Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/graph/73c158991385593a4786d9d588763663
Chce testotestować w poniedziałek lub wtorek. Na miesiączke się nie zapowiada, a od wczoraj (co dziwne) boli mnie i ciągnie lewy jajnika jak na owu... Zaczynam tracić nadzieję przez ten lekki spadekKaśka (katlau87) -
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Jestem tu nowa, czy ktoś może pomóc mi w interpretacji tego wykresu. Dzisiaj miałam straszny spadek temp. Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam
https://ovufriend.pl/graph/84b35f2b79986e91b1e2a72c6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 18:10
-
hej dziewczyny
pomóżcie prosze . U mnie na wykresie najpierw mi wykazało że miałam owulacje wcześniej zrobiłam test owu był pozytywny na drugi dzien byl negatywny .pozniej juz nie robiłam (były zrobione rano ) . po kilku dniach wykres sie przestawił że owu wystąpiła 2ego. (testu już nie robiłam) Waszym zdaniem wykres sie myli czy nie ? kiedy miałąm owu ? To ważne żeby zmierzyć tą faze lutealną -
nick nieaktualnyWitam Was Serdecznie dziewczyny jestem tutaj nowa , chciałabym Was prosić o opinie na remat moich temperatur , co o tym myślicie ??? Jestem świeża w tym temacie i nie wiem co mam myśleć
Moje temperatury od owulacji
16dc-36.8
17dc-37.8
18dc-37.6
19dc-37.7
20dc-37.7
W tym czasie bolało mnie bardzo podbrzusze i jajniki musiałam brać nospe
21dc-37.6 bardzo bolała mnie głowa cały dzień , straciłam apetyt
22dc-37.7
23dc-37.8
24dc-37.7
25dc-37.7
26dc-37.5
27dc-37.5
W tym czasie czuje sie jak bym była chora i mam wypieki na buzi
28dc-37.7 skok temperatury jutro powinnam dostać @ boli mnie podbrzusze jak na owulacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie, linia jest przerywana, czyli nie wszystkie objawy wskazują na owulację w tym dniu. Program zmienia dzień owulacji po wprowadzeniu danych w kolejnych dniach u Ciebie, wydaje mi się, zmieni na późniejszy jeżeli dwie kolejne temperatury utrzymają się mniej więcej na poziomie tej dzisiejszej
-
Callisto wrote:hej dziewczyny
pomóżcie prosze . U mnie na wykresie najpierw mi wykazało że miałam owulacje wcześniej zrobiłam test owu był pozytywny na drugi dzien byl negatywny .pozniej juz nie robiłam (były zrobione rano ) . po kilku dniach wykres sie przestawił że owu wystąpiła 2ego. (testu już nie robiłam) Waszym zdaniem wykres sie myli czy nie ? kiedy miałąm owu ? To ważne żeby zmierzyć tą faze lutealną
A co do testów owulacyjnych to odradzam. Nie sprawdzają się i w 100% nie pokazują owulacjisłońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016