Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszusia obyś 13 kwietnia uslyszala same dobre wiesci;)
Ja tez nie slyszalam nigdy o kubeczku;) ciekawa sprawa, chociaz ja tam bym sie raczej na cos takiego nie zdecydowala:)
Agaton piekny dzidzius:)niesamowite jest to ze dziecko ma piec centymetrow i juz nozki i raczki takie malenkie! niesamowite musi byc uczucie ze taki cud nosi sie pod sercem;)
Ja juz 3 tygodnie prawie pije ziolka, na poczatku odczuwalam bole migrenowe ale juz jest spokoj:) przyzwyczailam sie do nich, taki wieczorny rytual;)
dużo słonka dziewczyny na cały tydzien:)Myszusia, Erl lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
hej Laleczki, ja też chyba bym nie zakładała kubczka mnie mój mężuś łapie za nogi i mnie podnosi i kładzie tak aby nogi były w górze na zagłówku łóżka i tak leżakuję kolo 20 minut, odwracam się i idziemy spać
dziś w południe czułam ból tam na dole - myślę że pęcherzyk mógł pękać już - jutro mam nadzieję że tempka pójdzie do góry.
Myszko mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrówka i zaczniesz staranka miedzy czasie łykaj witaminki i zdrowo się odżywiaj bo wyczytałam że komórka z pęcherzykiem dojrzewa 2-3 cykle przed tym w którym pęka, dlatego moje drogie proszę zdrowo się odżywiać
pozdrawiam :*Myszusia, Erl lubią tę wiadomość
-
Paolala Dzieki Myślę, że wieści będą dobre i kość się ładnie zrośnie
Nalunia a kto powiedział, ze teraz się nie można starać? haha Kochana, moje nogi mi nie przeszkodzą w dążeniu do celu Dajemy rade z mężem!
Olu, co się dzieje, ze się nie odzywasz? Czekamy na CiebieErl lubi tę wiadomość
❤❤ -
Kochane, zaczęłam nowy cykl. Teraz przerwa 2 miesiące. Nawet do mojego wyjazdu nie zdążymy nic zmajstrować. Będę w 16 dc w czasie wyjazdu a owulacje będę miała późno bo ok. 17-20 dc. Aż żal mi się z Wami rozstawać. Najwyżej będę wpadać na forum na ploteczki i dowiedzieć się co u Was.
Powodzenia z całego serca życzę. Jak pozaciążacie do mojego powrotu to proszę mi nie znikać z tego wątku i kibicować mi aż i mi się uda. -
" mój lekarz natomiast zalecał wstrzemięźliwość kilka dni po okresie,żeby facet wyprodukował olbrzymią armię plemników:) żeby dopiero zacząć współżyć w okolicy spodziewanej owulacji "
Powiem że u nas tak dość namiętnie było tylko pierwszy raz. Nie mogliśmy się doczekać tego dnia.
I jak kochaliśmy się 2-3 razy w tyg to teraz rzadziej.
Myślę czasem że pydałaby nam się rozłąka żeby za sobą trochę zatęsknić
Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Aganeska - POWODZENIA !
Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Myszusia wrote:Paolala Dzieki Myślę, że wieści będą dobre i kość się ładnie zrośnie
Nalunia a kto powiedział, ze teraz się nie można starać? haha Kochana, moje nogi mi nie przeszkodzą w dążeniu do celu Dajemy rade z mężem!
Olu, co się dzieje, ze się nie odzywasz? Czekamy na Ciebie
Aganeska będziemy tęsknić i oczywiście mam nadzieję że Ty o nas nie zapomnisz -będziemy czekać ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:12
-
Aganeska, ja tu planuję Wam kibicować, aż wszystkie zaciążymy
Myszusia, super że działacie z resztą takie "staranka" są lepsze od leków przeciwbólowych i krew lepiej krąży, więc z pewnością zdrowiu to służy, hehe
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Myszusia,bardzo dobrze,ze Twoje nogi nie stanowią przeszkody w staraniach;)
Aganeska ja tam na pewno będę,bo sie do was przywiazalam i kibicuje wam z całego serca i czekam na dobre nowiny:)
Joanna,czasami rozłąka moze i dobrze robi,albo jakas zmiana w zyciu,jakies odświeżenie związku:) a czasem samo przychodzi,a moze trzeba jakos seks urozmaicić
Ola, ja tez mysle o Tobie i czekam na wieści od Ciebie :*
Buziaki Dziewczynki!Erl lubi tę wiadomość
-
Nalunia, Erl Trzeba walczyć nawet jak nogi się ma niesprawne. Pozycji jest baaardzo dużo więc można kombinować Najważniejsze nie odpuszczać tylko walczyć!!! Wizytę do ginekologa miałam na 7 kwietnia, ale z powodu nóg przesunęłam sobie na 28 kwietnia, mam pewność że wtedy będę mogą być na pewno.
Nalunia, Erl lubią tę wiadomość
❤❤ -
Hej dziewczynki.Erl słońce trzymam kciuki za ciebie:)Oby wszystko było po twojej mysli.Mnie endo wyszło z laparoskopii.Bo miałam torbiel na prawym jajniku.Co do ziół to taka mieszankę dostałam z zielarskiego.Wiec nie wiem.Sprobuje w następnym cyklu.Jak sie bede złe czuć to odstawię.ZielInka 97 nie martw sie kochana wszystko sie ułoży.Zobaczysz.Ty o tyle masz dobrze ze monitorujesz sie co jakiś czas,masz kontakt z lekarzem.A ja mieszkam za granica i tutaj jest cieżko z umówieniem sie do specjalisty.Zreszta oni do tego nie przywiązują w ogóle wagi.Z moim lekarzem widzę sie co jakieś 3miesiace w Polsce.A brałaś może wiesiołek?Jesli tak to zauważyłaś jakieś zmiany?Pozdrawiamxxxxx
Erl lubi tę wiadomość
Madlink -
Nalunia wrote:Haha Myszko poprawiłaś mi humor bo nieśmiało próbowałąm sobie Was wyobrazić przy starankach - Ty z nogami nieruchomymi - mistrzostwo nie mniej jednak bardzo się cieszę że nie marnujecie czasu kochana :*
Aganeska będziemy tęsknić i oczywiście mam nadzieję że Ty o nas nie zapomnisz -będziemy czekać ! :*
Hehehee Nalunia ja nie śmiałam tego pisać ale mi w oczach stanął pokój zabaw Greya. Kobieta uległa, ubezwłasnowolniona w "tych" sprawachMyszusia, Nalunia lubią tę wiadomość
-
hehe Myszko my się bardzo cieszymy że nie odpuszczasz, bo kazdy cykl jest wazny :* ze mnie tez możecie się podśmiechiwać nie obrażam się ))
-
Zamówiłam w aptece internetowej witaminki, bo taniej i razem z nimi testy owu i ciążowe - i w gratisie dostałam gąbkę dla niemowlaka i całe multum próbek środków do pielęgnacji niemowlaczka - niezwykle to miłe Mam nadzieję, że się przydadzą zanim stracą przydatność do użycia
U mnie znów wcześnie śluz rozciągliwy, ale tym razem to chyba zasługa wiesiołka. Mam nadzieję, że owulka się nie pospieszy zanadto, bo z moim M będziemy mieć możliwość się poprzytulać dopiero w święta prawdopodobnie.
Słonka w sercu Wam WszystkimXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
no to super Erl - takie próbeczki i drobne upominki to fajny drobiazg napewno niedługo się przydadzą :*
Ja tez zaraz po @ mam rozciągliwy a nawet w trakcie @. Owocnego przytulanka kochana :*Erl lubi tę wiadomość
-
Kochane jesteście Dziewczyny dzięki
w tym cyklu łykam oeparol z wiesiołkiem i przypływ energii po nim czuję. Chyba że to w końcu organizm przestawia się na wiosenne obroty choć za oknem mało wiosennie.. Oby wszystkim nam wiosna posłużyłaXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]