WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanko
Czy jeśli mam w miare regularne cykle 28-30 dni i wyczuwalną, potwierdzoną owulację (ale oczywiście nie wiem, czy pęcherzyk który pęka coś jest wart i coś ma w środku), to mieszanką nr 3 od nowego cyklu mogę sobie pomóc czy raczej narobię sobie szkody? Zamówilam mieszankę trochę bezmyślnie, bo jestem delikatnie mówiąc zdesperowana i nie wiem, czy dobrze zrobiłam.
Szczerze mówiąc boję się, bo moje regularne cykle z owulacją, to wszystko co mam i jak na własne życzenie spieprzę sobie cykl, to nie będę zadowolona... -
Iownka niestety nie pomogę. Myślę, że mieszanka zaszkodzić nie zaszkodzi, ale skoro masz potwierdzoną owulację i cykle regularne, to po co kombinować ?
Odebrałam betę i wynik 69.
Wzięła donga wczoraj i dziś po 3 tabletki rano jednorazowo i dzisiaj czuję pracę lewego jajnika. Zaczęłam nawet temperaturę mierzyć.
Wątek umiera. Czarownice gdzie jesteście ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 16:18
-
Ja jak na szpilkach czekam co jutro wymierzę
A dzisiaj w czasie mierzenia zasnęłam, obudziłam się rano i myślę "kurcze.. jaki to był wynik?" i sobie przypomniałam, że nie wiem jaki bo nie sprawdziłam
na szczęście się zapisał -
Dziewczyny byłam dzisiaj u ginka, powiedział że nie ma pęcherzyka dominującego i owu nie będzie. Ale przecież dopiero jestem w 10dc, pęcherzyki nie mogą urosnąć jeszcze?? Smutno mi bo m w sobote przyjeżdża a tu znów lipa za tydzień idę potwierdzić że owu nie będzie.
-
Dzięki Doris, chciałabym żeby tak było bo się podłamałam całkiem
-
Kurcze, sie troche przestraszylam Wiem ze Dong poprawia ukrwienie, ale przed chwila wzielam prysznic i mam mega widoczne zyly, na brzuchu, na nadgarstkach to normalnie jakby mi ktos kredka namalowal... Nawet na stopach dobrze widac, ja nigdy na nich zył nie widzialam, małz zawsze sie smieje ze mam tłusciutkie stopy i nie widac ani zyl ani sciegien, a tu tez jak tatuaz prawie
Mam nadzieje ze to nic takiego, mialyscie tez tak?
Sorry za moze glupie pytanie -
Doris jak się czujesz? Jak tam?
kiti phi co ta za ginekolog ? A ile u Ciebie trwają cykle ?
Co prawda przy cyklach 22dniowych ovulka jest zaraz po miesiączce, ale bez przesady. Większość z nas jak ma książkowo to w tym 14dc, ja to zazwyczaj jak miałam ovu to 21-22 dc.
Mój M. jęczy, że go w boku boli (ponoć z bólem się obudził) i z seksu nici.
Swoją drogą oglądałam dziś super dildo i myślałam żeby sprezentować taki mojemu M. ale on za chiny by sobie niczego do tyłka nie włożył. A dobra sprawa na prostatę -
Spokojnie jak na wojnie dziewczyny. Trzeba wierzyć,że się uda. Pamiętacie chyba gosia81 miała przez gina potwietdzony cykl bezovu i co? W tym właśnie cyklu zaciążyła
Ja czekam na obchód wcszpitalu. Później się odezwę.kiti lubi tę wiadomość