WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnella, ja też idę w tym tygodniu ściąć końce Bo nie dość, że się przerzedziły, to jeszcze zaczęły mi się rozdwajać i łamać (co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało!) i włosy wyglądają na końcach jak szczotka
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Popier...... Ten mój cykl z Clo. W poprzednim ponoć owu nie było, a tempka od połowy cyklu skoczyła, a ten niby z owu i pecherzykami a dziś 16 dc i dalej niska nie wiem o co chodzi. Mam dość"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Byłam byłam, płyn był pęcherzyków nie. Cos tam mierzył na aparacie ale ja dupa nie spytałam, cos wspominał ze pęcherzyk podszedł krwią i dlatego mnie bolało ale potwierdzil ze owu była wczoraj lub przedwczoraj, ale mało płynu i w ogole był dziwny. Pytałam czy torbiel mi sie zrobi z tego czegoś z krwią powiedział ze powinno sie wchlonac. Czy to mogło byc cialko żółte? Ile mm ma cialko żółte?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
kis wrote:aha to jakiś dziwny masz
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualnyolencja wrote:Dziewczyny macie termometer microlife? wiem ze pytania sie powtarzaja ale czy moierzycie do pikniecia czy 5 inut? bo ja przez 3 miechy mierzylam 5 min a teraz chyba bede mierzyc do pikniecia,zobaczymy jaki bedzie wykres:/
Ja jak miałam microlife to mierzyłam ok 5 minut teraz mam jakiś zwykły, który okazuje jedno miejsce po przecinku i trzymam do piknięcia -
KisSzilva wrote:No raczej normalny, ja mam dwa elektroniczne (Microlife i jakiś inny) i obydwa po piknieciu jeszcze "naciągają" temperaturę, a na ulotce nawet pisało, żeby po sygnale dźwiękowym kontynuować mierzenie jeszcze przez 2-3 minuty
-
Yousee wrote:Popier...... Ten mój cykl z Clo. W poprzednim ponoć owu nie było, a tempka od połowy cyklu skoczyła, a ten niby z owu i pecherzykami a dziś 16 dc i dalej niska nie wiem o co chodzi. Mam dość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:to az 5 minut mierzyl zanim piknal? moj mierzy minute i pika
5 minut od początku mierzenia, pikał też po około minucie, ale na opakowaniu było napisane żeby mierzyć tak 3-5 minut, nawet jak zapipczy
edit: jakie masło maślane napisałam, to aż głowa boli.
Zakręcona dzisiaj jestem strasznie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 12:52
KisSzilva lubi tę wiadomość