Zjadaczki bromergonu
-
WIADOMOŚĆ
-
Poranny test negatywny, pora chyba sie pogodzić i czekać na @
-
Dziewczyny mój obecny cykl jest jakiś nienormalny, nigdy takiego nie miałam:/ jestem już 4 dni po spodziewanym okresie, drugi dzień mam plamienia, w poniedziałek robiłam test-nie ma nawet cienia. Brzuch nie boli-tak jak zawsze bolał zwiastując okres. W połowie cyklu zaczęłam brać bromergon, czy to przez niego coś się porypało? Nie wiem czy jest sens robić test:/
-
Rafaello, bardzo możliwe, że wina leży po stronie bromergonu. Masz tak samo jak ja, tylko u mnie bez plamień, wizyte mam dopiero w listopadzie i do listopada zostane zapewne bez @ ... test dzisiejszy negatywny, wiec wiecej juz nie bede robic, a Ty mozesz jeszcze jeden zrobic jutro rano.
-
nick nieaktualny
-
Rafaello wrote:Paula a zdarzało Ci się już tak że przez dłuższy czas nie dostawałaś okresu?
Tak, bo mam policystyczne jajniki i bez tabletek okres przychodził nawet co pół roku -
nowatorka wrote:A mnie brzuch boliokresowo juz od kilku dni a @ nie przychodzi.
Paula ja tez dzisiaj zrobilam ostatni test, juz nie mam zadnej nadziei. Chce tylko szybko zaczac nowy cykl
Ja też bym chciała dostać już @ i zaczac nowy nowy cykl, ale póki co się nie zapowiada -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolcia18120 wrote:Aha czyli takie plamienia zwiastują że miesiączka nie długo się pojawi? Nigdy tak nie miałam dlatego pytam
-
Dzis bol brzucha niesamowity, chwilami nie da sie wytrzymac, w dodatku z dnia na dzien coraz mocniej bola mnie piersi, szyjka twarda jak kamien i zamknieta, strasznie ciasno w pochwie, boje się że może wyjść z tego ciąża pozamaciczna, do swojego lekarza nie mam jak isc, bo wlasnie wypoczywa w Hiszpanii, a reszta to sami idioci, patrza tylko zeby kasa sie zgadzala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 23:14
-
nick nieaktualny
-
Nowatorka, no skoro mówisz, że test by wykrył, to Ci wierzę
W poniedziałek powtórzę jeszcze test i jak nic nie wykarze to polecę na betę
A Wy jak się czujecie, co tam słychać ? -
nick nieaktualnyMi się zaczął okres. Od wtorku lecę z clostilbegyt i zobaczymy co to da. Czy się uda czy nie. Bromergon chyba działa bo jestem ospała ciąglę, suszy mnie niemiłosiernie i czasem zawraca w głowie. Skończę jedno opakowanie pójdę znowu na prolaktynę zobaczyc czy coś się ruszyło .
-
A ja postanowiłam, że biorę się od dziś za siebie Od kilku dni nie jem słodyczy, chociaż zażyło mi się pojeść jakąś kostke czekolady. OD dziś NIC. Na diete jako taka nie przechodzę, bede starała się jeść 5 posiłków dziennie, z czym u mnie do tej pory był problem, bo jadłam tylko obiad i kolacje No i dołączam do walki z nadwagą ćwiczenia Oby mi tylko nie zabrakło motywacji
-
nick nieaktualnyJa odkąd zaczęłam się odchudzać schudłam 10 kg. I od tego momentu mam rozwalony cykl Przed schudnięciem mialam okres jak w zegarku 30 dni. A teraz tragedia. I co najlepsze nie mam niedowagi, Normalnie wyglądam. Nie jestem ani za chuda ani za gruba. Mogłabym jeszcze schudnąć ale obawiam się że znowu sobie zaszkodze
-
karolcia18120 wrote:Ja odkąd zaczęłam się odchudzać schudłam 10 kg. I od tego momentu mam rozwalony cykl Przed schudnięciem mialam okres jak w zegarku 30 dni. A teraz tragedia. I co najlepsze nie mam niedowagi, Normalnie wyglądam. Nie jestem ani za chuda ani za gruba. Mogłabym jeszcze schudnąć ale obawiam się że znowu sobie zaszkodze
A mi mój lekarz ciągle powtarza, że troche przydałoby się zgubić, wówczas szanse na ciąże wzrosną, bo przez nadwagę mam zaburzenia cyklu