Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri rozumiem. Te badania koniecznie zrób. Ja bez tego bym pewnie jeszcze długo się starała. I sama zobacz, że u mnie nie było dużo serduszek. Pamiętasz jak miałam doła po I i II cyklu? Pamiętaj,że żel już od mnie masz. Jak tylko coś, to adres poproszę Nie powiem Ci nie martw się i myśl pozytywnie, bo wiem,że to w takich momentach nie działa. Ja wolałam popłakać do poduchy, poczytać Was i jakoś było lżejNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Picja wrote:Pojutrze powtórzę, mam nadzieję, że urośnie- myslicie, że nie za mała:)?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........czy Ty kochana wreszcie dasz na luz? Wiem, wiem....to trudne, ale przestań wyszukiwać problemy proszęBaronowa_83 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ciri rozumiem. Te badania koniecznie zrób. Ja bez tego bym pewnie jeszcze długo się starała. I sama zobacz, że u mnie nie było dużo serduszek. Pamiętasz jak miałam doła po I i II cyklu? Pamiętaj,że żel już od mnie masz. Jak tylko coś, to adres poproszę Nie powiem Ci nie martw się i myśl pozytywnie, bo wiem,że to w takich momentach nie działa. Ja wolałam popłakać do poduchy, poczytać Was i jakoś było lżej
-
ciri22 wrote:On mnie dobija moj G nie wiem juz co mam robic... Naprawde...a zel nie wiem czy bedzie potrzebny bo dzis uslyszalam ze juz go nic nie podnieca.
Powiem Ci,że ja to troszkę rozumiem tych facetów. Bo my, to wiesz....chcesz, nie chcesz, nogi rozłożysz Oni zaś muszą zrobić całą robotę. Mój nie raz tak miał,że pod presją owszem, zaczęliśmy całkiem fajnie, ale nie szło skończyć Lipa wtedy, wiadomo. On kac moralny, ja w sumie zawiedziona, ale siedze cicho, bo nie chcę go dobijać. Mój zawsze mówi, że on tak na zawołanie nie umie, ale u nas nie szło inaczej, bo jego ciągle nie ma. Owszem. Mógł podjechać do domu na chwilę, ale nie tak,że załóżmy wieczory nasze. No i wtedy rób co chcesz. Sms z uprzedzeniem i akcja. Aż sama się dziwię,że coś z tego wyszło...Może Twój szuka wymówek, bo głupio mu,że nie potrafi zawsze na już zrobić co trzeba?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri mówię Ci,że to ta presja. Najgorsze,że na to nie ma rady. Jeden jest taki,że jak trzeba, to raz dwa i już, a drugi się zablokuje i ni huhu...To siedzi w jego głowie i koniec. Tzn ja tak coś przypuszczam. I tu wiek nie ma znaczenia....cieżko, oj ciężkoNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
i po wizycie.
12 dzień cyklu.
Opis badania USG: Trzon macicy w przodozgięciu o wymiarach AP-31mm. Endometrium szerokości 7 mm. Szyjka macicy prawidłowej wielkości. Jajniki o osi długiej około 43 mm z drobnymi pęcherzykami. Brak pęcherzyka wzrastającego.
Mam iśc w sobotę do kliniki na kolejne USG- monitoring cyklu czy będzie wogóle ovu.
Co o tym sądzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:i po wizycie.
12 dzień cyklu.
Opis badania USG: Trzon macicy w przodozgięciu o wymiarach AP-31mm. Endometrium szerokości 7 mm. Szyjka macicy prawidłowej wielkości. Jajniki o osi długiej około 43 mm z drobnymi pęcherzykami. Brak pęcherzyka wzrastającego.
Mam iśc w sobotę do kliniki na kolejne USG- monitoring cyklu czy będzie wogóle ovu.
Co o tym sądzicie?ewi0808 lubi tę wiadomość