Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wczoraj zamówiłam sobie szlafrok, 3 koszule i inne rzeczy do szpitala.
Ostatnio myślałam czy do szpitala trzeba zabrać laktator? Kiedy najlepiej zacząć ściągać żeby laktację pobudzić? Dziewczyny już z dzidziusiami wypowiedzieć się, już chyba o tym pisalyscie, ale nie pamiętam
Maxi ciekawe co jutro lekarz Ci powie na wizycie, teraz to już w sumie w każdej chwili może się zacząć....ale wiadomo , niech jeszcze dzieci posiedzą 🙂
2 torby aż Ci wyszly? Ja myślę w jedną się spakować , tylko pytanie czy się wszystko zmiescic 😂
-
Dziewczyny niestety dalej mam skurcze nawet na 80% na ktg. Dzis zaczelam 32 tydzien. Za wczesnie na nich. Mialam usg ilosc wod w normie, przeplywy dobre. Jeden jest polozony miednicowo, a drugi glowka. Maja 1600g i 1700 g. Dalej zostaje w szpitalu. Schudlam przez 2 dni 1kg. Niewyspana jestem co godzine badaja tetno w dzien i w nocy. Echhh.
-
Rodzina Kochana, dobrze że Cię zostawiają w szpitalu...bezpieczniej. Wierzę że Maleństwa jeszcze zostaną w brzuniu i dobiją do 2kg MINIMUM 😊 myślę o Was.
Mamuska ja laktator zabrałam do szpitala, owszem to zajmuje sporo miejsca, którego i tak nie miałam w torbach więc mąż dowiózł mi go wieczorem pierwszego dnia po porodzie. Ja wyszłam już w 3 dobie i pamiętam że w szpitalu jedno co się pojawiło to pierwsze skroplenia siary na lejkach ale u mnie był mega stres z racji sytuacji z Kubuniem. Co więcej Mati nie był zainteresowany cycem więc laktator jako jedyny pobudzal mi laktacje.Rodzina lubi tę wiadomość
-
Rodzina ✊✊✊, żeby maluszki jeszcze posiedziały u Ciebie w brzuszku.
Dziewczyny chciałam się poradzić. Mianowicie, co do łóżeczka? Nie wiem czy kupować kołderkę czy na początek śpiworki?Rodzina lubi tę wiadomość
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Elleen jak kupiłam śpiworki. Mam też rożki i wiadomo kocyki. Bratowa ma maluszka 3 miesięcznego i w takich sprawach je się radziłam. Wiadomo że każde dziecko jest inne , ale na przykład ich maluszek dopiero teraz niedawno zaczął spać w spiworku a do tej pory w rożku
Elleen lubi tę wiadomość
-
Mamuska, właśnie ja nie mam doświadczenia. Zawsze myślałam że normalnie kołderka, ale czytałam, że najbezpieczniej śpiworek lub właśnie rożek na początku. Dziękuję za podpowiedź 😘
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Rodzina trzymam kciuki żebyście jeszcze pozostali w trojpaku. Lekarze coś mówią?
Moi starsi chłopcy byli przykrywani kołderkę od początku a teraz słyszę ze nie wolno. Tak się pozmieniało...Rodzina lubi tę wiadomość
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Forumowiczka tez sie ciesze...ze juz jestem na tym etapie..bezpieczniej sie czuje,najgorzej bylo miedzy 23 a 29 tydzien..balam sie ze cos sie moze dziac
Sluchajcie,czy po cesrace mozna prowadzic samochod? Do szpitala mam 10 mi ut na piechote..ale jesli to.planowane cc pojechalaby swoim.autem i wrocila...maz nie jezdzi..wiec albo taksa albo ja jade..jak myslicie? -
Maxi mam ten sam problem. Mąż niby ma prawko, ale samochodem jeżdżę ja. On jak już wsiądzie to jest dramat, więc nie będę ryzykować. Mi zostaje szwagier. Jeśli on nie da rady to taksa.
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"