WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:Hej dziewczyny! Czy myślicie ze zioła na druga fazę cyklu mogę zacząć pić nie od razu po domniemanej ovu ale jeszcze przed @? I czy zioła ojca Sroki nr 3 mogę pić równocześnie zazywajac dong quai? Czy albo jedno albo drugie?
zioła na II fazę piję się właśnie tak jak napisałaś - po owu do @. Jak już jesteś po owu możesz zacząć kilka dni później.
Zioła Na I fazę po @ do owu
Zioła Sroki można łączyć z dongiem
ale Sroki + zioła na I/II fazę + dong to już za dużo
Albo Sroka abo zioła I/II faza. Osobiście polecam Srokę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 08:59
SunSun, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
SunSun wrote:Znaczy plan mialam taki: sroka nr 3(od @ do ovu) i dong(po @ ale przed ovu) a zioła na druga fazę cyklu te na progesteron po ovu.Czy taka mieszanka to za dużo jednak?
Aga.just chyba chodzilo o to zeby nie pic tych ziolek rownoczesnie, a skoro Ty chcesz pic najpierw nr 3, a po owu na II faze to chyba okSunSun lubi tę wiadomość
-
Hej , hej.
Zielarka gratuluję i trzymam kciuki. Rano lecę na betę zobaczyć do ilu spadła.
Heh dzisiaj nocka w pracy. Nic mi się nie chce. Nie mam nic do jedzenia nawet
Ostatnio noc w noc śni mi się mój pierwszy facet. Jakoś przed świętami go widziałam i zcieło mnie z nóg.... masakra. Chociaż sny takie, że nie chcę się budzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 19:38
-
staraczka24 wrote:zielarka gratuluje .
doris nie wiem o co chodzi z sikami ? mozeszm i przyblizyc bo nie jestem naq biezaco... ale z tym "nasraniem w glowach" maz ma calkowita racje
Gadałyśmy że gdyby wypicie moczu ciężarnej gwarantowało ciążę to byśmy piłysara_nar, staraczka24, my dream lubią tę wiadomość
-
staraczka chyba coś w tym jest, że stara miłość nie rdzewieje. Chociaż z drugiej strony .... pierwsza wielka miłość, pierwszy seks z nim ... może po prostu mam do niego sentyment. Sama nie wiem. Ale to jak moje ciało reaguje na jego widok jest niepokojące. Żaden inny facet nie wywołuje u mnie takich emocji.
Ciekawa jestem czy Kamil ma tak samo. Ale on to facet, oni są inni. Chociaż kilka lat temu spotkaliśmy się w pubie przypadkiem, ja nie miałam wtedy nikogo, a on miał dziewczynę, której się nawet oświadczył (nie wiedziałam o tym) i spędziliśmy wspólnie noc ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 19:59
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Serio, serio. Co prawda wiedziałam, że ma dziewczynę. Jak go zapytałam, że co jego dziewczyna na to, to powiedział, że przecież dziewczyny tu nie ma. Kamil, to ten eks. Mąż na początku wywoływał podobne uczucie, ale to nie było nawet w połowie tak silne, jak to co czuję widząc Kamila
-
Tak naprawdę, to w sumie nigdy nie byliśmy oficjalnie razem. Zanim go poznałam już mi się podobał. Wspólni znajomi, wspólne imprezy. Kiedyś obiło mi się o uszy od jego przyjaciela (z którym i ja się przyjaźniłam) że K. coś do mnie czuje. Ale on był typem przystojniaka, co to może mieć nie jedną. A ja byłam zbyt chłopięca. Później on poszedł do wojska i tak jakoś kontakt się urwał.
ANDI ja nie myślę, co by było gdybym z nim była. Ale po tym jak go ostatnio zobaczyłam, gdzieś tam jest w moich myślach i snach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 21:24
-
Męża kocham, nawet ostatnio tak się zastanawiałam. Hehe gdyby Kamil wyznał mi miłość i chciałby być ze mną, to czy bym się zgodziła. I nie, nie zgodziłabym się. Nie zostawiłabym M. Chociaż, jak to małżeństwie raz jest lepiej, raz gorzej, ale nie wyobrażam sobie życia bez niego.
-
Zbytnio się nie zam, ale wydaje mi się, że możesz być po ovu. A co na to nasze guru werka?
A właśnie gdzie ona się podziewa ??
Wzięłam udział w losowaniu, do przetestowania jest wibrator jak wygram, to będzie cud, a M. to mnie chyba z łóżka wygoniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 22:11