WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc,cos mnie ominelo ? nie jestem w stanie was nadrobić
u nas remont trwa w najlepsze.. ja wysiadam !
biore donga i nie było od 2 dni tempka wyzsza ale mam nadzieje ze owulka dopiero przede mna !jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
jeju nie znosisz ? my chciwlismy wstawić drzwi do sypialni ! i do teraz zaluje zen ie kupiłam zwykłych harmonijkowych ! wczoraj niedziela - a mój ojciec z mezem musieli kuc sciane bo była za waska !
jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
hahah trzaskanie drzwiami, to jest ważny argument
U mnie dziś skok. Nie wiem czemu? Szyjka dość nisko, średnio otwarta wczoraj. Nie miałam jakiś super bóli owulacyjnych. Jedynie wczoraj ok 12 zabolał mnie dość mocno jajnik. Jeśli coś się działo i pękało to wtedy. Choć pewnie to tylko jakaś próba owulacji albo cuś czego nie ogarniam ?
Test owu robiłam w sob i był negatyw, więc to chyba fałszywy alarm.
Ale jak zobaczyłam rano taką temp to musiałam z chłopem jak coś poprawić hhahah staraczki to mają jednak nierówno pod sufitem. A może to tylko dotyczy czarownic? hmmmweronika86, lithe123 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Nieźle, to ja tak kiedyś epokę lodowcową ściągałam...
-
aga.just wrote:hahah trzaskanie drzwiami, to jest ważny argument
U mnie dziś skok. Nie wiem czemu? Szyjka dość nisko, średnio otwarta wczoraj. Nie miałam jakiś super bóli owulacyjnych. Jedynie wczoraj ok 12 zabolał mnie dość mocno jajnik. Jeśli coś się działo i pękało to wtedy. Choć pewnie to tylko jakaś próba owulacji albo cuś czego nie ogarniam ?
Test owu robiłam w sob i był negatyw, więc to chyba fałszywy alarm.
Ale jak zobaczyłam rano taką temp to musiałam z chłopem jak coś poprawić hhahah staraczki to mają jednak nierówno pod sufitem. A może to tylko dotyczy czarownic? hmmm