WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris trzymam kciuki za fasoleczke, bedzie dobrze &&&&&
MOje cykle ostatnio trwają długo bo ok 33-36 dni, a na usg było widać lewy jajnik : kilka małych pęcherzyków po 5mm a na prawym może trochę większe ale podobna sytuacja. Według mojego gina owu powinna być koło 14 dc więc jeżeli w tym dniu cyklu nic nie ma to nic z tego nie bedzie ...ehh nie wiem -
kiti jeśli nie masz pęcherzyka dominującego to raczej cykl bezowulacyjny ? no tak mysle. dziwny gin ze ci powiedział ze owu będzie kolo 14 dc, rozumiem ze widział jakiś dominujący ?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:kiti jeśli nie masz pęcherzyka dominującego to raczej cykl bezowulacyjny ? no tak mysle. dziwny gin ze ci powiedział ze owu będzie kolo 14 dc, rozumiem ze widział jakiś dominujący ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 11:33
-
nei wszystkie dziewczyny musza mieć cykle 28 dniowe przecież ! popatrz sobie na wykresy owulki sa i wczesne i pozne i zarówno jedne jak i drugie maja szanse na ciaze !
nie rozumiem twojego gina. dziwny jest, nie ufalabym mu ;-/Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
No ja się właśnie zdziwiłam że tak powiedział, mówiłam mu że mam ostatnio dłuższe cykle ale nic na to nie powiedział. Widziałam właśnie że niektóre dziewczyny miały owulki w 40dc i zaszły w ciążę, więc różnie bywa.
-
Hej.
Doris trzymaj się.
NIe mam na nic siły. Czuję się do dupy i z łóżka jeszcze nie wyszłam.
Pogoda też nie zachwyca. M. mnie ostatnio irytuje i wkurza i w ogóle. Chcę go na badanie nasienia wysłać, a on za chiny nie pójdzie, bo on jest zdrowy. Aj wszystkoego mi się odechciewa. W dodatku dzisiaj na noc do pracy -
aga nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ty w poprzednim cyklu też miałaś małe pęcherzyki i po dongu ruszyły?
wziełam dziś 4 tabsy i zaczynam coś czuć pomału jajniki...ehh może coś ruszą. -
Doris trzymam kciuki za maluszka na innym wątku była dziewczyna która nie plamiła tylko krwawiła i to dość mocno a teraz jej córeczka jest zdrowa jak ryba i ma już kilka miesięcy
-
Bylam u gina, nie wiem czy to dong czy inozytol ale mam 3 ladne pecherzyki na prawym jajniku po 15, 17 i 22 mm. W piatek mam sobie zafasolic ovitrelle na pekniecie. Mam nadzieje ze dziala lepiej niz pregnyl a w weekend przytulanko. Nie wiem czy to te leki czy moze bardziej efekt placebo, ale jakos bardziej pozytywnie podchodze do tego cyklu i wierze ze sie uda naiwna jak zawsze :-p
sara_nar lubi tę wiadomość