Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
halo halo jak Wasze samopoczucie kochane?
-
No właśnie, tak tu cicho było w ten weekend
U mnie w porządku, tylko od wczoraj mdli mnie straszliwie i na nic nie mam ochoty, oprócz na ogórki kiszone Cokolwiek jem musi być z ogórkami
Ola, gratuluję schudnięcia Oby te ostatnie 5 kg też szybciutko zeszło
-
Kochane, nie wiem czy pisałam Wam, że pod koniec września ugryzł mnie kleszcz. Tydzień temu robiłam test na boreliozę. Dziś odebrałam wyniki i nie wiem co mam o nich myśleć..
IgM-Graniczne
IgG-negatywny
Przepraszam, że zawracam Wam głowę tutaj na forum, ale nie mam sie komu wygadać. Męża nie chce stresować bo teraz ma swoje stresy w pracy, a do lekarza idę dopiero w czwartek.. Co Wy o tym myślicie? Miał ktoś do czynienia z takimi wynikami? Przeczytałam gdzies na necie, że IgM wynik graniczny może świadczyć o tym, że kiedyś mnie ugryzł kleszcz, ale wcale nie musi to świadczyć o boreliozie. Oby tak było..❤❤ -
Myszusia czytalam ze skoro IgG jest negatywne to nie powinnas byc zarazona ale to najlepiej do rodzinnego z wynikami sie udac. A masz jakies objawy boleriozy?
Agaton co u Twojej Fasoleczki robilas juz USG? Teraz powinnas tylko lezec i pachniec a mezus wkolo Ciebie skakac i donosic ogorasy rodzinka szczesliwa? -
Myszusia, nie mam pojęcia jak to jest z tą boreliozą, ale pewnie jest tak, jak Ola pisze, że jesteś zdrowa Napisz, czy masz jakieś symptomy?
No i jeśli chcesz schudnąć to trzymam kciuki
Mężuś mój właśnie wyjeżdża służbowo, wraca w piątek w nocy, więc muszę sobię radzić sama. Mdli mnie, jak rano wstaję, a pobudkę mam 5:45. Jak na weekendzie śpię dłużej, to nic mi nie jest oprócz tego, że nigdy nie jadłam nabiału, praktycznie w ogóle, a teraz mam na niego ochotę i wczoraj się obkupiłam w twarożki, kefiry I wszystko co kwaśne mi smakuje, ogórasy, kefir, pomarańcze
Na usg nie byłam, bo lekarz mówił mi, że on nie praktykuje tak wczesnych usg, bo to są fale, które dla dziecka nie są obojętne (bo leczy się nimi mięśniaki macicy) i że pierwsze badanie zleci w 12 tygodniu Mi to nawet odpowiada, bo już wtedy będzie może jakiś kształt widoczny hehe
Buziaczki dla Was:***
Violijka, co u mamy?
Karolka, ja to samo Ci radzę co dziewczyny, lepiej nie przestymulować jajników, bo jeszcze większe z tego problemy wychodzą.
Nalunia, a jak Twoje samopoczucie?
-
Dzieki Myszusia moje samopoczucie bdb od kiedy sie przestalam starac o dzidzie. Zyje z dnia na dzien i ciesze sie tym co mam a seks znowu jest fantastyczny jak wtedy gdy mielismy po 18 lat nic na sile jak ma byc dziecko to bedzie. Coraz czesciej mysle o adopcji, moze wlasnie to mi jest pisane.
Ja tez zastanawiam sie co u Naluni i Violijki. -
hej laleczki Olusia gratulacje mi ciężko z mobilizacją - nie mam nadwagi ale chciałabym pozbyć się tłuszczyka z brzuszka żeby był płaski oh Trzymam za Ciebie kciuki kochana jesteś dzielna !
Myszko niestety nic Ci nie powiem na ten temat - niech lepiej lekarz popatrzy na wyniki i koniecznie daj znać - trzeba być dobrej myśli
Agatonku cieszę się że dobrze u Ciebie również- szkoda że mdli bo to nic przyjemnego no ale ciąża ciąża ciąża !! ))) ja o tym marzę hihi
Dziewczynki ja czekam na okres jakkolwiek to brzmi, chce zrobić hormony z krwi i zaczac leczenie, cykl dziwny - płaski. Dopiero wczoraj było przytulanko od prawie 2 tygodni! niestety nie byłam z formie a i mąż się bał że mi coś zrobi nie chcący urazi pierś czy coś, ale powiem Wam że po przerwie przytulanko jest inne OMG
uciekam wreszcie do domku myślę o was -
Olusia, Myszka jak tam Wasze cykle? kiedy testujesz Oluś i jaką strategie na ten cykl przyjełyście ( ziółka i suple )? Agatonek już zaciążył dobra passa musi trwać
-
nick nieaktualny
-
Moja strategia na ten miesiac i dwa nastepne wedle zalecen mojego lekarza czyli nie mierze temp, nie obserwuje sluzu, nie mysle tyle o tym i seks tylko wtedy jak mamy ochote. Nie wiem nawet ktory mam dc, ani kiedy spodziewac sie @. Nie stresuje sie dzieki temu i lepiej mi sie zyje pije tylko vitaral
A jak wasze staranka sie maja?