Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalab wrote:A i zapomnialam dodac ze mam endometrioze (po laparo ciaza w 2008 potem hormony a od 2014 powrot do normalnych cykli, poki co mala torbiel na prawym jajniu ale zbyt mala na laparo a ciazy ciagle brak za to co mc bol przy @ taki ze tylko ketonal duo pomaga)
No wlasnie dziewczyny niestety poroniłam.Okazalo sie ze serduszko mojej fasolki nie bije:(Juz jakos sie powoli zaczynam zbieracz do kupy.Ale było bardzo złe.Cale poronienie itd.Masakra.Nie życzę nikomu.Takze zaczynam od nowa.Jesli wszystko sie juz oczyści i dojdzie do siebie:(Pozdrawiam was dziewczyny.
Madlink -
A i magdalab czytałam gdzieś i któraś z dziewcząt tutaj mi mówiła ze przy endo nie powinno sie pic ziolek ojca sroki.Poszperaj na internecie.Ja tez mam endo.I staraliśmy sie bardzo długo.I zauważyłam zmiany po stosowaniu wiesiołka.Po drugim cyklu z wiesiołkiem zaszłam w ciąże.Tylko ja go nie brałam tak jak na opakowaniu.Bralam 1 czasem 2 tabletki dziennie.Madlink
-
Czytalam ze przy endo to ziola raczej nie wskazane ale zadnych konkretow. Teraz zaczynam drugi cykl na ziolach ale pije tylko do owu. O wisiolku tez myslalam i mose przy nastepnym cyklu zaczne go brac chociaz u mnie nie jest tak zle ze sluzem plodnym chociaz tyle a czy ziola klimuszkj tez przy endo nie bardzo?
Madlink bardzo mi przykro z powodu waszej straty -
Wiesz co o ziołach Klimuszki za wiele nie wiem...także w tym temacie nie pomogę.Sprobuj z tym wiesiołkiem nic nie szkodzi a tylko ci może pomoc.Bo nie wiem czy wiesz, ale on jest bardzo pomocny przy bólach menstruacyjnych.Takze spróbuj.Ale pamiętaj zeby go brać od pierwszego dnia cyklu az do owulacji.Madlink
-
MADLIINK bardzo mi przykro. Trzeba sie pocieszyc, ze lepiej jak stalo sie to wczesniej niz w zaawansowanej ciazy albo tuz po urodzeniu.
Ja teraz 2 cykl pije ziola i czuje jajniki no i temp.mi sie uregulowala a przy braniu CLO to byla istna karuzela.
Dziekuje za modlitwe. -
Maxima słońce nie życzę tego bólu nawet najgorszemu wrogowi.I uwierz mi ze to żadne pocieszenie.
Bo od początku myślisz juz o tym jakie ono bedzie:)
Życzę ci z całego serca zeby ci sie udało.Bo te dwie kreseczki to było cos najpiękniejszego w moim dotychczasowym życiu:(
Powodzenia;)I oby ziółka dały rade:)Madlink -
Cześć dziewczyny jestem tu nowa, mam pytanko jaki jest skład tych ziół bo byłam ostatnio w sklepie zielarskim u siebie w Lublinie i nie mieli ich i nie wiem gdzie mogę się w ogóle udać, żeby je kupić lub skomponować? będę wdzięczna za Waszą pomocneomi34
-
Neomi34
Ja głównie kieruję sie ziołami z tej strony interetowej
http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/
Ale jak poczytacz tutejsze wcześniejsze posty to również znajdziesz składEstradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Ja również piłam ziółka przez trzy m-ce,teraz mam miesiąc przerwy.Czułam się po nich bardzo dobrze,jajniki pracowały. Myślę,że u mnie jest problem z zagnieżdżeniem. Zastanawiam się nad braniem w tym cyklu acardu. To mój ósmy cykl starań. Z pierwszym dzieckiem
zaskoczyłam w dziewiątym cyklu,jak będzie teraz...zobaczymy.W tym roku skończyłam 35 lat więc nie będzie tak łatwo.Demeter