WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane, wróciłam po majowce-w życiu Was nie nadrobienia w czytaniu widzę ze są nowe twarze na wątku, witajcie dziewczyny!
Zielarka- serdeczne gratulacje!
Ja jestem po pierwszym usg, to było 5w5dserduszko bije, maleństwo ciut większe wiec termin niby zmieniony na 27.12 niestety mam jakaś toorbiel na jajniku:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 13:38
-
SunSun wrote:Yhm no ale jak wytłumaczyć pęcherzyk w 9dc o wielkości 13mm?Tak długo dojrzewa?I czemu w 14 dc nie powiedziałaby mi gino że on dalej rośnie i żebym jeszcze przyszła zobaczyć czy pęka czy rośnie itp.Choć z tą gino wszystko możliwe!
Jesli w 9 dc pecherzyk mial 13 mm, to w 14 dc mogloby byc juz po owulacji, ale nie z takim niskim progesteronem w 20 dc... Tak mi sie przynajmniej wydaje. Kurcze ginka powinna Ci wszystko wytlumaczyc, a nie pytalas ja co sie moglo stac z tym pecherzykiem z 9 dc? Sorki, ale dla mnie to nie jest dobry lekarz.SunSun lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Jesli w 9 dc pecherzyk mial 13 mm, to w 14 dc mogloby byc juz po owulacji, ale nie z takim niskim progesteronem w 20 dc... Tak mi sie przynajmniej wydaje. Kurcze ginka powinna Ci wszystko wytlumaczyc, a nie pytalas ja co sie moglo stac z tym pecherzykiem z 9 dc? Sorki, ale dla mnie to nie jest dobry lekarz.
-
nick nieaktualnyOczywiście cieszę się, że maluszek trafi do adopcji a nie np do śmietnika ale jest to dla mnie przykre. Być może podchodzę do tego zbyt emocjonalnie dlatego, że sama zostałam odrzucona przez ojca, który założył z czasem nową rodzinę i w ogóle się mną nie przejmował. Przez długi czas ciężko było mi się z tym uporać. Czułam się gorsza bo nie miałam ojca. Zresztą nadal w głębi gdzieś mam żal. Mogę sobie tylko wyobrazić co będzie czuła maleńka kiedy dowie się prawdy [o ile oczywiście się dowie].
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy!Robiłam test ovu i wyszedł mi pozytywny?!Na dodatek kreska "T" dużo ciemniejsza niż krecks "C" Nigdy jeszcze tak nie miałam ..Chyba jednak to nie ziółka tylko totalny zawirowany cykl!?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 16:15
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Dziewczyny pomocy!Robiłam test ovu i wyszedł mi pozytywny?!Na dodatek kreska "T" dużo ciemniejsza niż krecks "C" Nigdy jeszcze tak nie miałam ..Chyba jednak to nie ziółka tylko totalny zawirowany cykl!?
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SunSun wrote:Yhm no ale jak wytłumaczyć pęcherzyk w 9dc o wielkości 13mm?Tak długo dojrzewa?I czemu w 14 dc nie powiedziałaby mi gino że on dalej rośnie i żebym jeszcze przyszła zobaczyć czy pęka czy rośnie itp.Choć z tą gino wszystko możliwe!
Mógł zacząć rosnąć inny pęcherzyk, niekoniecznie ten, który w 9 dc miał 13mm
A jak byłaś 14 dc to co z nim było? Był? Nie było go?
Trzymam kciuki za jutrzejszy test Może a nóż?
A jak negatyw to pewnie płodny śluz + pozytywny test to późna owu
Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 22:08
SunSun lubi tę wiadomość
-
Właśnie gino nic mi nie powiedziała ma temat tego pęcherzyka tylko zaczęła mówić o tym ,ze male endo,i nie mam ovu.Później temat IUI i ja jakos sie niedopytalam.Na pewno zrezygnuje z 'leczenia' u niej.Teraz czytając wątki widze dużo (za dużo) zaniedbań z jej strony:-/
-
SunSun wrote:Właśnie gino nic mi nie powiedziała ma temat tego pęcherzyka tylko zaczęła mówić o tym ,ze male endo,i nie mam ovu.Później temat IUI i ja jakos sie niedopytalam.Na pewno zrezygnuje z 'leczenia' u niej.Teraz czytając wątki widze dużo (za dużo) zaniedbań z jej strony:-/
Dobry lekarz by Cie sam skierowal na badania, a nie musialabys w internecie szukac co powinnas zrobic... Tym bardziej ze chodzisz pewnie prywatnie, wiec sama za to placisz, bo wiadomo ze na NFZ to zaden Ci nie przepisze. (przynajmniej ja mam takie doswiadczenia)
A moze od razu zaczela temat IUI, bo to dla niej kasa, niestety trzeba sie pilnowac
Jak tescik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 08:28
-
Hello czarownice. Jestem w szpitalu. Mam brudne plamienia. Jestem po badaniu i niestety ryzyko poronienia jest duże. Ale widziałam serducho i to mnie cieszy. Leżę. Dostaję leki i myślę pozytywnie. Co ma być to będzie.
-
doris ! kochana jestem z toba ! :* wierze ze będzie wsyzskto ok !
najważniejsze to to ze jest serduszko i bije jesteś w szpitalu wiec jest ok bo masz stala opieke- będzie dobrze !! :*Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.