Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Maxi, tak się zastanawiałam czy tu zagladniesz 😅 witaj w gronie parkowych mam, ja też już mam synka u mnie CC najprawdopodobniej między 37 a 38tc ale to się jeszcze zobaczy#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, obłędny brzusio, Wow, wyglądasz fantastycznie🤩 kciuki za dobre wyniki badań i szybki powrót do domu✊🤞
Cześć Maxi, czekałam na wieści od założycielki wątku😃 cieszę się, że u Ciebie ok i gratuluję parki🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 07:32
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Powiem Wam, że wczoraj zaliczyłam znowu zjazd emocjonalny...te odklejone błony płodowe i krwiak powoli wykańczają mnie psychicznie, okropnie się boję, chyba jak nigdy w życiu. Wiem, że muszę się ogarnąć, i moje ataki paniki bardzo szkodzą, dlatego tym bardziej się cieszę, że mam się gdzie wygadać i będę zrozumiana, bo zmagacie się z podobnymi problemami.
Jednak aby za dużo nie smęcić, dorzucę coś pozytywnego-- wróciły mi siły życiowe💪 mdłości odeszły w niepamięć, nic nie boli, mam mnóstwo energii, której nijak nie mogę spożytkować 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 07:10
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Jaksa tym trzeba sie cieszyc. Dzieci ladnie rosna. My wszystkie trzymamy kciuki przeciez, zeby ten krwiak sie oczyscil i zniknal.
Rucola piekny brzuszek powodzenia na wizycie.
Maxi fajnie, ze wrocilas do nas. Jednym tyg. Przodujesz ode mnie
Mimi ja takie delikatne musniecia czulam w 19 tyg. A od 20 to ciagle czuje jednego drugiego troche slabiej. Ale ostatnio czesciej sie odzywa.
Ja wlasnie czekam na wizyte.Jaksa lubi tę wiadomość
-
Rucola super sportowy brzuszek jak piszesz że przybyło Ci 20 kg to chyba niezła chudzinka z Ciebie była przed ciaza, na pewno śmiało można powiedzieć że ciąża Ci służy;)
Jaksa i tak trzymasz się bardzo bardzo dzielnie, już 17 tydzień więc zaraz połowa i potem już z górki:) oby odpuściło i nie zagrazalo maluszkom, cieszę się że dolegliwości 1 trymestru już za Tobą
Rodzina za udaną wizytę 🤞✊
Rodzina, Jaksa lubią tę wiadomość
-
Perełko ale masz zgrabny brzuszek! Na tym etapie to szok!!!
Jaksa ja Cię bardzo podziwiam, jesteś taka dzielna w tym wszystkim. Domyślam się, że w środku umierasz że strachu ale naprawdę umiesz to opanować dla dobra dzieci. Trzymaj tak dalej, mam nadzieję że druga połowa ciąży będzie dla Ciebie bardziej łaskawa.
MiMi ja używam preparatów Nacomi, tych predysponowanych do brzuszka ciążowego ale również musów, aktualnie mam malinowy Mają bardzo dobre składy i cały czas utrzymują nawilżenie. Kilka bluzek już przeznaczyłam na stracenie bo są tak przesiąknięte kosmetykami że po ciąży idą do kosza, ale póki co rozstępów nie zauważyłam, choć całego brzucha nie widzę 🤭Jaksa, Perelka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Jaksa jesteś bardzo dzielna. Twój strach jest jak najbardziej zrozumiały myślę że nasze obawy miną jak się urodza dzieciaczki dopiero. Wszystko nam wtedy wynagrodzą. Ale pojawia się nowe np. Czy kupa ma prawidłowy kolor😁
Rodzina ✊za wizytę.Rodzina, Jaksa lubią tę wiadomość
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Rodzina, świetnie, że szyjka mocno trzyma🙂 szkoda, że Twój dr taki oszczędny w dzisiejszym badaniu🙃 pewnie na kolejnej wizycie dokładniej Maleństwa obmierzy. A z tymi porodami to chyba do samego końca nie wiadomo, poza sytuacjami do bezwzględnego cc... Wczoraj rozmawiałam z moją dr, opowiadała, że ostatnio jej pacjentka, wieloródka bardzooo chciała bliźnięta rodzić naturalnie, warunki były idealne a już podczas samej akcji porodowej jedno z dzieci obróciło się miednicowo i przeba było ciąć🤷♀️
Perelka, kolejny fantastyczny brzusio, i świetna figura😃🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 11:44
Perelka lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Rodzina tak naprawdę to nic nie musisz, lekarz nie ma prawa Cię zmusić. Jeśli nie chcesz, boisz się porodu sn to nie ma opcji...
Ja Dziewczyny wychodzę na własne żądanie, ten szpitale to jakiś cyrk. Tylko czas tutaj marnuję.... Nie są w stanie do poniedziałku zrobić.mi badań na Voulsonie bo nie ma lekarza z uprawnieniami. Umówiłam się na poniedziałek na wizytę na USG na Voulsonie, nie ma sensu tu leżeć....Rodzina lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, no nie, ręce opadają...i tak by Cię trzymali przez Sylwka i Nowy Rok🤦♀️ Dobrze, że udało Ci się umówić w poniedziałek, pewnie prywatnie, no nie tak to powinno wyglądać ech
Rucola lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Rodzina dobrze ze szyjka jest ok. Może następnym razem będzie lekarz bardziej wylewny. Co do porodu to mi mówił że raczej cc a jedynie jeśli byłyby dobre warunków sensie dobre ułożenie, poród w dzień (to wtedy jest więcej lekarzy) i nie na weekend to można by próbować
Ja też nie umiem wstawić zdjęcia. Może trzeba ten abonament wykupić?Rodzina lubi tę wiadomość
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️