Zjadaczki bromergonu
-
WIADOMOŚĆ
-
5 dni temu zbadalam prolaktyne po 4 miesiecznym cyklu z bromkiem i okazalo sie, ze moja prl wynosi 0,36. Jak nie sraczka, to urok Teraz jest za niska..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 22:53
-
Hej Dziewczyny!
Po dwóch tygodniach brania bromka (od 1/4 tabl do całej stopniowo) prolaktyna spadła mi z 62 do 24. Czy to jest dobry wynik? Mam też pytanie dotyczące realnych efektów? Normalnie mam okres 7-8 dni, dziś mam 4 dc i na razie susza, wczoraj było bardzo mało. Czy to możliwe, że bromek dał taki efekt? Jak to u Was wygląda? Czy cykl Wam się skrócił?
-
nick nieaktualnycookiemonster wrote:Hej Dziewczyny!
Po dwóch tygodniach brania bromka (od 1/4 tabl do całej stopniowo) prolaktyna spadła mi z 62 do 24. Czy to jest dobry wynik? Mam też pytanie dotyczące realnych efektów? Normalnie mam okres 7-8 dni, dziś mam 4 dc i na razie susza, wczoraj było bardzo mało. Czy to możliwe, że bromek dał taki efekt? Jak to u Was wygląda? Czy cykl Wam się skrócił?
Po 2 tygodniach to spoko - ale powinnaś zbadać po 1,5 miesiąca najwcześniej żeby wszystko się unormowało.
Pierwszy okres po podwyższonej dawce Bromka to miałam cykl 17 dniowy ! Normalnie mam około 27dc.
Co do intensywności to ja dalej mam bardzo krwawe i niestety na to nie wpłynął. -
Ja jestem na bromku od września 2015,pół tabletki wieczorem + witamina w kroplach d3,jak narazie to brak ciąży,jedynie co to wzrost wagi,masakra miało mi cykle wyrównać a nadal mam 30-27-26-32-27 i niewiadome kiedy się spodziewać owulacji przy takich cyklachKiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
-
nowatorka wrote:PaulaViktoria no ja sama nie moglam uwierzyc ze tak szybko mi sie udalo z tymi moimi cyklami Teraz trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieje ze po tej stymulacji clo szybko zajdziesz
Waldhauzer nie strasz ja odstawilam bromka od razu i jest ok. No ale oczywiscie zalezec to moze tez od tego ile jest podwyzszona prolaktyna i ile sie bierze tego bromka. Ja bralam tylko pol
Nowatorka i mi sie w koncu udalo, dzis 5t3d, bylam u gina, dostalam leki na podtrzymanie, cykl w ktorymm sie udalo byl naturlany, bez zadnych wspomagaczy ani hormonow -