X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
Odpowiedz

WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Olencja, ja w pierwszym roku po ślubie bon stop miałam focha o bałagan, ale teraz po 7 latach już mąż trochę wyszkolony :)
    ale my mieszkamy razem od 6 lat i jest coraz gorzej....

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella- moj tez jest lozkowym strachujkiem i boi sie nawet przy odslonietych zaslonach,bo a noz go jakis sasiad podejrzy- a mieszkamy w stolicy-tu nikt nikogo nie zna:D
    tez mi sie kiedys marzyl seks na plazy,ale to nierealne bo wszedzie sa luuudzieeee

nie moge swojego juz dluzej tresowac bo przynosi to odwrotny skutek- jest coraz bardziej wkurzony ze mu cos kaze robic a on jest zmeczony...
    im dluzej ze soba jestesmy tym gorzej na niego najezdzam,ale taka prawda ze kiedys robil wiecej...tylko on tego nie dostrzega.przez telefon jest taki slodki i kochany a jak wraca to tylko spi,je i syfi:/
    a ja nie umiem odpuscic...sa jakies terapie z odpuszczania?

Agnella lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • kis Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koko wrote:
    Spróbuje poszukać ale naprawdę szkoda jak to nie działa:( ale byłabym szczęśliwa jakby to miało zwiększyć szanse :) uwielbiam znajdować takie nowinki bo to daje mi kopa do dalszych starań. no ale te 15 minut poleżeć to stosuje na wszelki wypadek:)

jak ma się udać to się uda!!! ;D Bez względu jak się kochacie i jaka pozycja będzie PO czy zrobicie świecę czy pieron wie jakie cuda kubeczki itd ;D

• kis Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola, to chyba na weekend musisz całkowicie odpuścić. Może zauważy, że coś nie gra? a zostaw ten syf w cholerę ;D jedź na jakieś zakupki zrób sobie dzień dla siebie albo razem jedźcie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Agnella- moj tez jest lozkowym strachujkiem i boi sie nawet przy odslonietych zaslonach,bo a noz go jakis sasiad podejrzy- a mieszkamy w stolicy-tu nikt nikogo nie zna:D
    tez mi sie kiedys marzyl seks na plazy,ale to nierealne bo wszedzie sa luuudzieeee

nie moge swojego juz dluzej tresowac bo przynosi to odwrotny skutek- jest coraz bardziej wkurzony ze mu cos kaze robic a on jest zmeczony...
    im dluzej ze soba jestesmy tym gorzej na niego najezdzam,ale taka prawda ze kiedys robil wiecej...tylko on tego nie dostrzega.przez telefon jest taki slodki i kochany a jak wraca to tylko spi,je i syfi:/
    a ja nie umiem odpuscic...sa jakies terapie z odpuszczania?

Olencja terapia szokowa, nic po nim nie sprzątaj przez jakiś czas tydzień/dwa? Aż się ogarnie, jednocześnie nic mu nie mów.

• kis Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Olencja terapia szokowa, nic po nim nie sprzątaj przez jakiś czas tydzień/dwa? Aż się ogarnie, jednocześnie nic mu nie mów.

dokładnie miałam to samo na myśli ;D

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kis wrote:
    ola, to chyba na weekend musisz całkowicie odpuścić. Może zauważy, że coś nie gra? a zostaw ten syf w cholerę ;D jedź na jakieś zakupki zrób sobie dzień dla siebie albo razem jedźcie..
    kochany kisulku, niestety to nie dziala,bo po likendzie on jedzie nad morze a ja zostaje z syfem :/
    a zreszta teraz to wogole jedziemy do tesciow:/ wiec przynajmniej sie nie nasyfi:D
    ale jutro mam urodziny,biore urlop i sobie jak zwykle posprzatam:/

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    heh to nie dziala,bo on tego nie widzi a ja ze zlosci zjadam wlsane zeby ze sie wszystko lepi..... juz tak probowalam:( to wina jego matki ze gowychowala tak, co prawda skarpetki wrzuca do kosza i wogole ubran nie rozwala za duzo,ale takiego brudu jak odkurzanie,zmywanie,lazienka to nie widzi:(

a teraz to go nie ma to nic nie widzi:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:52

u5cvp2.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja ja też mam jutro urodziny :D

Anatolka lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Olencja ja też mam jutro urodziny :D
    oooooooooooooooooooooooooooooooo a ktore? ja 32:(((

u5cvp2.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 29 :)

Agnella lubi tę wiadomość

Księga Hioba
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee ja tez mam 29 :) ale już miałam w marcu

olencja, Agnella, Yousee lubią tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja u mnie też są wieczna awantury o sprzątanie, ja zbytnio porządna nie jestem, mój M. to już w ogóle i jak przyjdzie do sprzątania to zaczyna się sajgon, on ucieka, bo np pilnie musi coś innego zrobić :D ja zostaje sama i wrzy we mnie, wraca i pomaga ale w trakcie jest awantura :D

olencja lubi tę wiadomość

• KisSzilva Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Ja 29 :)
    myśliwa wrote:
    Yousee ja tez mam 29 :) ale już miałam w marcu
    To my jeden rocznik jesteśmy :D Ja z kwietnia jestem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:37

Yousee, myśliwa lubią tę wiadomość

km5sio4p3vm4xhh4.png
    Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
    Starania od czerwca 2013r
    17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
    11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
    01.11.2019r - dwie krechy na teście :D
    19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
    09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc)
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśliwa, mój mąż jest z marca, też baran zodiakalny :)

Księga Hioba
  • kis Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja, aaa tobie chodzi, żeby odkurzył czy coś??
    haha mój odkurza tylko w aucie ;D nigdy nie widziałam go z odkurzaczem w domu :) chyba, że jak będę w zaawansowanej ciąży ;D
    łazienki, podłóg też nie ścierał never :P
    ja swojego proszę już 2 miesiące żeby przykręcił haczyk na ręczniki po się chwieje aż chyba sama to zrobię :-?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:39

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kis wrote:
    olencja, aaa tobie chodzi, żeby odkurzył czy coś??
    haha mój odkurza tylko w aucie ;D nigdy nie widziałam go z odkurzaczem w domu :) chyba, że jak będę w zaawansowanej ciąży ;D
    łazienki, podłóg też nie ścierał never :P
    ja swojego proszę już 2 miesiące żeby przykręcił haczyk na ręczniki po się chwieje aż chyba sama to zrobię :-?
    zeby zauwazyl,ze jest brudno i trzeba sprzatnac bez gderania mojego,ale konczy sie tak,ze ja sprzatam a on jak ma lepszy humor to z wielka laska posprzata w kuchni i to nie do konca bo np nie umyje zlewu albo kuchenki (bo one zapewne stoja w lazience i do kuch nie naleza ... :])

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej to wcale nie odbiega od reszty facetów, więc luzik olencja, musisz sobie odpuścić, czy mój kiedyś umył zlew hmmm chyba nie:D Ogólnie on jest od sprzątania pokoi i odkurzania, a odkurzanie kurzy to maksymalnie po łebkach :D

A nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że Twój to jednak porządny jest bo chociaż ciuchów nie rozwala po domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:24

• olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    ej to wcale nie odbiega od reszty facetów, więc luzik olencja, musisz sobie odpuścić, czy mój kiedyś umył zlew hmmm chyba nie:D Ogólnie on jest od sprzątania pokoi i odkurzania, a odkurzanie kurzy to maksymalnie po łebkach :D

A nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że Twój to jednak porządny jest bo chociaż ciuchów nie rozwala po domu.
    przekaze mu ze nie jest najgorszy :D
    a tak na powaznie to mi chodzi o to,ze bez mojego gderania on NIC nie ruszy, NIC
    dopiero jak mu smedze 3 dni to laskawie cos zrobi:/

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie narobi kanapek to tylko kury brakuje,mamy kot- on nie zje tego chlebowego chlewu ....

ale wiem,ze sa normalni faceci,ktorym nawet 2 szklanki przeszkadzaja i je umyja... kurna,czemu mi sie burdelarz trafil?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:44

u5cvp2.png
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ