Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
tak ja czesto slysze zeby Bog mi w dzieciach wynagrodzil, gdyby tak bylo to do tej pory mialabym druzyne pilkarska
A tak na powaznie to moja bliska rodzina wie zeby nie pytac,i ze jak bede chciala sie z nimi podzielic to to zrobie sama,a jak reszta pyta to mowie z usmiechem na twazy ze ja za mloda jestem I chce sie bawic zyciem.Takie klamstewko ale dziala.
-
U mnie tez juz wykret ze za mloda jestem na dzieci nie dziala ja mowie ze jak przyjdzie czas to beda dzieci. Zastanawiam sie jak to jest z zajsciem w ciaze przy niedoczynnosci tarczycy. Lekarz mi kiedys mowil ze to ciezka sprawa. Wiecie cos w tym temacie? Moja ostatnio sie troche buntuje
-
Mi ja chyba tez zaczne stosowac twoj wykret
co do tarczycy Ola to niestety tez nie wiem, jeszcze nie mialam z tymstycznosci, czytalas moze fora na ten temat?
A ja dzisiaj swietuje, po 24 dniowym cyklu dostalam @, nie wiem czy to dong quai ktory bralam, czy tez to ze poprzedni @ wywolalam sobie duphastonem ale jest, jeszcze nigdy sie tak z tego nie cieszylam jak dzisiaj
Oznacza o tyle ze cos sie podczas tego cyklu zadzialo a jak sie zadzialo to zawsze dobry znak prawda?
Niestety niezdazyly mi dojsc ziolka Ojca Sroki wiec wespre sie jeszcze teraz dongim a w przyszlym juz waszymi magicznymi zioleczkami, bo dobre ziolo nie jest zle -
Violijka pewnie ze dobry znak, wyregulowany okres to polowa sukcesu powiedz mi na wlasna reke bralas duphaston? Bo mi tez zostal lezy w szufladzie i kusi mnie zeby go spozytkowac W sumie to i ja juz mamjedno duze dziecko ktore sie mezem nazywa , nie czytalam jeszcze nic na forum o tarczycy bo do tej poryglownie z lekarzami zajmowalismy sie brakiem owulacji. Zaraz sie doksztalce w tym kierunku. Dzieki dziewczyny
-
Tak dupka bralam na wlasna reke bo nie mialam @ przez 11 miesiecy a w klinice mi powiedzieli ze mnie nie przyjmia jak nie schudne, wiec sie wkurzylam I wzielam przez 10 dni po 2 tabletki. Dostalam @ I po ustapieniu krwawienia zaczelam pic donga, chyba go troche za dlugo pilam bo temp mi nie skoczyla, ale odstawilam I w 5 dni mi ovu wyznaczylo owulacje a po 4 dniach dostalam @.
-
_ola_ wrote:Miw swieta wszyscy dziecka zyczyli ale znioslam to, przyjelam to wszystko na klate jakby te zyczenia chcialy sie spelniac to juz bym miala niezla gromadke
Mnie też życzyli. Mało nie oszalałam, ale robiłam dobra minę do złej gry co miałam zrobić... -
Violijka gdyby mi tak powiedzieli klinice ze mnie nie przyjma jak nie schudne to by moja noga tam wiecej nie postala. Owszem musza dac zalecenie zeby schudnac a w miedzyczasie powinni Cie leczyc ale zeby nie chcieli przyjac z tego powodu. Focha bym strzelila na nich jak nic A co do ludzi pytajacych o dziecko to mogliby byc bardziej domyslni, skoro jeszcze nie ma dzieci to znaczy ze z jakiegos powodu i to jak najbardziej sprawy prywatne a nie takie co sie na forum w swieta porusza eh...
mi lubi tę wiadomość
-
Hej, no przerąbane z tymi pytaniami ze strony rodziny...
Ja tez takie zyczenia dostałam, ale mam nadzieje, ze w tym roku to faktycznie się uda Tylko muszę wyluzować, a to jest cholernie trudne...
Ale widzę, ze wy też się spinacie... U mnie najgorsze jest to napięcie w dole brzucha, z którym nie mogę sobie za chiny poradzić...
Tego Donga muszę sobie sprawdzić, bo 20 stycznie odstawiam ziółka, bo piję już 3 m-ce... Biorę rano też castagnus (niepokalanek mnisi).
Fajnie, ze nas tutaj tak dużo, zawsze to raźniej
-
agaton wrote:Hej, no przerąbane z tymi pytaniami ze strony rodziny...
Ja tez takie zyczenia dostałam, ale mam nadzieje, ze w tym roku to faktycznie się uda Tylko muszę wyluzować, a to jest cholernie trudne...
Ale widzę, ze wy też się spinacie... U mnie najgorsze jest to napięcie w dole brzucha, z którym nie mogę sobie za chiny poradzić...
Tego Donga muszę sobie sprawdzić, bo 20 stycznie odstawiam ziółka, bo piję już 3 m-ce... Biorę rano też castagnus (niepokalanek mnisi).
Fajnie, ze nas tutaj tak dużo, zawsze to raźniej
Najlepsze jest to, że nie będę opowiadać wszystkim wokół, że jest problem, bo co to kogo. W końcu gasiłam ich tą samą bronią i tych, którzy mają jedno dziecko pytałam kiedy drugie. Od razu z miejsca zmieniali temat.mausi07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kita wrote:Odstawia się?? Czytałam, że bierze się do owulacji??
kita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolijka wrote:no ja tez tak wyczytalam ale nie mialam skoku temperatury I dziewczyny mi poradzily zebym odstawila I w 5 dniu mi skoczyla temp, co prawda nieduzo ale ovu wyznaczylo ten dzien jako woulacje, wiec teraz bede brala tylko 4 dni I go odstawie.
To ja nie odstawię i zobaczymy I tak cykl już na zmarnowanie poszedł
Dziś zamówiłam mieszankę 3 ojca Sroki - jak się uda i będzie chłopiec - na imię damy Wiktor Grzegorz -
hahaha, ja tez zamowilam ziolka ojca Sroki, czekam kiedy przyjda, ale to dopiero w marcu zaczne je pic, bo dopiero w marcu jad edo Polski.
Mnie sie Jakob podoba,i jakbym miala synusia to wlasnie tak damy mu na imie.ale wiktor Grzegorz tez ladnie
kita lubi tę wiadomość