X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zioła ojca Sroki nr 3
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki nr 3

Oceń ten wątek:
  • annnanna Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie pozostaje jak tylko poczekać... :)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie :) nie doczytuj sie w internecie objawów :)

mausi07 lubi tę wiadomość

• _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mi ziółka wyregulowały okres co do dnia i odkąd je pije to mam owulacje (przynajmniej tak wynika z moich obserwacji) ale już 4 cykl i w ciąże nie zaszłam :( nie wiem czy pomagają na niedrożne jajowody których jestem szczęśliwą posiadaczką :)

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na niedrozne jajowody to chyba jest 1 lub 2 zioła ojca sroki?poczytaj o tym...

3i49tgf6plfmlliy.png
  • _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiło mi się o uszy że podobno pomagają też na niedrożne przewodziki zioła Klimuszki ale jeszcze nie czytałam nic o tym wypije najpierw 3 Sroki a jak nie pomoże to jade z ziołami dalej :)

• agaton Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dołączam do Was Dziewczyny, staramy się z mężem o dziecko :)
    Robiłam głodówkę oczyszczającą niecały rok temu, po niej nie miałam okresu, zaczęłam pić ziółka i stosowałam inne naturalne wspomagacze i we wrześniu okres wrócił, ale w tym cyklu mierzyłam temperaturę i nie wzrosła w drugiej fazie, więc cykl był bezowulacyjny... Od jakiegoś miesiąca piję ziółka, wierzę, że pomogą :)
    Ściskam mocno wszystkie starające się :)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:21

• _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie również odkąd piję ziółka obywa się bez mocnych tabletek przeciwbólowych, wystarcza nospa i miesiączki mam bardzo skąpe i krótkie od tego czasu ale nie wiem czy to dobrze czy źle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarze mówili, ze owulacji u mnie nie ma 2 razy usg w 2 cyklach i pusto bez pęcherzyka, jajniki jak przed menopauzą,miałam miesiąc przerwy, a następnie miałam przyjść na 3 monitoring i pózniej stymulacja - mysle spróbuje, kupiłam ziółka (mąż zrobił miksturę)moze pomogą (przestałam mierzyć tempke, bo myslalam ze u tak nic z tego) i udało sie !!! Zrobiłam test i wyszedł pozytywny juz nawet przed spodziewana @ :)jestem przeszczesliwa oby tylko moj kropek ładnie sie rozwijał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 17:57

mi, czekolada:), Cytruska, mausi07, FasUla lubią tę wiadomość

• _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura28 gratuluję :) i zazdroszczę :(

• Aga89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pomóżcie, czy można zioła ojca sroki nr 3 zamówic przez internet? macie jakieś sprawdzone źródła?

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga89, ja kupowałam na all od użytkownika "krisztina-victoria", przesyłka dotarła, ale czy to te ziółka to pewności nie mam ;) Mam nadzieję ;)
    Idę sobie właśnie zaparzyć ;) Myślę, że najlepiej kupić w zielarskim każde zioło osobno i zmieszać samemu :)
    Laura28, gratuluję!!! Świetna wiadomość, oby takich tutaj więcej :)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy zioła ojca Sroki można zapodać mężowi??? Przyjedzie na 2 tygodnie to bym mu coś parzyła:) jak go nie ma w domu to już nie dopilnuję, ale jak będzie to by sobie popijał zamiast piwka ;)

• kitti1982 Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dziś lecę do zielarskiego i kupuję zioła i robię sama mieszankę :) mam okropnie nieregularne i dłuuuugie cykle. Dziś mam 37 dc a do @ jeszcze ok 2 dni :/ Mam nadzieję, że i mi pomogą te ziółka, dodatkowo mam skierowanie na badania, miałam mieć monitoring ale w tym cyklu Świątecznym będzie ciężko z czasem więc jak się nie uda... to w następnym. Dodam, że mam już 3 letniego synka, a po porodzie dopiero cykle mi się rozsypały. Ziółka będę pić od 1 dc a od dziś jeśli wszystko dostanę będę parzyć dla męża :)

• _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kita ja zapodaje mężowi ziółka, krzywił się ale pił a potem już się sam upominał kiedy będą ziółka :)

• kitti1982 Znajoma

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też będę mojemu mężowi dawać ziółka :) ja czekam na @ i od 1dc, a mojemu mężowi już od dziś będę dawała :) zioła kupiłam w zielarskim i dziś będę robić mieszankę

• kiniusia00 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ziolka pilam sama, maz nie dal sie namowic. Powiem, ze ziola wyregulowaly mi cykl do ksiazkowych 28 dni i jakos , a przede wszystkim ilosc sluzu byla znaczna.
    Mi niestety nie pomogly zajsc, ale moje nieprawidlowosci trzeba leczyc medycznie, a ziolka to taki dodoatek.

1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.

• kitti1982 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 1 dzień cyklu, ruszam z ziołami, ciekawe czy pomogą mi troszkę w podreperowaniu moich nieregularnych i długich cykli

• agaton Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w mieszance ojca sroki jest niepokalanek mnisi. Słyszałyście o jego działaniu? Ja słyszałam, że działa, jak ktoś nie może zajść w ciąże. Może by spróbował?? ;)

kitti1982 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • kitti1982 Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Dziewczyny, w mieszance ojca sroki jest niepokalanek mnisi. Słyszałyście o jego działaniu? Ja słyszałam, że działa, jak ktoś nie może zajść w ciąże. Może by spróbował?? ;)

nie słyszałam o tym :) piję od 1dc te ziółka i jakie zmiany? @ łągodniejsza jakby i krósza co mnie goromnie cieszy :) działa też pozytywnie na przemianę materii co mnie cieszy ogromnie bo mam duze problemy a co do reszty... okaze się za jakiś czas :)

mi lubi tę wiadomość

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ