WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:a nie wiesz coz ona za zyjatka tam miala? bo to dosc ciekawe
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
aga.just szczerze to odpuściłam już trochę te badania bo wszystkie hormony w granicach nomy. Tylko PRL pod górna kreska i sam lekarz stwierdził ze możemy z tym bromkiem próbować ale nie jest to jakby takie oczywiste ze to akurat prolaktyna mi miesza. U mnie co drugi czasem co 3 cykl jest owulacyjny i mam wrażenie ze to lewy jajnik nie za bardzo chce działać. Obraz jajników mam policystyczny ale hormony w normie...
-
aga.just wrote:Ewwiel bez monitoringu nie proponowałabym brać CLo i donga, właśnie na ryzyko przestymulowania. A na edno spróbuj czegoś naturalnego - winko, migdały.
A powiedz - ostatnio na samym dongu miałaś owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:57
-
hej wszystkim paniom
ja po badaniach miałam robioną krzywą 3 punktową jednak bo tam pani w labo mi powiedziała, że teraz te się robi czy coś w tym stylu
anatolka, miałaś rację z tą cytryną pani mnie się pytała czy wzięłam ze sobą czy mi gin mówił, no i że niektóre pacjentki nawet później wymiotują po tym itp .
ale no ja mały łasuch słodyczowy wypiłam, owszem słodkie to to było
a no i za glukoze zaplacilam niecałe 12zł
zamowilam w aptece donga na jutro bedzie, proboje w tym cyklu z nim jeszcze po raz 4.
dam mu szanseWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 11:51
Yousee lubi tę wiadomość
-
ja kiedys zakupilam ziola o sroki ale takie na uklad hormonalny , ma ktos tez takie ??
http://sklep1364019.home.pl/pl/p/Ziola-na-schorzenia-kobiece-Ojca-Grzegorza-Sroki/4
Skład jakościowy:
Ziele krwawnika (Millefolii Herba)
Liść melisy (Melissae Folium)
Szyszki chmielu (Lupuli Strobulus)
Owoc niepokalanka (Agni casti Fructus)
Ziele nawłoci (Solidaginis Herba)
Liść mięty pieprzowej (Menthae piperitae Folium)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:31
Baś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, może Wy tutaj będziecie wiedzieć, stosowałyście, znacie...bo pytałam już w paru wątkach. Mam pewne problemy z regularnością cykli, i dzisiaj właśnie, od jednej laski z innego forum, dowiedziałam się o ziołowej mieszance, Regularne Cykle od BabyMamaMed, bo mi już obrzydło picie tego roztworu octu jabłkowego. I tak zapytam lekarza, ale jestem ciekawa Waszej opinii...podlinkuje i poradźcie, czy warto, co o tym myślicie? znacie? http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/ bo może lepiej coś innego? A co u Was się sprawdza? Miałyście potrzebę regulowania cykli? Ostatnio to mi nawet schiza weszła, że mam bezowulacyjne...masakra ale z drugiej strony niby nie mam ciśnienia...dopiero trzeci cykl, ale chcę żeby wszystko u mnie działało
-
koko wrote:aga.just szczerze to odpuściłam już trochę te badania bo wszystkie hormony w granicach nomy. Tylko PRL pod górna kreska i sam lekarz stwierdził ze możemy z tym bromkiem próbować ale nie jest to jakby takie oczywiste ze to akurat prolaktyna mi miesza. U mnie co drugi czasem co 3 cykl jest owulacyjny i mam wrażenie ze to lewy jajnik nie za bardzo chce działać. Obraz jajników mam policystyczny ale hormony w normie...
wysoka prl powoduje min. brak owulacji -
ewwiel wrote:Wykres 2-fazowy byl, ale monitoringu w ostatnich 2 cyklach nie miałam. No i teraz mial byc monitoring na Clo. Zdecydowałam sie Clo wziac, bo jestem pod sciana-do konca grudnia mam umowę o prace. A później o ile przedluza, to na pewno na mniejszy etat.
Rozumiem wg mnie spróbuj zatem z samym clo -
Hej kis
Dziewczyny pewnie uciekły się "weekendować"
A ja próbuję psychicznie wyluzować przed laparo. Stres gorszy jak przed maturą hihiAgnella, Florka lubią tę wiadomość
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
kis wrote:Kis, kiedy masz laparo ?
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)