WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
a w ogole szorowałam ten dywan i wiecie co ? nei zeszly plamy ! mało tego njak wnosili meble to mi ubrudzili na maksa ............ oszaleć idzie! powiedziałam e nei będę teog czyscic tylko sas jakiś czas kupie nowa podloge haha
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnyHej baby, owulki srulki i tyle u mnie jeszcze 7 dni czekania na cud? Nie sadze pewnie nic z tego nie bedzie, leze i nic mi sie nie chce, jak sie ruszam to jajcory bola. Tyle przekazu odemnie ,jak sie doczlapie na lapiego to sie odezwe, ale jeszcze po drodze musze glowe umyc....... o matko!
jeju lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Hej baby, owulki srulki i tyle u mnie jeszcze 7 dni czekania na cud? Nie sadze pewnie nic z tego nie bedzie, leze i nic mi sie nie chce, jak sie ruszam to jajcory bola. Tyle przekazu odemnie ,jak sie doczlapie na lapiego to sie odezwe, ale jeszcze po drodze musze glowe umyc....... o matko!
bardzo ladnie wyglada twoj wykresik, trzymam kciuki kochana, zeby sie udalo ja odstawiam na razie wszystko, musze oczyscic organizm.jeju lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja tez oczekuje na owulke. Chociaz sama nie wiem czy juz jej nie bylo bo na wykresie mi zaznaczylo.zaraz ide robic test owulacyjny, bo wczoraj juz kreseczki byly prawie identyczne. No nic czekam cierpliwie. Dzis mialam wyzsza tempke dlatego pewnie ta owulka zaznaczona.
Aga czekam na wiesci!
Jeju ja w sobote zjadlam tyle czekolady ze mam dosc!jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam...godzina ćwiczeń za mną!!!!! JE JE JE....twister, wahadło boczne, narty, wahadło na nogi, i wioślarz....fajnie się czuję i nie kręciło mi się w głowie :-)Poszłabym jeszcze Ale za dużo nie mogę na początek
Kupiłam tekturkę z dynią i orkiszem
Zrobiłam szejka truskawkowego bez cukru, z odrobinką miodu, nawet nie czuć ale wiem, że tam jest na litr szejka łyżka miodu
Truskawek full...kubek wypiłam a resztę zamroziliśmy z młodym i gdy nas najdzie ochota na lody, to mamy te kwaskowate a nie słodkie.
Ale mam powerka....ciekawe jak ze mnie leciało...a najlepsze z tego ćwiczenia były spadające gacie i spodnie haha, co moment musiałam na wahadłach podciągac je pod brodę haha
Dobrze, że nikogo tam nie było
Jak jutro dupę zwlokę na ćwiczenia to będę mistrz haha bo z reguły szybko odpuszczałam, ciekawe czy jak będę całe 3 miechy chodzić po 5 razy w tygodniu to coś to da. Pewnie niewieleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 13:17
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora88 wrote:No tak ale dlaczego takie niskie we wczesniejszych cyklach tezam takie ale z lekkim skokiem na 36.09 to max i te wykresy jakies plaskie
a takie plaskie cykle to zerowa szansa na ciazeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:54