WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Koko, ja piję dużo kawki, przynajmniej 2-3 dziennie. I też biorę magnez, tyle że mam skurcze łydek. Na pewno nie zaszkodzi
Ja w ciąży też musiałam brać, bo miałam skurcze nóg i macica mnie bolała.
Olencja, jedynym słowem ten rok jest Twój:-)!!! Na pewno się uda.
Ja w tym miesiącu mam 3 rocznicę ślubu. Może zadziała ta magia. Byle do świąt się udało. Albo na święta, cudowny byłby prezent. Tylko dziecka do szczęścia mnie brakuje. Reszta nieważna.
Właśnie zmęczyłam kubeczek ziółek na I fazę. Dobrze, że z mężem się pogodziłam. Tylko czy owulacja będzie??? Wątpię.
Jakie plany macie na weekend?
Ja dziś do pracy na popołudnie, sprzątnie chaty, brat bliźniak mnie odwiedzi. A jutro wizyta teściów i te chrzciny. I zleci.
-
nick nieaktualny
-
koko,masz az takie skurcze w srodku cyklu?hmmm,nie spotkalam sie z tym wczesniej:/ a na pewno wszystko tam wyglada ok na usg?
Angnella- nie wiem czy sie uda ale lubie wierzyc w rozne rzeczy-potem przynajmniej mam na co klac;)
Carmen czesc! co taki dzieciak robi na naszym forum staruszek ? jestes w ieku mojej siostry wiec jestem ww szoku:D -
nick nieaktualnyW tamtym roku straciłam dwie ciąże, zaczęłam się badać w tym kierunku i wyszło że mam Hashimoto z niedoczynnością + dodatnie miana p/p ANA, od 7 miesięcy staramy się ponownie z mężem o dziecko, jednak bez skutku mimo unormowania TSH i prolaktyny, dlatego trafiłam do Was bo chce się naturalnie wspomóc 16cs za mną a dziecka dalej brak, niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:52
-
Agnella wrote:Koko, ja piję dużo kawki, przynajmniej 2-3 dziennie. I też biorę magnez, tyle że mam skurcze łydek. Na pewno nie zaszkodzi
Ja w ciąży też musiałam brać, bo miałam skurcze nóg i macica mnie bolała.
Jakie plany macie na weekend?
Ja dziś do pracy na popołudnie, sprzątnie chaty, brat bliźniak mnie odwiedzi. A jutro wizyta teściów i te chrzciny. I zleci.
Agnella, pijesz kawę inkę 2-3 razy dziennie? ja tylko jedną a też mam skurcze łydek. Jaki magnez polecasz?
Co do weekendu, to dziś mecz, a jutro kilkugodzinne spacerki po łonie natury
Carmen 92, witaj poczytaj wątek, a dużo się dowiesz jak sobie pomóc, powodzenia.
Agnella lubi tę wiadomość
-
olencja no czasami mam np nad ranem budziłam sie z bólem jak podczas miesiączki. Kiedyś trwało to kilka dni i byłam u lekarza bo nie widział jeszcze co to boli myślałam ze pęcherz ale z sikaniem nie było problemu. Rodzinny wysła mnie do ginekologa żeby wykluczyć stan zapalny jajników ale ginekolog stwierdził ze w porządku ale przy okazji zrobił i zlecił kilka badań. No i było niby ok. Z reszta przez cały cykl przynajmniej raz dziennie coś mnie tam kłuje boli ciągnie a to jajniki a to szyjka a to macica. A po poronieniu jeszcze się to nasiliło te różne kłucia itp. Ale jak byłam na kontroli to ok. Macica jak ta lala tylko jajniki z licznymi pęcherzykami... Chociaż dziś może dlatego ze biorę ten magnez nic mnie nie bolało w macicy.
-
Deszczówka, polecam preparat Magvit b6 lub Magne B6. Są to najlepsze preparaty, bo są to leki bez recepty, a nie suplementy diety I w razie czego w ciąży można je bezpiecznie brać :-)Ja biorę ten Magvit, pomaga Ja piję kawę rozpuszczalną, więc muszę łykać magnez. Takie moje uzależnienie, którego ciężko mi odmówić.
Mnie dziś lewy jajnik kłuje. Może soja działa. Mam 10 dc. Albo znowu lipa i tylko tak boli.
Carmen, dobrze, że hormonki unormowane. Stres u Ciebie też na pewno tu przeszkadza. Musi się udać. W ciąże zachodzisz, a to najważniejsze.
Ale pco nie masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 20:50
deszczówka, KisSzilva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydeszczówka wrote:Agnella, pijesz kawę inkę 2-3 razy dziennie? ja tylko jedną a też mam skurcze łydek. Jaki magnez polecasz?
Co do weekendu, to dziś mecz, a jutro kilkugodzinne spacerki po łonie natury
Carmen 92, witaj poczytaj wątek, a dużo się dowiesz jak sobie pomóc, powodzenia.
Na pewno poczytam, wielkie dzięki -
nick nieaktualnyAgnella wrote:Deszczówka, polecam preparat Magvit b6 lub Magne B6. Są to najlepsze preparaty, bo są to leki bez recepty, a nie suplementy diety I w razie czego w ciąży można je bezpiecznie brać :-)Ja biorę ten Magvit, pomaga Ja piję kawę rozpuszczalną, więc muszę łykać magnez. Takie moje uzależnienie, którego ciężko mi odmówić.
Mnie dziś lewy jajnik kłuje. Może soja działa. Mam 10 dc. Albo znowu lipa i tylko tak boli.
Carmen, dobrze, że hormonki unormowane. Stres u Ciebie też na pewno tu przeszkadza. Musi się udać. W ciąże zachodzisz, a to najważniejsze.
Ale pco nie masz?
Pco na pewno nie mam, cykle regularne (w miare, czasami zdarzają się odchyły), usg zawsze wychodzi idealnie, hormony lh, fsh, testosteron w normie -
koko wrote:Olencja ciekawe rzeczy niesłychanie. Możesz polecić miejsce gdzie kupić chlorek magnezu? Mogłabym moczyć stópki bo z piętami i tak mam wieczny problem:)
Koko, chyba na tej stronie jest sklep internetowy i tam bedzie sprawdzony magnez.
A ja od 2 dni wzdęta jestem niesłychanie, bluzka na piersiach sie nie dopina,ale to prędzej objaw zbliżającej sie @, powoli przestaje wierzyć w ciążę. Nowy cykl bedzie z Clo. Ciekawe czy to cos odmieni?
Buziole i kolorowych snów"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba