WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś pije lub piła czystek? Może wiecie czy ma jakiś wpływ na starania? Może wpłynąć pozytywnie lub negatywnie na organizm?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Witam! Mogę mieć pytanie? Wy takie obeznane jesteście. Od pół roku badam proga w 7pdo. Najpierw miałam takie średnie 14-17ng/ml (wtedy nie zażywałam nic specjalnego). Teraz przez 2 cykle piłam 2 tabletki dong quai przez 7 dni i prog wynosił 26-28ng/ml (moim zdaniem ok). Tylko gin na monitoringu stwierdziła, że te moje jajniki wyglądają na prze stymulowane. Co miała na myśli? Nie wiem? Chciałam zażywać w tym cyklu niepokalanka (prolaktynę mam 22, przy normie 25), i nie wiem czy mogę go łączyć z dong quai? Dziękuję za radę. Pozdrawiam
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Oprócz dominującego pęcherzyka miałam torbiel czynnościową na jajniku i może o to jej chodziło. Miewam je często. Usuwają się przy @. Ja byłam w ciąży i miałam torbiel na tym jajniku, więc może taki jego urok.
Dong brałam po @ przez 7 dni po 2 tabletki
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusia, pewnie masz taką urodę, skoro przedtem miewałaś takie torbiele. Moja koleżanka w każdej ciąży miała torbiel.
Raczej Dong w takiej dawce do tego się nie przyczynił. Pgr masz ładny.
Nie wiem jak z prolaktyną, wiem, że dziewczyny przy takim wyniku zachodzą, ale wiem, że on może też takie torbielki powodować.
Można łączyć te dwa zioła. Nie łykaj tylko niepokolanka i Donga razem, zachowaj odstęp przynajmniej 2-3 godzin.
-
cześć
dziewczyny a ja mam pytanie, czy któraś z was pila może zioła od ojców Bonifratrów? taką mieszankę na gospodarkę hormonalną, dostałam ja i mąż
z góry dzięki za info!
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
cześć dziewczyny! Jakiś czas temu pytałam jak zdobyć te zioła ojca sroki itp... Piliśmy ziółka razem z tż przed snem przez kilkanaście dni i co????
w pierwszym cyklu z ziółkami zaszłam w ciążę!!! dodam, że udało się w 24 cyklu starań.Edziuuuuuuuunia, Agnella, ewwiel lubią tę wiadomość
-
super, gratuluje!
wszystkiego dobrego dla was!
A ogólnie był stwierdzony jakiś problem, że tak długo się staraliście?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualnyHejka chce zacząć pić mieszankę ojca sroki. I u was jest inna mieszanka a na stronie http://www.bonimed.pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki tez inna. która była by skuteczniejsza? Ponieważ mam mętlik w głowie i nie wiem która zakupić.
-
nick nieaktualny