WYSOKA PRL- komu się udało, jakimi lekami pomagało?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tweety wrote:ja zaczęłam zażywać w czwartek polówkę i gin mi powiedział, że jak mi przejdą ranne senności, żeby przestawiła wtedy się na 1 na noc...jutro mam znowu to monitorowanie jajeczka ehh zobaczymy co wyjdzie stresuje się...
daj znać jak u Ciebie po wizycie!
Jasne! chciałabym jak najprędzej tam iść, trzymam kciuki za Ciebie i jajeczka!Wika! lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
i już po monitorowaniu:) wszystko dobrze - owulacja była- pęcherzyk pękł płyn jest...zostaje czekać co z tego wyjdzie teraz...temperaturę mierzę póki co jest wyższa od 4 dni....od piątku zwiększam dawkę leku na całą tabletkę...endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Jezu Tweety, trzymam kciuki...
Wika! lubi tę wiadomość
A który to Twój cykl Tweety, jesli mówiłaś a zapomniałam to wybacz..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Dziękuję:* nie nastawiam się za bardzo...choć bardzo bym chciała....
tak naprawdę to 2 w którym faktycznie się staramy(ale już parę miesięcy temu odstawiłam antykoncepcję)...na forum jestem pod połowy zeszłego cyklu....endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Ja od listopada z Ovu, ale listopad i grudzien chorowalam na grypsko
więc odpada, a bez anty to już...o ho ho ho..
Tweety wrote:no ja miesiąc temu miałam grypę żołądkową praktycznie wtedy co owulację;P
Trzymam kciuki za Ciebie!! a ja czekam...do okresu co będzie...
Mowią ze po stracie udaje się od razu ale jak widać cięzkoZawsze będziemy Cię kochać !!!
Tweety wrote:w końcu musi się udać
! najgorzej tylko z tą cierpliwością...
po roku może sie konczyćZawsze będziemy Cię kochać !!!
Tweety wrote:znowu mi przesunęło owulację ze względu na tempkę...;/już 2 raz ...
A mi wogole stanęło na 8 dc, mimo że wiem (!) po odczuciach ze jej wtedy nie bylo... nie patrzę już na wyznaczanie przez ovudzisiaj rano i wczoraj wieczorem myślalam że oszaleję z bólu ( brzuch w dole, plecy na dole)... @ idzie jak nic
no mi teraz tak jak przesunęło, to mniej więcej dzień przed czułam właśnie cały brzuch - owulację - i tak też mniej więcej wyszło mi na monitowaniu jajeczka- wiec może teraz już oki tylko hymmm wtedy już nie miałam śluzu wodnistego...nie wiem czy to nie źle...
@ mam dostac 6-7 zostaje mi czekać jeszcze trochę
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Z wykresu widzę zę masz takie skoki jak i jaZawsze będziemy Cię kochać !!!
no właśnie zakupiłam nowy termometr:) ale zacznę mierzyć nim z nowym cyklem i będę pod językiem - bo w tym tak wzięłam tylko pod pacha na próbę pierwszy raz;) może pod językiem wyjdzie mi bez skoków;P no i po miesiącu zażywaniu B. może coś podziała....endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Tweety wrote:no właśnie zakupiłam nowy termometr:) ale zacznę mierzyć nim z nowym cyklem i będę pod językiem - bo w tym tak wzięłam tylko pod pacha na próbę pierwszy raz;) może pod językiem wyjdzie mi bez skoków;P no i po miesiącu zażywaniu B. może coś podziała....
napewno, czytałam dużo opinii- zachodzą kobitki raz dwaw większości
Tweety wrote:Podniosłaś mnie na duchu
! bo dziś jakoś zdołowana jestem...
od czwartku zaczynam brać 1 tabletkę na noc...mam nadzieję, że pomoże i przyzwyczaję się do niej szybko....
a ie za nie zaplaciłaś, tak z ciekawości? bromocorn tak, czy bromergon? Sama sie tak podnoszę na tym moim duchu bo bym chyba oszalała normalnieZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!