Zjadaczki bromergonu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bylam u ginki dzis i powiedziala ze nadal mam brac bromka i moge tez brac cast. Razem tylko jak zajde mam odstawic. robilam tez usg i wyszlo ze wczoraj mialam ladne owu.
-
werni ale jedno i drugie masz odstawić. Mi lekarz powiedział, żebym odstawiła tylko Castagnusa jak zajdę, a Bromka to dopiero później.
Shafuli lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Co lekarz to inna opinia. Mój twierdzi ,że za wysoka prolaktyna zaburza rozwój zarodka i żebym brała dalej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:PaulaViktoria co tam u ciebie? Zagladasz tu jeszcze?
Odpuściłam, odeszłam, ale wróciłam, jestem nadal na bromergonie 3x1 dziennie, ciąży jak ni było, tak nie ma, w lutym mam wizytę u ginekologa i pewnie dołączymy stymulacje clo, zresztą już dawno powinnam ja zacząć, nie wiem na co czeka mój ginekolog
Widzę, że Tobie się udało! Nie wierzę po prostu GRATULUJĘ!!!!! :* Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:16
-
Hej kobiety. Ja brałam bromek 2 miesiące ale przeszłam na inny. Nie żebym kogoś straszyła, ale czytałam opinie i laski kt9re odstawiły bromek zaraz po zajściu to w 10 tygodniu traciły ciążę. Nawet mój gin mówił, zeby to odstawiać stopniowo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Hej kobiety. Ja brałam bromek 2 miesiące ale przeszłam na inny. Nie żebym kogoś straszyła, ale czytałam opinie i laski kt9re odstawiły bromek zaraz po zajściu to w 10 tygodniu traciły ciążę. Nawet mój gin mówił, zeby to odstawiać stopniowo..
Wiemy o tym, jednak każda z nas to indywidualna jednostka i każda z nas ma inne zalecenia. -
PaulaViktoria no ja sama nie moglam uwierzyc ze tak szybko mi sie udalo z tymi moimi cyklami Teraz trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieje ze po tej stymulacji clo szybko zajdziesz
Waldhauzer nie strasz ja odstawilam bromka od razu i jest ok. No ale oczywiscie zalezec to moze tez od tego ile jest podwyzszona prolaktyna i ile sie bierze tego bromka. Ja bralam tylko pol
-
Witam dziewczyny mam stwierdzone PCOS i chorobę hashimoto, więc raczej rzadko miałam owulacje. zaczęłam brać bromergon 13 stycznia w 13 dniu cyklu, pół tabletki przed snem, w poniedziałek byłam na obserwacji cyklu to że jest jakiś pęcherzyk dominujący, dziś odebrałam wyniki progesteronu i estradiolu i wychodzi na to że jest owulacja:D
nowatorka lubi tę wiadomość