Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola co za cyrk z tym szpitalem, bardzo dobrze zrobiłaś, miałabyś leżeć 5 dni bez sensu żeby czekać na badanie:/ eh ta nasza służba zdrowia to jakas masakra. Super że na poniedziałek masz badanie i wierzę że będzie wszystko ok i jeszcze sobie pochodzisz z brzuszkiem
Ja jutro się wybieram do mojego lekarza i mam nadzieję że dzieciaczki przekroczą już w przybliżeniu 2 kg to także będę już wtedy spokojniejszaRucola lubi tę wiadomość
-
Różyczka32 wrote:Rucola no poprostu bez komentarza. No to w takim wypadku chcieli cię na sztukę trzymać... A w poniedziałek masz u tego samego co ostatnio byłaś?
Perełko z całego serca Ci tego życzę a który Ty już masz tydzień ciąży? Ty jesteś tuż za mną, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 17:50
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja też już przestałam liczyć na coś na darmo lata temu, jak zaczęłam leczyć niepłodność, na NFZ nie ma szans,teraz z kolei cotygodniowe prywatne wizyty, ale wszystko dla dzieci🥰
Rodzina, Rucola, Forumowiczka lubią tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Perelka wrote:Rucola jutro będzie 33+1, chyba z 9-10 dni za Tobą jestem jak dobrze kojarzę 2 tyg temu maluszki miały 1,8 kg także powinny dobić do tych 2 kg zwłaszcza, że mama sobie pofolgowała z jedzeniem przez święta#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
ja chodzę na nfz do lekarza...mam super Doktorkę..mamę 3 synów ostatniego rodziła mając 40 lat, mam wizyty co 2 tygodnie. Co prawda z moja ciążą jak do tej pory wszystko jest ok i mam nadzieję, że będzie tak do końca. Chodziłam do gina prwatnego przed ciążą jak miałam problem z zajściem, dał receptę i tak mnie załatwił,ze za miesiąc byłam w ciązy z blizniakami skuteczność leczenia 200% ....wszyscy się śmieją,że miesiąc się na bezpłodność leczyłam...i mam 3 dzieci.
Rucola, Jaksa lubią tę wiadomość
-
Maxi, faktycznie skuteczność 200%🤣 muszę zapamiętać ten tekst👍
Zazdroszczę, że udało Ci się znaleźć taką dobrą lekarkę i to na nfz. U mnie od początku ciąża z problemami, do tego jednokosmówkowa więc uderzałam do najlepszej specjalistki w woj., która w razie ttts robi jako jedna z nielicznych fetoskopię.Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Rucola, Perelka- sliczne brzuszki! Wyobrazam sobie, ze muszą już wam ciążyć
Rucola, z tym Twoim szpitalem to faktycznie cyrk, całe szczęście, ze już przed świętami wyszlas na własne żądanie, bo lezalabys tak długo zupełnie niepotrzebnie.
Jaksa, doskonale Cię rozumiem, taka bezsilnosc jest najgorsza, po prostu trzeba przelezec i nie ma się na to wpływu. Ale krwiaki zwykle wchłaniają się do 20 tygodnia, więc sądzę, ze niedługo oczysci się i zniknie!
Witaj Maxi no to faktycznie bardzo skuteczne leczenie;) fajnie, ze masz dobrą lekarkę i to na NFZ.Jaksa lubi tę wiadomość
-
MiMi ja w tym okresie miałam najlepsze samopoczucie, bo mdłości odpuściły i nie byłam jeszcze taka niedołężna. Teraz jest mi naprawdę ciężko. Nigdy nie sądziłam że będę odliczać do ciąży donoszonej.....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Ja między 18a26/27 tyg czułam się najlepiej potem zaczelo już być ciężkawo i z każdym tygodniem jest coraz ciężej;) najgorzej jest u mnie w nocy bo moje wnętrzności są zduszone na maksa ;p i tak jak Rucola odliczam już dni do rozwiązania choć wiem że potem wcale nie będzie sielanki hihi
-
Ja tez sie boje kazdego kolejnego tygodnia, zwlaszcza po 30 tc jest ciezko...ale tez jakos mi sie nie spieszy do rozwiazania, wyjatkowo szybko ta ciaza mi leci...boje sie jak cholera tego czsu po...2 noworodki...kosmos...mame mam w podeszlym wieku wiec na nia liczyc nie moge, tesciowa daleko, a maz duzo pracuje...plus dziecko ktore idzie we wrzesniu do szkoly..lekcje plus pieluchy...nie wiem jak to ogarne
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku 😘 żeby wszystkie ciążę były donoszone, a maluszki dały choć chwilę oddechu i ładnie spały;)
Ja po ostatniej w tym roku wizycie, oba chłopaki przekroczyły 2 kg, za 3 tyg mam teoretycznie ostatnia wizytę i powinnam dostać skierowanie do szpitalamaxi, Różyczka32, Jaksa, Rodzina lubią tę wiadomość
-
Dziękuje i wzajemnie dla Ciebie i wszystkich przyszłych Mam:
wszystkiego co NAJ w Nowym Roku - oby był lepszy ( w sumie o to nie trudno będzie )
Dużo zdrowia dla Was, dzieciaczków i najbliższych. Abyśmy wszystkie doczekały swoich terminów, aby Maluchy przekroczyły magiczne 2kg aby pięknie jadły i spały
Perełka - ja mam wizytę dokładnie za tydzień, ale nie mam pewności czy będzie pomiar, ale skoro Twoje Skarby przekroczyły 2kg to na to samo liczę
maxi, Różyczka32, Jaksa, Rodzina, Rucola, Perelka lubią tę wiadomość
-
Perelka, magiczne 2 kg przekroczone, cudownie🤩
Chica, kciuki żeby u Twoich dzieciaczków też już była piękna masa za tydzień✊
🎇🎉🎊Szczęśliwego Nowego Roku! Musi być tylko lepiej😃maxi, Różyczka32, Rodzina, Perelka, Chica lubią tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Maxi, u mnie jeszcze nie wiadomo jak to będzie wyglądało, na pewno 50 nie będą za małe, więc też będę w nie inwestować, pewnie po max 5 pajaców, podobna ilość bodziaków i półśpiochów-spodenek. Jednak u mnie jeszcze daleko do końca, jeszcze o tym nie myślę, tylko z doświadczenia przy córeczce kojarzę, że szybko wyrastają z tych pierwszych ciuszków więc nie ma co za dużo kupować.
Jeśli chodzi o pieluszki bella happy ma pieluszki dla wczesniakow w malusich rozmiarach, 600-1200 i w górę.
Wczoraj stary rok dał mi jeszcze wycisk... Pół godziny przed północą jasne krwawienie, na szczęście niezbyt obfite, ale i tak się zdenerwowałam😬Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼