X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    https://ovufriend.pl/graph/03b87f0cda24e3faeff32bf1a995cf12 Hej czy mógłby ktoś zerknąć na moje cudo nieskończone? Bo już mam dość
    Noo jest kilka dni po owu wiec teraz czekac na wyniki serduszek ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam:) 34,47 :)

Skierka, ewi0808, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

• Skierka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:

Aaaaaa.....gratuluję! Lutóweczka? :) Kochana, spokojnych 9 miesięcy :)

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co to za dół? :/

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Gratulacje !! :*

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojutrze powtórzę, mam nadzieję, że urośnie- myslicie, że nie za mała:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Ciri co to za dół? :/
    Dol ogolny, brak ciazy, chujowe temperatury, brak staran ze strony mojego G, coraz wiecej dookola jest w ciazy, i moje przeklete dlugie cykle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri- leć do ginekologa...Da Ci cos na wyregulowanie, pomoże ustawić hormony- starania wtedy sa łatwiejsze i czas lepiej i szybciej leci "od tabletki do tabletki"

• Skierka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri rozumiem. Te badania koniecznie zrób. Ja bez tego bym pewnie jeszcze długo się starała. I sama zobacz, że u mnie nie było dużo serduszek. Pamiętasz jak miałam doła po I i II cyklu? Pamiętaj,że żel już od mnie masz. Jak tylko coś, to adres poproszę :) Nie powiem Ci nie martw się i myśl pozytywnie, bo wiem,że to w takich momentach nie działa. Ja wolałam popłakać do poduchy, poczytać Was i jakoś było lżej ;)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Pojutrze powtórzę, mam nadzieję, że urośnie- myslicie, że nie za mała:)?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........czy Ty kochana wreszcie dasz na luz? :P Wiem, wiem....to trudne, ale przestań wyszukiwać problemy proszę ;)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Ciri rozumiem. Te badania koniecznie zrób. Ja bez tego bym pewnie jeszcze długo się starała. I sama zobacz, że u mnie nie było dużo serduszek. Pamiętasz jak miałam doła po I i II cyklu? Pamiętaj,że żel już od mnie masz. Jak tylko coś, to adres poproszę :) Nie powiem Ci nie martw się i myśl pozytywnie, bo wiem,że to w takich momentach nie działa. Ja wolałam popłakać do poduchy, poczytać Was i jakoś było lżej ;)
    On mnie dobija moj G nie wiem juz co mam robic... Naprawde...a zel nie wiem czy bedzie potrzebny bo dzis uslyszalam ze juz go nic nie podnieca.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    On mnie dobija moj G nie wiem juz co mam robic... Naprawde...a zel nie wiem czy bedzie potrzebny bo dzis uslyszalam ze juz go nic nie podnieca.

Powiem Ci,że ja to troszkę rozumiem tych facetów. Bo my, to wiesz....chcesz, nie chcesz, nogi rozłożysz ;) Oni zaś muszą zrobić całą robotę. Mój nie raz tak miał,że pod presją owszem, zaczęliśmy całkiem fajnie, ale nie szło skończyć :/ Lipa wtedy, wiadomo. On kac moralny, ja w sumie zawiedziona, ale siedze cicho, bo nie chcę go dobijać. Mój zawsze mówi, że on tak na zawołanie nie umie, ale u nas nie szło inaczej, bo jego ciągle nie ma. Owszem. Mógł podjechać do domu na chwilę, ale nie tak,że załóżmy wieczory nasze. No i wtedy rób co chcesz. Sms z uprzedzeniem i akcja. Aż sama się dziwię,że coś z tego wyszło...Może Twój szuka wymówek, bo głupio mu,że nie potrafi zawsze na już zrobić co trzeba?

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i fo bym zrozumiala.... Nie wiem. On 28 lat a zero ochort na seks tylko dziecka mu sie chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z badaniami, nadal się nie zgadza:(?

• Skierka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mówię Ci,że to ta presja. Najgorsze,że na to nie ma rady. Jeden jest taki,że jak trzeba, to raz dwa i już, a drugi się zablokuje i ni huhu...To siedzi w jego głowie i koniec. Tzn ja tak coś przypuszczam. I tu wiek nie ma znaczenia....cieżko, oj ciężko :/

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ma 23 lata i jemu to ciągle by się chciało. to już moje libido jest niższe . Ale chyba zacznę to wykorzystywać bo dopiero jak za kilka lat mu się odechcę a mi się bardziej za chce to będę płakać. a tak to muszę go teraz wykorzystać do cna :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po wizycie.
    12 dzień cyklu.
    Opis badania USG: Trzon macicy w przodozgięciu o wymiarach AP-31mm. Endometrium szerokości 7 mm. Szyjka macicy prawidłowej wielkości. Jajniki o osi długiej około 43 mm z drobnymi pęcherzykami. Brak pęcherzyka wzrastającego.

Mam iśc w sobotę do kliniki na kolejne USG- monitoring cyklu czy będzie wogóle ovu.

Co o tym sądzicie?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to się nie znam. zresztą o większości rzeczach o jakich piszecie to ja w ogóle ciemna masa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    i po wizycie.
    12 dzień cyklu.
    Opis badania USG: Trzon macicy w przodozgięciu o wymiarach AP-31mm. Endometrium szerokości 7 mm. Szyjka macicy prawidłowej wielkości. Jajniki o osi długiej około 43 mm z drobnymi pęcherzykami. Brak pęcherzyka wzrastającego.

Mam iśc w sobotę do kliniki na kolejne USG- monitoring cyklu czy będzie wogóle ovu.

Co o tym sądzicie?
    Ogolnie wszystko moim zdaniem dobrze rokuje na ciaze i utrzymanie bo endometrium w 12dniu moze nie jest jakies mega grube ale go zawsze nie 4mm ale zle ze pecherzyka dominijacego nie ma. Mozesz od pezyszlego cyklu dostac leki na wzrost .. Tylko wtedy bedziesz musiala endometrium rozbudowywac

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin mówił że endometrium powinno w tym dniu być o grubości 10-12 mmm. A te małe pęcherzyki to tak na PCO wyczytałam w necie wskaują. Gin mi powiedział że nie wróżka i potrzeba wyników hormonów i monitoringu żeby coś konkretnie powiedzieć

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ