21:24

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha... no kurcze andi ma racje nie ma co myslec o tym co bylo. bo zwariujesz, mam nadzieje ze kochasz swojego meza i nie w glowie ci inni :)

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męża kocham, nawet ostatnio tak się zastanawiałam. Hehe gdyby Kamil wyznał mi miłość i chciałby być ze mną, to czy bym się zgodziła. I nie, nie zgodziłabym się. Nie zostawiłabym M. Chociaż, jak to małżeństwie raz jest lepiej, raz gorzej, ale nie wyobrażam sobie życia bez niego.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara no ja mam nadzieje ! :) masz meza i tego sie trzymaj ! :)

sara_nar lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara wyslalalm ci zaproszenie, jak mozesz wejdz do mnie na wykres i zobacz jak to wyglada, myslisz ze moge byc po owulce i jutro bedzie skok? nie ma wczoraj i dzis serduszka..

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbytnio się nie zam, ale wydaje mi się, że możesz być po ovu. A co na to nasze guru werka?
    A właśnie gdzie ona się podziewa ??
    Wzięłam udział w losowaniu, do przetestowania jest wibrator :P jak wygram, to będzie cud, a M. to mnie chyba z łóżka wygoni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 22:11

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ