Zjadaczki bromergonu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja po Dupku @ dostawałam zawsze 3 dni po odstawieniu, cykle miała przy niem regularne, ale niestety brak owulacji, więc nic mi nie pomógł ja proponuję Ci udać się na bete
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam test ciążowy, ale chyba oszalał, zaraz wrzucę zdjęcia
-
nick nieaktualny
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/6iQbKB~ms47q9CO58d8DfyMeLbK3PV
http://fotowrzut.pl/UYSRRQ7Q5S
Test był chyba wadliwy, prawda? -
nick nieaktualny
-
Wlasnie pojawila sie druga kresma i teraz nie wiem co myslec
-
nick nieaktualny
-
Jutro rano powtorze Ja juz zwatpila, ale teraz znowu sie nakrecam, moze nie potrzebnie
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam drugi, jednak negatywny, albo tamten byl wadliwy i dlatego pokazal 2 kreske, albo dzis juz za duzo wydalilam i ten wyszedl negatywny ( nie wiem czy ilosc oddawanego moczu odgrywa tu role). Kolejny i ostatni juz zrobie w piatek, jutro musze kupic bo zapas juz sie skonczyl
-
Nowatorka, ale juz termin @ mina? Czy jestes jeszcze przed? Ja rano kupilam dwa testy, jeden jakis ferelny, pokazal 2 keeski, 2 jena, wlasnie wrocilam z apteki, kupilam znowu 2 testy na juto i w sumie za te prawie 60 zl dzis wydane zrobilabym 3 razy bede i byla pewna na 1000%
-
nick nieaktualny
-
Poczekam, a może nawet do piątku, bo już sama nie wiem w sumie jutro bedzie 5 dni po terminie miesiączki, więc myśle, że powinien pokazać prawdę
-
nick nieaktualny
-
U mnie po odstawieniu dupka @ przychodziła po 3 dnich, zawsze Ale nie wywoływał on u mnie owulacji, przepisywał mi go inny lekarz, który leczył mnie wczesniej, a nie wiedział, że staram się o dziecko, bo akurat byłam w trakcie szukania innego, który zajmie się mną profesjonalnie
Co do pragnienia, to tak, tragedia wręcz, potrafie wypić 3 kubki wody naraz, a nadal chce sie pic -
nick nieaktualnyNowatorka też właśnie tak mam . Mimo tego że biorę duphaston to miesiączka zawsze pojawia sie z opóźnieniem albo za szybko bo jeszcze w trakcie brania. Teraz ostatni miesiąc go brałam i czekam na okres i doczekać się nie mogę . Brzuch mnie boli a tu ani widu ani słychu