WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ja myślałam o spotkaniu na żywo W pierwszą sobotę czerwca będę na pewno we Wrocku na stadionie olimpijskim...chętnie bym sie spotkała z Tobą Aniu i jeśli jeszcze ktoś chętny byłby to oczywiście byłoby suuper
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Możemy wcześniej Spoko...ja dojadę w sumie to rzut berecikiem :-)Kiedys trzy razy w tygodniu tam jeździłam
Na stadionie będę z młodym, bo onkoigrzyska są tego dnia. Ale on robi swoje a ja tylko towarzyszę. Mogłybyśmy bez kłopotu sobie pójść w swoją strone i pogadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:20
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Pewnie tak a ile masz po terminie @? Ciałko żółte powinno wydzielać progesteron do utrzymania ciąży. Troszkę mało, jak masz możliwość jutro pójść do gin to oczywiście idź. Zapisze coś jeśli będzie uważał, że mało ale może jest dobrze.
natasza82 lubi tę wiadomość
-
Kochana to tak troszkę żartem...mięta podnosi progesteron a meliska Cię wyciszy
Nie jestem zwolenniczką robienia testów przed terminem ale beta ładna...powinna podwoić swoję wielkość po 48 godzinach...może zadzwonić do lekarza, on odpowie na Twoje pytania -
hej
LITHE dupka spokojnie możesz brać. Jak możesz sobie załatwić to super bierzesz 10 dni 2x1 lub mniejsza dawka 1x1 i odstawiasz
A badałaś tą prl? Bo się pogubiłam już Na pewno zaczęłabym od tego.
Mąż ma zakaz ruszania piersi? OMG. Nie wytrzymałabym hahah dlatego u nas musiało to skończyć się bromkiem. Miękkimi piersiami a zawartością mleka w środku nigdy się nie sugerowałam, bo ja mimo pokazmu zawsze miałam miękkie (oprócz kilku tygodni po porodzie rzecz jasna).
Współczuje ząbkowania małej. Viburcol działa uspokajająco, niektórym maluchom czytałam, że pomagało, u nas się jednak nie sprawdziło.
JEJU na bromka to ja się piszę jak masz na zbyciu
NATASZA gratulacje Wynik progesteronu nie powala, dupek pewnie by się przydał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:40
-
Kurna chata!!! Ściągam sobie, Bogu ducha winna, mp3 przez komórkę, naciskam link do ściągania a tu mi wyskakuje strona z gołymi babami! Potem od mojego Androida dostaję wiadpmość, że zostałam zaatakowana wirusem. Nie wiem, nic sie nie dzieje, chyba to była tylko informacja od programu ochrony, jeżeli takowy mam. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało, żeby mnie gołymi babami atakować! nie było tam niczego czego sama nie mam, ale to trochę taki gwałt przez oczy...
No i ten wirus...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny