Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mi ziółka wyregulowały okres co do dnia i odkąd je pije to mam owulacje (przynajmniej tak wynika z moich obserwacji) ale już 4 cykl i w ciąże nie zaszłam nie wiem czy pomagają na niedrożne jajowody których jestem szczęśliwą posiadaczką
-
Hej, dołączam do Was Dziewczyny, staramy się z mężem o dziecko
Robiłam głodówkę oczyszczającą niecały rok temu, po niej nie miałam okresu, zaczęłam pić ziółka i stosowałam inne naturalne wspomagacze i we wrześniu okres wrócił, ale w tym cyklu mierzyłam temperaturę i nie wzrosła w drugiej fazie, więc cykl był bezowulacyjny... Od jakiegoś miesiąca piję ziółka, wierzę, że pomogą
Ściskam mocno wszystkie starające się
-
nick nieaktualnyLekarze mówili, ze owulacji u mnie nie ma 2 razy usg w 2 cyklach i pusto bez pęcherzyka, jajniki jak przed menopauzą,miałam miesiąc przerwy, a następnie miałam przyjść na 3 monitoring i pózniej stymulacja - mysle spróbuje, kupiłam ziółka (mąż zrobił miksturę)moze pomogą (przestałam mierzyć tempke, bo myslalam ze u tak nic z tego) i udało sie !!! Zrobiłam test i wyszedł pozytywny juz nawet przed spodziewana @ :)jestem przeszczesliwa oby tylko moj kropek ładnie sie rozwijał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:57
mi, czekolada:), Cytruska, mausi07, FasUla lubią tę wiadomość
-
Aga89, ja kupowałam na all od użytkownika "krisztina-victoria", przesyłka dotarła, ale czy to te ziółka to pewności nie mam Mam nadzieję
Idę sobie właśnie zaparzyć Myślę, że najlepiej kupić w zielarskim każde zioło osobno i zmieszać samemu
Laura28, gratuluję!!! Świetna wiadomość, oby takich tutaj więcej
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja dziś lecę do zielarskiego i kupuję zioła i robię sama mieszankę mam okropnie nieregularne i dłuuuugie cykle. Dziś mam 37 dc a do @ jeszcze ok 2 dni Mam nadzieję, że i mi pomogą te ziółka, dodatkowo mam skierowanie na badania, miałam mieć monitoring ale w tym cyklu Świątecznym będzie ciężko z czasem więc jak się nie uda... to w następnym. Dodam, że mam już 3 letniego synka, a po porodzie dopiero cykle mi się rozsypały. Ziółka będę pić od 1 dc a od dziś jeśli wszystko dostanę będę parzyć dla męża
-
Ja ziolka pilam sama, maz nie dal sie namowic. Powiem, ze ziola wyregulowaly mi cykl do ksiazkowych 28 dni i jakos , a przede wszystkim ilosc sluzu byla znaczna.
Mi niestety nie pomogly zajsc, ale moje nieprawidlowosci trzeba leczyc medycznie, a ziolka to taki dodoatek.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
agaton wrote:Dziewczyny, w mieszance ojca sroki jest niepokalanek mnisi. Słyszałyście o jego działaniu? Ja słyszałam, że działa, jak ktoś nie może zajść w ciąże. Może by spróbował??
nie słyszałam o tym piję od 1dc te ziółka i jakie zmiany? @ łągodniejsza jakby i krósza co mnie goromnie cieszy działa też pozytywnie na przemianę materii co mnie cieszy ogromnie bo mam duze problemy a co do reszty... okaze się za jakiś czasmi lubi tę wiadomość