Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszusia Słoneczko moje Tyyyy....!!!!!
A mówiłam, że wszystkie Twoje cierpienia zostaną Ci wynagrodzone ?
Super nowiny kochana, jesteśmy nadal z Tobą więc wszelkie wieści chętnie poznamy tylko oby same były dobre :*Myszusia lubi tę wiadomość
-
Myszusia, niezmiernie się cieszę!!! W końcu kolejne radosne wieści w naszej ekipie Plan się realizuje - do końca roku z brzuszkami Dziewczyny
Ja tu rzadziej teraz zaglądam, ale pamiętam o każdej z Was i wspieram całym sercem
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Myszko ależ ona się nie pojawi przez najbliższe 9 miesięcy ( no może teraz to 8 musisz myśleć pozytywnie kochana ))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:12
Myszusia lubi tę wiadomość
-
Myszusia taki pozytywny test byłby dla mnie wspaniałym prezentem,zresztą dla każdej z nas ale mi już ręce opadają...eh.
Ty za to ciesz się ciążą, bo to wspaniały czas dla nas kobiet. Ja jak zaszłam w ciąże to miałam typowe objawy jak na miesiączkę. Byłam zła, bo okres mi się spóźniał i podbrzusze bolało a okazało się, że fasolka już tam dawno była.Myszusia lubi tę wiadomość
Demeter -
Ja jak byłam w tamtej ciąży, to miałam mdłości a teraz przeszło mi troszkę. Sutki mnie tylko bolą. Dziś byłam na becie bo gin mnie posłała i wyniki niestety dopiero we wtorek bo wtedy idę do niej na wizytę. Obym miała dobre wieści na dzień ojca.❤❤
-
Myszusia wrote:Kochane beta wynosi 80.97 Ciąża jest na bank! Mega radość. Teraz rośnij malenstwo!
Wspaniałe wieści! Teraz się nie stresuj i odpoczywaj dużo, bo potem jak maluszek się urodzi to będziesz ganiać ile wlezie:-)Myszusia lubi tę wiadomość
Demeter -
Myszko super !! )) co dokładnie brałaś w tym cyklu pochwal się
Myszusia lubi tę wiadomość
-
Ja też odpuściłam wszelkie specyfiki a właściwie lato tak na mnie wspaniale działa, że o nich zapominam. Zioła piłam 3 razy w tym cyklu. A wiesiołek, infolik i witaminy to tylko, kiedy mi się przypomni. Kciukasy za Was :*
-
No właśnie miałam mieć monitoring jak zaczęłam brać CLO, ale nie miałam ubezpieczenia i na wizytę nie mogłam iść Po 2 tyg zaczęły boleć mnie sutki, więc zrobiłam test no i pozytyw. Szok dla mnie mega. Byłam pewna, że ciąży nie ma. Dziś znów bóle jajnika, boję się, ale myślę, że już teraz musi być ok❤❤