WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Test owu w sobotę wieczorem przeciez powinien wyjść.
Do tego to 11 dc - endo pewnie wielkie nie jest.
A powiedzcie mi, bo miałam pytać ostatnio i zapomniałam. Śluz mi się rozciągał, ale nie był całkowicie przejrzysty. Dlatego nic nie wpisywałam w wykres bo nie wiem czy to śluz R czy L ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 09:14
-
Halo autobus mi odjechał i mam chwilę.
Już wiem co miałam napisać. Wercia słońce moje jedź do końca na samej metforminie....kolejny cykl tylko na niej....ona nic nie zaburza, nic nie wspomaga i działa tylko na jajcory ale nie upośledza wzrostu endo jak clo.
Normalnie masz taki koktajl w sobie, że hej! Mogę się domyślać samopoczucia.
Ja dziś drugi dzień na Mietku( czyt. metformax) a później tylko Lutek ( czyt. luteina)
Co do donga, to chyba się wstrzymam w tym cyklu, na pewno się wstrzymam...trudno muszę być cierpliwa.
O ile to nowy cykl, bo dalej mam wycieki z dziupli
weronika86 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:laski a jak ja wczoraj sprawdzałam sluz i był bialy ale rozciągliwy na około 2 cm to jaki zaznaczyć ? zaznaczyłam lepki
jesli tylko cokoliwek sie rozciaga to musisz zaznaczyc jako rozciagliwy.staraczka24, jeju lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Chodzi mi o to czy może zobaczyć jakieś potwierdzenie po owulacji itp. Bo jak zobaczy, że nie ma pęcherzyka to biorąc pod uwagę moje owulki ok 20 dc to za nic nie uwierzy, że miałam owu w 11 dc a w mierzenie temp on nie wierzy
Tempka sie zgadza jak u ciebie po owulce, jedynie co daje mi do myslenia ze nie mialas szyjki wysoko, miekiej i otwartej, chyba ze byla taka tylko chwilke i nie zauwazylas. Jutrzejsza tempka wiecej powie. -
jeju wrote:Wera decyzja jury jest taka, odstaw wszystko i czekaj na owu, jak do 1o dni nie przyjdzie, to luteina i nowy cykl na czysto....tak myślałaś zrobić?
weronika86 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Czy ja mam Wam nakopać do tyłeczków?
Co to za smutne miny, co?
Nie ma co się nad sobą użalać tylko Wera, ty biegniesz po czekoladę, pół na pół ze staraczką i widzę uśmiech na Waszych licach czarownice
Od jutra trzeba zacisnąć poślady, skupić się na ogarnianiu wiosennym chaty i czekać. Jak się namieszało, to trzeba zacisnąć zęby.
Chcecie to sobie róbcie przerwy w sexowaniu.
To czasem na dobre wychodzi, a jak Wam się zachce to w plener, na ławeczkę itp. haha
Wiem wiem...ale wymyśliłam...ale przecież wiemy, że te smutki są chwilowe, mijają...staraczka24 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Czy ja mam Wam nakopać do tyłeczków?
Co to za smutne miny, co?
Nie ma co się nad sobą użalać tylko Wera, ty biegniesz po czekoladę, pół na pół ze staraczką i widzę uśmiech na Waszych licach czarownice
Od jutra trzeba zacisnąć poślady, skupić się na ogarnianiu wiosennym chaty i czekać. Jak się namieszało, to trzeba zacisnąć zęby.
Chcecie to sobie róbcie przerwy w sexowaniu.
To czasem na dobre wychodzi, a jak Wam się zachce to w plener, na ławeczkę itp. haha
Wiem wiem...ale wymyśliłam...ale przecież wiemy, że te smutki są chwilowe, mijają...
Czekolady nie moge bo na metforminie mnie sraczka dopada jak cos slodkiego zjem hahah no ja juz niestety zacisnelam zeby za mozno i jeden pekl hahahadobra odstawiam wszystko, plecy mnie zaczely bolec owulkowo?