Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ze powinnam się z forum wyłączyć i nie doszukiwać się objawów. Tylko to nie takie proste. Ale do końca miesiąca jeszcze może powchodze tutaj a reszte koniec. I tak starania będziemy wznawiac dopiero od połowy kwietnia a raczej końca wiec będę mieć dwa miesiące na wyciszenie, wyluzowanie się i zajęcie czymś innym.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Demeter a skąd pomysł ze mam problem z tasiemcami?
Prawko juz mam ale musze w wolnych chwilach skończyć czytać książki. Mamy psa goldena. Teraz w tym roku mamy otwierać firmę ale nie wiem czy uda się do maja czy dopiero koncem roku
Zapewne chodziło o cykle tasiemce, czyli że długie -
Aa to chyba ze tak bo już się przestraszyłam. Niestety takie zawsze miałam a na początku jak zaczęłam miesiączkowac to nawet 2 razy co pół roku mialam okres... To wiem ze bez stymulacji to ciężko będzie... A może mieć to związek z tym ze w dzieciństwie mialam padaczkę? Niby lekka ale jednak padaczkę i zmiany w mózgu są jakieś.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 jeśli masz pcos to znajdź dobrego lekarza który się zajmuje tym problemem, żeby nie tracić czasu sugeruję iść do specjalisty od leczenia niepłodności, bo niestety nie każdy lekarz się na tym zna. Wiem że przy pcos dziewczyny się wspomagają Metmorfiną, Inofem 2 saszetki dziennie tez nie zaszkodzi.
-
Myszusia!!!!!!!! wzywam Cię... co tam jak tam? Maleńka jeszcze czeka?
Myszusia lubi tę wiadomość
-
Kochane moje!!!
Przepraszam że daje znać dopiero teraz, ale sama musiałam się ogarnąć z nową sytuacją Nasza Wikusia przyszła na świat 26 lutego o 14:15. Ważyła 3040g i miała 59cm. W poniedziałek wypisali nas do domku. Teraz na spokojnie sie klimatyzujemy Malutka ogólnie grzeczna, śliczna iiiii.. włochata!!
Nasza mała Iskierka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 18:59
D_basiula, Demeter, Joanna_Z, Aganeska, Erl, Nalunia lubią tę wiadomość
❤❤ -
nick nieaktualny
-
Demeter wrote:Myszusia jaka wspaniała córeczka!
Jest prześliczna:) Na zdjęciu wygląda na dużą. Doczekałaś się, w końcu jesteś mamą. Niech się chowa zdrowo;)
P.s. Zazdroszczę...też mi się marzy córunia:)
Kochane, mogę mieć teraz troszkę zaległości jak coś, ale nie zawsze teraz ten czas jest, doszły inne obowiązkiAganeska lubi tę wiadomość
❤❤ -
Myszko jaka Wiki jest piękna ... Mąż będzie musiał się napracować zeby wszystkich adoratorów poprzeganiać Wszystkiego dobrego
i urodziłaś w moje urodzinki hihi bardzo miłoMyszusia lubi tę wiadomość
-
Myszusia Cudeńko z Twojej Vikusi Wspaniale, że już możesz ją przytulać
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Myszunia cudowna jest Twoja Córcia:) samych dobrych chwil Wam życzę:*
a za Was wszystkie dziewczyny cały czas mocno trzymam kciuki i życzę Wam szybciutko takich rozkosznych maluchów jak Wiktoria!!!Myszusia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Cześć dziewczyny chciałam się podpytać czy któraś może stosowała zioła zaraz po łyżeczkowaniu/poronieniu? Nie wiem czy mogę zacząć już teraz czy lepiej poczekać do pierwszej @ albo może nawet parę cykli?
I jeszcze jedno pytanko czy te ziółka mogą powodować problemy z endometrium? W zeszłym roku jeden cykl je piłam i owu przyszła szybciej ale na usg endo tylko 6mm, nie wiem czy to przypadek czy wina ziółek ;(
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Xaxa wrote:Cześć dziewczyny chciałam się podpytać czy któraś może stosowała zioła zaraz po łyżeczkowaniu/poronieniu? Nie wiem czy mogę zacząć już teraz czy lepiej poczekać do pierwszej @ albo może nawet parę cykli?
I jeszcze jedno pytanko czy te ziółka mogą powodować problemy z endometrium? W zeszłym roku jeden cykl je piłam i owu przyszła szybciej ale na usg endo tylko 6mm, nie wiem czy to przypadek czy wina ziółek ;(❤❤ -
Myszko jaką masz piękną córcię !!!! jakki Aniołek śliczny )))))) ahhh cudo cudo cudo