X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Conceive Plus - Żel, lubrykant
Odpowiedz

Conceive Plus - Żel, lubrykant

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko.. jakieś wprowadzanie tego żelu mnie przeraża. Jeśli u Nas nie uda się już w tym cyklu to zakupię ten żel lub Feminium. Ale będę stosować normalnie jako poślizg w <3

JusWik lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    O matko.. jakieś wprowadzanie tego żelu mnie przeraża. Jeśli u Nas nie uda się już w tym cyklu to zakupię ten żel lub Feminium. Ale będę stosować normalnie jako poślizg w <3
    no właśnie mnie też przeraża, ale chciałabym choć dobrze go użyć żeby nie mieć wyrzutów że go zmarnowałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:40

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już się trzeci rok staramy... Raz się udało ale poroniłam, z lekarzami ciężko się dogadać aj...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie żel potrzeba tylko do poślizgu bo mimo, że mam czasem śluz to jednak mało jak na <3, używam durexa, niezbyt dużo ale jednak wiem, że on utrudnia zajście w ciążę. Zdecyduję się jak się nie uda w tym cyklu, ale tak jak mówię tylko jako żel na poślizg, nic wstrzykiwać nie będe :P

• Malina_88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to już jest, że nam zalezy zeby pomoc naturze na wszelkie sposoby. Ja kupilam zel w aplikatorach. Na pewno wychodzi drozej ale wyprobowany i na prawdę bezproblemowa aplikacja :)heh tylko w tym cyklu to tak tylko na probe zużyliśmy, a od nastepnego to będzie się działo. Oby tylko pomoglo...

• Malina_88 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    durexa to bym jednak nie polecała, zwłaszcza przy staraniach. Żel conceive plus ma tyle pozytywnych opinii, że po prostu dla mnie warto spróbować :) oby we wrześniu były te dwie kreski :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby oby ;) zobaczymy !

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam jeden cykl i efektu nie było. Natomiast strasznie nie przypadły mi do gustu aplikatory. Jak oderwaliśmy tę taką powiedzmy zatyczkę i została otwarta ta długa szyjka to aplikacja była dla mnie mega stresująca i nieprzyjemna. Czułam, że po oderwaniu tej końcówki zostało na tej szyjce jakies ostre krawedzie i mnie pokluły w środku (jakies takie niemiłe odczucie w każdym razie). Mieliśmy opakowanie 4 szt. jak pamiętam i przy kazym miałam takie odczucie... Durex to rzeczywiście nienajlepszy pomysł Pirelka. Może lepiej juz jakiś taki zwykly apteczny, bezzapachowy itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 20:03

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie zastanawiam się nad Feminium ;) ktoś na forum mi polecił ;) zobaczę teraz i kupię od kolejnego cyklu, teraz już i tak nic się nie zmieni ;D

• marsylianka Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Feminum bym uważała, ze względu na kwas mlekowy i kwaśne pH, którego nie lubią plemniki. Trzeba by było podpytać u źródła jaki ma wpływ na nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marsylianka właśnie wczoraj czytałam, nic nie pisze o plemnikach i staraniach, pisze za to, że nie zaburza gospodarki hormonalnej i odczynu ph.
    Ale nie wiem..jak się nie uda kupię chyba ten Conceive i będzie z głowy ;)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro tak napisali o tym ph to pewnie tak jest :) jakby bylo cos nie tak w tej kwestii to pewnie by to przemilczeli :) mozesz spytac tez lekarza. Oni maja swiadomosc, ze przy stymulacji bywa susza... Powinien tez sie ustosunkowac do tego jak spytasz :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie strasznie głupio by było mi pytać o to ;) chyba nie odważę się :D

• Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:29

• Magic Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja używam tego żelu i jestem zadowolona. Mam go w tubie i nakładam sobie na palec i wsadzam do środka mimo iż napisane jest, że nalezy aplikować na narządy ;) ja wolę upewnic się, że jest w odpowiedniu miejscu :) i czuję poprawę nie mam suchości tylko mega nawilżenie a czy dzieki niemu zajdę?? TO SIĘ OKAŻE :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Magic Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz odczuwam mokrość. To zależy ile go sobie zaaplikujesz, jak dużo to na drugi dzień będzie się wylewać :) ja wierze, że jest on dobrym wspomagaczem :D

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Magic Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi trochę się rozrzedził, ale mimo to jestem w stanie odróznić wodnisty od lepkiego więc nie jest żle :) ale jak chcesz to używaj go tylko w dni płodne i już :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba będziemy musieli kupić ten żel, beta w 25 dc wyszła negatywna..choć od wczoraj mam brązowe plamienia.

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ