Bliźniacze mamy 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Przytulanka wrote:Justyna też jestem umówiona właśnie na trzecie badanie do dobrego specjalisty, który robił mi drugie badanie. Termin mam na 6 października, przypada to na 30 tc. Kurcze nic nie wspominał, że przy ciąży bliźniaczej powinno się wykonać je wcześniej... Kolejną wizytę u swojego lekarza prowadzącego mam 4 września to zapytam co o tym myśli. Może faktycznie trzeba będzie przesunąć termin na wcześniejszy.
Mi powiedział żebym przyszła wcześniej na wszelki wypadek gdyby zaczęło się coś przedwcześnie dziać. A kto wie, może mówi tak żebym potem przyszła do niego jeszcze raz bo mnie chce naciągnac;)
Żona to ja się też biorę za zakupy. Tylko ja tak mam, że ja za dużo analizuje. Zamiast kupić i już to ja bym najpierw wszystkie opracowania i opinie na dany temat przeczytala. A i tak potem madrzejsza nie jestem.
21.09.2020 - ❤❤ -
Justyna oj znam to, bo jestem minimalistką i uwielbiam praktyczne rzeczy 😊 Ja na przykład w rozmiarze 50 mam dosłownie po pięć sztuk na dziecko, w 56 sporo więcej ale nie są to jakieś zawrotne ilości bo doszłam do wniosku, że jak coś będzie potrzebne to dotrze do mnie w dwa dni, albo mąż pojedzie i po prostu kupi 😊 przywileje XXI wieku 😊💙💙 bliźniacza mama
-
@zona ! Udało się ciśnienie opanować ? Wypuścili cię ???
Ja za tydzień idę do lekarza i zzapytam się o ten zastrzyk
U mnie 31 tyg 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯. Jak ten czas szybko leciWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 14:56
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Wczoraj na dyżurze był mój lekarz prowadzący i zdecydował, że wszystko jest w porządku i on wie, że miałam prawo być zestresowana tą sytuacją, a i sterydy mogły spowodować ten skok i wypisali mnie wczoraj więc wkońcu przywitałam się ze swoim rogalem do spania i łóżkiem 😊 naprawdę z całego serca współczuję dziewczynom, które są zmuszone do dłuższych pobytów... jakoś mega to wszystko przeżyłam, choć po części warto było wkońcu być po tej stronie i się przekonać jak to wszystko wygląda 🤷🏻♀️
Virad lubi tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
Żona cieszę się, że jesteś już w domu.
Przynajmniej masz już jakiekolwiek doświadczenie jak to wyglada. Ja sie cholernie boje szpitala. Byłam co prawda dwa razy w życiu w szpitalu na ginekologii ale w normalnych czasach no i ciąża to jednak inna bajka. Martwia mnie te wszystkie ograniczenia;(
Dziewczyny jak tam Wasze brzuszki? Ja rosnę z dnia na dzieńale patrzę na ten mój brzucholek i jestem szczęśliwa;)
https://zapodaj.net/be0bc94000666.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 11:37
Rucola, żona_męża, Macey, Virad, Przytulanka, adaska lubią tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
@ żona. Tez nie raz sobie o tym myśle. Nie wiem jak bym psychicznie i fizycznie wytrzymała leżąc w szpitalu. Albo w domu !
@justyna piękny brzuszek. Teraz zacznie szybko rosnąć, ja to widzę zmiany codziennie
Moj balon
https://zapodaj.net/8fb84273dbbc0.jpg.html Tak selfie w windzie 😆
Co do laktatora to kupiłam medela swing maxi ( nie warto w freestyle inwestować )
Warto go mieć w szpitalu żeby pokarm się pojawił po cc
Muszelki na sutki zamiast Wkładek ( bakterie )
Butelkę startowa avent 0m ( bez +) Wolno płynie mleko
Jeśli chodzi o maść na sutki to prowadząca poleciła lanolina 100%
żona_męża, Rucola, Virad, Przytulanka lubią tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Ale macie zgrabne brzuchy Dziewczyny! ja chyba pęknę do porodu, serio.... Zdjęcie sprzed tygodnia, 15+5
https://naforum.zapodaj.net/26a20753813e.jpg.htmlVirad, żona_męża, Przytulanka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny wszystkie brzuszki urocze. Rucola nie martw się, ja miałam tak, że długo nic nie było widać bo jestem nazwijmy to ladnie puszysta;) Ty jesteś szczupła, więc może brzuszek bardziej się wybija. Nie zmienia to faktu, że wszystkie wygladacie super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 13:58
21.09.2020 - ❤❤ -
@zona super ze już w domu ☺️
Super macie te brzuszki 🥰
@rucola twój zapewne przystopuje, a nam wywali przed samym porodem 😬
Sesja beze mnie 😂
Skoro w windzie najlepiej, to macie mój sprzed 6 dni 😉
https://zapodaj.net/47441cc2fcbb6.jpg.htmlżona_męża, Macey, Rucola lubią tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Macey dziękuję 😊 to ta z linku poniżej, tylko ja kupiłam za 5 dych zieloną a teraz widzę, że tylko 20 zł, może uda ci się upolować 😊 na mnie ciężko o coś dłuższego więc na tobie tym bardziej będzie super leżeć
https://www.reserved.com/pl/pl/yf747-99x/ladies-blouse?___store=res_pl_pl&utm_campaign=coming_soon&utm_content=&utm_medium=email&utm_source=system&utm_term=?utm_source=system&utm_medium=email&utm_campaign=reserved_comingsoon_pl&utm_term=20200825&utm_content=product_list_image
Śliczne brzuszki, rucola twój mega zgrabniutki 😊❤️Macey lubi tę wiadomość
💙💙 bliźniacza mama -
@zona. Dzieki popatrzę 🤗. Ale przyznam się ze postanowiłam NIC do ubrania kupować w trakcie ciąży ( oprócz legginsów ) bo mam szafę ogromna. Walczyłam z tym ale się udało 😩
@ Virad winda najlepsza 🥳🥳🥳
Ja może się pochwalić ze wybrawka skompletowana. Torbę dziś pakuje, 3 koszule a resztę gadżety 😱Virad, żona_męża, Rucola lubią tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
@macey ależ mnie zawstydziłaś 🙈 mamy zbliżony TP, u ciebie wszystko już gotowe... a u mnie lista dopiero robi 😂 😉 a tak całkiem serio, to duuuuuzo mi jeszcze rzeczy brakuje. 🙈
Jaką wanienkę kupiłaś?
@justyna oglądałam łóżeczka w ikea, te które chciałabym pomalować... niestety nie nadają się. Brak wyjmowanych szczebelek. I jakieś takie cienkie.
Stwierdziłam, że dosyc mam szukania idealnego produktu - tak jesteśmy pod tym względem podobne 😉, i chyba zamowie te najprostsze łóżeczka z woodies. Mąż już chciałby mieć to za sobą... wiec muszę się streszczać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 18:51
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
@ virad wyprawke do szpitala 😅... tak to mam jeszcze kilka rzeczy do kupienia m.in wannę ale czekam do jutra bo mamy ostatnie zajęcia jak kapać dziecko i chce się doradzić ..
Podoba mi się wanna Shnuggle , bo dziecko siedzi ( starsze ) albo zwykła z ikea ? Jakie polecacie?
Tak to głównie mi brakuje wózka / fotelików
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 19:14
Virad lubi tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Ja mam wanienkę shnuggle ale synek kąpał się w niej dopiero jak stabilnie trzymał główkę i taki był już pewny
po 4tym miesiącu chyba... Teraz będę chciała kupić wiaderko do kąpieli
z ciekawości. Nie kosztuje dużo a ma super opinie
Virad chyba mamy podobną sylwetkęmyślę że będę mieć taki brzusio jak Ty
Dziewczyny czy któraś z Was planuje aby dzieci spały razem obok siebie? Czy raczej osobno?Virad lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny piękne macie te brzuszki 🥰
Ja też zaprezentuję swój, ale chyba wydaję mi się jeszcze malutki 24+2.
https://zapodaj.net/61e5ef305a091.jpg.html
Żona męża cieszę się, że już jesteście w domku.
Rucola co do spania to moje dziewczynki będą spały oddzielnie, ale jeszcze zobaczymy.Virad, Rucola, żona_męża lubią tę wiadomość