X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zioła ojca Sroki nr 3
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki nr 3

Oceń ten wątek:
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja postawiłam w tym cyklu na zioła Ojca Sroki nr 3. Zobaczymy co z tego będzie. Też staram się odpuścić i nie myśleć o dziecku jak np sie kochamy. Seks ma być z miłości a nie "żeby zrobić dziecko" bo wtedy nic nie wychodzi. Najlepiej myśleć o czymś innym i zająć się pracą ;) U mnie ten cykl chyba ładnie wystartował (nie chce zapeszać), bo temp, nie jest taka niska jak w zeszłym cyklu. Zaraz pędzę na zastrzyk, a takiego mam lenia dziś że masakra :) Jeszcze muszę jechać chyba jutro na miasto bo dostałam z PUP ofertę stażu, a mój leń jest tak silny, że ciężko mi się zmobilizować :P

Agaton mdłości mdłościami, najważniejsze, że w brzuszku rozwija się nowe życie! <3

Ola tak jak mówisz, seks "wtedy kiedy się chce" smakuje o wiele lepiej niż wtedy "kiedy muszę" ;)

Nalunia a może @ wcale do Ciebie nie zawita? Trzymam więc kciuki! <3

❤❤
  • magic1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, chciałam was przestrzec przed braniem tych ziół w ciemno, a zwłaszcza przy endometriozie, ja piłam je dwa tygodnie i w dniu owulacji myslalam ze zejde z tego swiata jajnik prawie mi ekspodował, wtedy nie wiedziałam jeszcze ze mam tam torbiel krwotoczną; wiem ze wielu dziewczynom pomogly ale lepiej uwzac na takie eksperymenty

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 rozumiem. Ja na szczęście nie mam endometriozy. Czuję pozytywne skutki picia tych ziółek, ale dzięki za ostrzeżenie ;)

❤❤
  • Akacja Znajoma

Wysłany: 18 lutego 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Czy orientujecie się może na ile należy odstawić ziółka? W kolejnym cyklu będę je już pić trzeci cykl i czytałam, że należy po 3 miesiącach zrobić przerwę ale nie znalazłam informacji na jak długo. Czy myślicie, że jeden cykl wystarczy?

• _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 3 miesiacach robisz miesiac przerwy a potem pij do skonczenia mieszanki.

• Akacja Znajoma

Wysłany: 18 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola dziękuję za informację. Czyli po tej przerwie już kolejnej nie robię czy idę w kółko w cyklu 3 miesiące picia - miesiąc przerwy?

• Nalunia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Nalunia a może @ wcale do Ciebie nie zawita? Trzymam więc kciuki! <3"
    hello :D Myszko poprawiłaś mi humor bo pomimo ziólek suplementów syropków itp itd potrzeba przytulanka hehe :) niestety w tym cyklu było tylko 2 razy raz przed zabiegiem i raz przedwczoraj i nawet nie śmiem podejrzewać owulki że sie zjawiła w tym miesiącu :D ostatnio tez wyluzowałam - naprawdę przestałam myśleć o fasolce bo to zabieg bo dużo pracy i jestem od 8-19 czasami itp.
    Mam nadzieję, że przyszły cykl też będzie na luzie :) Ostatnio zauważyłam że dużo marudzę, jestem niezadowolona ze wszystkiego i co najgorsze przestałam się cieszyć z drobiazgowych rzeczy.. postanowiłam to zmienić bo można było w depresje popaść z takim nastawieniem jak moje. Zaczęłam myśleć pozytywnie ale tak na poważnie, że wszystko się uda ( np. fasolinka:) ), cieszyć się że słońce świeci poprostu doceniać małe rzeczy :) i powiem wam że dużo lepiej się czuję z takim nastawieniem :)

P.S. Ja tez się dobrze czuje po ziółkach - zawsze byłam zielara i lubiłam je pić a przed spankiem to już w ogóle super :)

FasUla lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naluniu Kochana, ciesze się, że tak nastawiasz się do życia :) Ja też ostatnio chodziłam ciągle "naburmuszona" (chyba przez tą ponurą pogodę) ale teraz jak słonko wyszło, aż chce mi się chodzić na spacery itd. Wczoraj nawet wyszłam przed blok (bo mieszkam w bloku) i poskakałam na skakance, dziś mam efekty-zakwasy :) Ale cieszę się z tego :P

JusWik lubi tę wiadomość

❤❤
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja zaczynam moją przygodę z ziołami o syroki nr 3. Czy myślicie że nic się nie stanie jeśli będę je piła od 4dc?

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Nalunia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Myszko :) trochę ruchu ---> zakwasy + endorfinki :) <3

JusWik - myślę że możesz zacząć od 4dc i nic się nie stanie ;)

JusWik lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik, czwarty dzień cyklu to poczatkowy dzień, myślę, że nie ma przeciwwskazań, zeby zacząć teraz pić :)
    Fajnie Dziewczyny, że się lepiej nastawiacie do życia, fakt, taka pogoda była, że cieżko było być optymistą, ale teraz nawet słoneczko daje radę i świat staje się weselszy :)
    Ja też się staram chodzić codziennie na spacery, ale po pracy jestem zmęczona, potem mam też trochę obowiązków i najchętniej to bym poleżała na kanapie, ale się jednak zmuszam i chodzę :)
    Buziaczki dla Was i miłego piąteczku :)

JusWik lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, byłam u rodzinnego z wynikami badań na boreliozę. Okazało się, że... NIE MAM JEJ!!!! <3 Cieszę się bardzo, bo jeszcze tego by mi brakowało :/ :)

A Wy jak się czujecie? Dziś piąteczek ;) <3

JusWik lubi tę wiadomość

❤❤
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszusia, to zarąbiście, ze jesteś zdrowa, cieszę się bardzo !!!

Myszusia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszusia super!!! Wiedzialam ze jestes zdrowa bardzo sie ciesze:) bolerioza to wstretne chorupsko.
    Agaton powinnas lezec na kanapie kiedytylko masz na to ochote :) a jak sie komus to nie podoba to niech go myszy zjedza :)
    U mnie w rodzinie kolejny babyboom, 3 kuzynki zaciazyly :) a ja mam zamiar kupic sobie szczeniaczka zeby miec kogo kochac :)

• _ola_ Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik ja tez przygode z ziolkami zaczelam kilka dni po @ wiec mysle ze smialo mozesz pic od 4 dc :)

JusWik lubi tę wiadomość

• Myszusia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo dziewczyny! <3 Teraz trzeba serduszkować ;)

❤❤
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, nie daj się i nie przejmuj się, że kuzynki zaciążyły. Jesteś młoda i po prostu ciesz się życiem we dwoje, a z miłości na pewno dzidzia się zrodzi :)
    Buziaki

JusWik lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko super że nie masz boreliozy !! :) nic tylko się cieszyc :) ja juz po pracy idziemy wieczorem z mężem na małą imprezkę, dziś tempka spadła wiec mam nadzieje ze @ w drodze :) życzę Wam miłego i spokojnego weekendu kochane ! <3 <3 <3

Myszusia, JusWik lubią tę wiadomość

[img][/img]
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odzew. W sumie nie biorę żadnych leków więc same ziółka szkód nie powinny narobić.
    Powodzonka i czekam na wieści odnośnie fasoleczek. Miłego Weekendu.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Myszusia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalunia bardzo sie ciesze :) a co u Was dziewczyny? :)

❤❤
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ