WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kis wrote:Yousee, u Ciebie konkretnie skokło"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
olencja wrote:a ja od jutra jestem na urlopku mam nadzieje ze troche uda mi sie odgruzowac mieszkanie, zycie, zobaczyc kawalek polski i splodzic potomka
bede rzadziej zagladac ale goraco o Was myslec"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
olencja, udanego wypoczynku! I wróć do nas z pozytywnymi wieściami!
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Zielarki moje, jak tam? Jak Wasze cykle, monity? Będzie coś na zielono?
Coś tu spokojnie ostatnio..."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
hej dziewczynki mam zamiar zakupić sobie właśnie dong'a ale nie mając okresu jak mam go brać i z jakiej firmy najlepiej kupić ?? czy któraś może mi podpowiedzieć? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
pozdrawiam wszystkie starające się i te którym się udało :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 00:31
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans -
nick nieaktualny
-
starająca 1 wrote:hej dziewczynki mam zamiar zakupić sobie właśnie dong'a ale nie mając okresu jak mam go brać i z jakiej firmy najlepiej kupić ?? czy któraś może mi podpowiedzieć? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
pozdrawiam wszystkie starające się i te którym się udało :*"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Sigma wrote:Dzień dobry dołączam do Was, zielary! Kupiłam dzisiaj dong quai i po @ zaczynam stosować Zaczął się nasz 3-ci cykl starań, więc mam nadzieję, że dong pomoże szczęśliwej trójeczce
Sigma lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Yousee wrote:Witaj starająca! Ja brałam 2x2 tabletki, ale ja miałam normalne cykle. Poszukaj Donga w sklepach zielarskich, tam najpewniejszy będzie. Powodzenia
i przez jaki czas na początek? przez ile dni mam tak mniej więcej brać ?Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans -
starająca 1 wrote:tylko chodzi o to, że trzeba mieć tą @
Kiedy mialas ostatnią? Masz bardzo rozregulowany cykl? Popatrzyłam na Twój wykres? Nie miałaś okresu od lutego? To chyba żart jakiś! Ginekolog nic z tym nie zrobił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:31