X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zioła ojca Sroki nr 3
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki nr 3

Oceń ten wątek:
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszusia obyś 13 kwietnia uslyszala same dobre wiesci;)
    Ja tez nie slyszalam nigdy o kubeczku;) ciekawa sprawa, chociaz ja tam bym sie raczej na cos takiego nie zdecydowala:)

Agaton piekny dzidzius:)niesamowite jest to ze dziecko ma piec centymetrow i juz nozki i raczki takie malenkie! niesamowite musi byc uczucie ze taki cud nosi sie pod sercem;)

Ja juz 3 tygodnie prawie pije ziolka, na poczatku odczuwalam bole migrenowe ale juz jest spokoj:) przyzwyczailam sie do nich, taki wieczorny rytual;)

dużo słonka dziewczyny na cały tydzien:)

Myszusia, Erl lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Laleczki, ja też chyba bym nie zakładała kubczka :D mnie mój mężuś łapie za nogi i mnie podnosi i kładzie tak aby nogi były w górze na zagłówku łóżka :D i tak leżakuję kolo 20 minut, odwracam się i idziemy spać :)
    dziś w południe czułam ból tam na dole - myślę że pęcherzyk mógł pękać już - jutro mam nadzieję że tempka pójdzie do góry.
    Myszko mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrówka i zaczniesz staranka :) miedzy czasie łykaj witaminki i zdrowo się odżywiaj bo wyczytałam że komórka z pęcherzykiem dojrzewa 2-3 cykle przed tym w którym pęka, dlatego moje drogie proszę zdrowo się odżywiać :)
    pozdrawiam :* <3

Myszusia, Erl lubią tę wiadomość

[img][/img]
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala Dzieki <3 Myślę, że wieści będą dobre i kość się ładnie zrośnie ;)

Nalunia a kto powiedział, ze teraz się nie można starać? :D haha Kochana, moje nogi mi nie przeszkodzą w dążeniu do celu ;) Dajemy rade z mężem! <3

Olu, co się dzieje, ze się nie odzywasz? Czekamy na Ciebie <3

Erl lubi tę wiadomość

❤❤
  • Aganeska Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zaczęłam nowy cykl. Teraz przerwa 2 miesiące. Nawet do mojego wyjazdu nie zdążymy nic zmajstrować. Będę w 16 dc w czasie wyjazdu a owulacje będę miała późno bo ok. 17-20 dc. Aż żal mi się z Wami rozstawać. Najwyżej będę wpadać na forum na ploteczki ;) i dowiedzieć się co u Was.

Powodzenia z całego serca życzę. Jak pozaciążacie do mojego powrotu to proszę mi nie znikać z tego wątku i kibicować mi aż i mi się uda.

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aganesko będziemy czekać na Ciebie z utęsknieniem <3 Rozwijaj się nam tam i wracaj szybciutko ! <3

❤❤
  • Joanna_Z Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    " mój lekarz natomiast zalecał wstrzemięźliwość kilka dni po okresie,żeby facet wyprodukował olbrzymią armię plemników:) żeby dopiero zacząć współżyć w okolicy spodziewanej owulacji "

Powiem że u nas tak dość namiętnie było tylko pierwszy raz. Nie mogliśmy się doczekać tego dnia.
    I jak kochaliśmy się 2-3 razy w tyg to teraz rzadziej.
    Myślę czasem że pydałaby nam się rozłąka żeby za sobą trochę zatęsknić

Estradiol- 41,0 pg/mL
    FSH 6,82 mlU/ml
    LH 4,1 mlU/mL
    TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
    AMH 0,15
    CMV IgG >496.0 AU/mL
    CMV IgM 0.2AU/mL
    EBV VCA IgM 0.14 S/CO
    EBV VCA IgG 68.48 S/CO
    Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
    TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
    FT3 4.49
    FT4 15.34
  • Joanna_Z Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aganeska - POWODZENIA !

Estradiol- 41,0 pg/mL
    FSH 6,82 mlU/ml
    LH 4,1 mlU/mL
    TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
    AMH 0,15
    CMV IgG >496.0 AU/mL
    CMV IgM 0.2AU/mL
    EBV VCA IgM 0.14 S/CO
    EBV VCA IgG 68.48 S/CO
    Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
    TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
    FT3 4.49
    FT4 15.34
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszusia wrote:
    Paolala Dzieki <3 Myślę, że wieści będą dobre i kość się ładnie zrośnie ;)

Nalunia a kto powiedział, ze teraz się nie można starać? :D haha Kochana, moje nogi mi nie przeszkodzą w dążeniu do celu ;) Dajemy rade z mężem! <3

Olu, co się dzieje, ze się nie odzywasz? Czekamy na Ciebie <3
    Haha Myszko poprawiłaś mi humor bo nieśmiało próbowałąm sobie Was wyobrazić przy starankach - Ty z nogami nieruchomymi - mistrzostwo :D nie mniej jednak bardzo się cieszę że nie marnujecie czasu kochana :* <3
    Aganeska będziemy tęsknić i oczywiście mam nadzieję że Ty o nas nie zapomnisz -będziemy czekać ! :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:12

[img][/img]
  • Erl Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aganeska, ja tu planuję Wam kibicować, aż wszystkie zaciążymy ;)
    Myszusia, super że działacie ;) z resztą takie "staranka" są lepsze od leków przeciwbólowych i krew lepiej krąży, więc z pewnością zdrowiu to służy, hehe :)

XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
    ❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
  • agaton Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszusia,bardzo dobrze,ze Twoje nogi nie stanowią przeszkody w staraniach;)
    Aganeska ja tam na pewno będę,bo sie do was przywiazalam i kibicuje wam z całego serca i czekam na dobre nowiny:)
    Joanna,czasami rozłąka moze i dobrze robi,albo jakas zmiana w zyciu,jakies odświeżenie związku:) a czasem samo przychodzi,a moze trzeba jakos seks urozmaicić;)
    Ola, ja tez mysle o Tobie i czekam na wieści od Ciebie :*
    Buziaki Dziewczynki!

Erl lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalunia, Erl Trzeba walczyć nawet jak nogi się ma niesprawne. Pozycji jest baaardzo dużo więc można kombinować ;) Najważniejsze nie odpuszczać tylko walczyć!!! <3 Wizytę do ginekologa miałam na 7 kwietnia, ale z powodu nóg przesunęłam sobie na 28 kwietnia, mam pewność że wtedy będę mogą być na pewno.

Nalunia, Erl lubią tę wiadomość

❤❤
  • Madlink Debiutantka

Wysłany: 31 marca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.Erl słońce trzymam kciuki za ciebie:)Oby wszystko było po twojej mysli.Mnie endo wyszło z laparoskopii.Bo miałam torbiel na prawym jajniku.Co do ziół to taka mieszankę dostałam z zielarskiego.Wiec nie wiem.Sprobuje w następnym cyklu.Jak sie bede złe czuć to odstawię.ZielInka 97 nie martw sie kochana wszystko sie ułoży.Zobaczysz.Ty o tyle masz dobrze ze monitorujesz sie co jakiś czas,masz kontakt z lekarzem.A ja mieszkam za granica i tutaj jest cieżko z umówieniem sie do specjalisty.Zreszta oni do tego nie przywiązują w ogóle wagi.Z moim lekarzem widzę sie co jakieś 3miesiace w Polsce.A brałaś może wiesiołek?Jesli tak to zauważyłaś jakieś zmiany?Pozdrawiamxxxxx

Erl lubi tę wiadomość

Madlink
  • Aganeska Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalunia wrote:
    Haha Myszko poprawiłaś mi humor bo nieśmiało próbowałąm sobie Was wyobrazić przy starankach - Ty z nogami nieruchomymi - mistrzostwo :D nie mniej jednak bardzo się cieszę że nie marnujecie czasu kochana :* <3
    Aganeska będziemy tęsknić i oczywiście mam nadzieję że Ty o nas nie zapomnisz -będziemy czekać ! :* <3

Hehehee Nalunia ja nie śmiałam tego pisać ale mi w oczach stanął pokój zabaw Greya. Kobieta uległa, ubezwłasnowolniona w "tych" sprawach :D

Myszusia, Nalunia lubią tę wiadomość

…ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, ani serce człowieka nie zdołało pojąć, jak wielkie rzeczy przygotował Bóg tym, którzy Go miłują. 1 Kor. 2,9
    1d6bfd3e88daa2a2a826e830f0dcb69a.png
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aganeska hahahahaha padłam! :) Dziewczyny możecie śmiało pisać co myślicie ;) Wtedy przynajmniej i mi jest wesoło! Mam dystans do siebie więc i śmiać się z siebie potrafię ;)

Aganeska lubi tę wiadomość

❤❤
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Myszko my się bardzo cieszymy że nie odpuszczasz, bo kazdy cykl jest wazny :* <3 ze mnie tez możecie się podśmiechiwać :D nie obrażam się :)))

[img][/img]
  • Erl Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam w aptece internetowej witaminki, bo taniej i razem z nimi testy owu i ciążowe - i w gratisie dostałam gąbkę dla niemowlaka i całe multum próbek środków do pielęgnacji niemowlaczka - niezwykle to miłe :) :) :) Mam nadzieję, że się przydadzą zanim stracą przydatność do użycia ;)

U mnie znów wcześnie śluz rozciągliwy, ale tym razem to chyba zasługa wiesiołka. Mam nadzieję, że owulka się nie pospieszy zanadto, bo z moim M będziemy mieć możliwość się poprzytulać dopiero w święta prawdopodobnie.

Słonka w sercu Wam Wszystkim <3

XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
    ❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to super Erl - takie próbeczki i drobne upominki to fajny drobiazg :) napewno niedługo się przydadzą :*
    Ja tez zaraz po @ mam rozciągliwy a nawet w trakcie @. Owocnego przytulanka kochana :*

Erl lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erl uwierz, że się nie zmarnują ;) Przydadzą się prędzej niż Ci się wydaje :)

Erl lubi tę wiadomość

❤❤
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak mysle Erl ze sie przydadzą bardzo szybo:) już niedlugo swieta wiec wykorzystajcie owocnie ten czas;)

Erl lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Erl Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście Dziewczyny <3 dzięki :)
    w tym cyklu łykam oeparol z wiesiołkiem i przypływ energii po nim czuję. Chyba że to w końcu organizm przestawia się na wiosenne obroty :) choć za oknem mało wiosennie.. Oby wszystkim nam wiosna posłużyła :)

❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ