Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka, 2 tygodnie temu nosilam chwile dwulatka. Nabawilam sie jakiegos stanu zapalnego, ze bralam na zmiane ibuprofen i paracetamol, myslalam ze mi brzuch w srodku rozerwie z bólu. 6 tygodni oszczędzania sie to minimum, pozniej zobacze co lekarz powie
-
Justa współczuje ci bólu.
Kurcze mi się rana jeszcze nie zagoila ale może dlatego że dużo chodzę i się schylam. 🤷♀️Porządkuje jeszcze dom na przyjście dzieci.
Rodzina co u ciebie?Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Różyczko lepiej te 6 tyg się oszczędzać, ja w poniedziałek trochę ponosilam małego w foteliku bo jechaliśmy na usg bioderek i pod wieczór ostro mi krwi poleciało, więc mimo że nic nie bolało a z rana na zewnątrz nie mam żadnych problemów to jednak trzeba się oszczędzać bo nie wiadomo co tam się w środku jeszcze dzieje;)
-
Przecinane jest około 7 warstw, część jest rozrywana bo tak lepiej się goi, nie wszystko jest szyte, jakby nie było to cesarka jest operacja. Rana z zewnatrz jest u mnie tylko lekko różowa, no ale środek wymaga regeneracji. Nasze dzieciaczki sa lekki, więc podnoszenie ich nie zaszkodzi, ale trzeba robić to z głową
-
Ja juz w domu jestem. Skurcze sie uspokoily. Mam wrazenie, ze od tych zastrzykow wystapily. Pessar nadal dobrze trzyma. Szpital strasznie mnie zmeczyl fizycznie i psychicznie. Teraz dochodze w domu do siebie.
Elleen, Chica, Różyczka32 lubią tę wiadomość
-
Rodzina, świetna wiadomość 😘😘 Możesz odetchnąć teraz. Wypoczywaj w domu Kochana💞
Rodzina lubi tę wiadomość
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Witaj Malina, rozgość się. Jak Twoje samopoczucie w ciąży bliźniaczej? Który to już tydzień?
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
U mnie to począteczki. 7t i 6 dni. Ciąża nieplanowana. My juz nie młodzi z dziećmi z poprzednich związków. W ciążę zaszliśmy podczas łykania tabletek anty. Dwie kreski na teście to był szok. Kolejny szok gdy gin powiedziała że fasolki są dwie. Dziś mocno trzymamy kciuki za obie fasoleczki i już je kochamy.
Chica, Różyczka32 lubią tę wiadomość
-
Malina, wyobrażam sobie jaki to był szok. U mnie gdzieś tam była mowa, że moga być blizniaki, później, że jednak jeden pęcherzyk tylko pękł i zapomniałam o tym, a w ostateczności okazało się, że jednak pękły oba. Jak lekarka powiedziała, że ciąża bliźniacza to nie byłam w stanie nic wykrztusić, o nic zapytać, tylko powtarzałam "ale czad"😄. U mnie również 2K2O.Ale u Ciebie to podwójna niespodzianka po tabletkach anty. Gratuluję i życzę Spokojnych pozostałych miesięcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 17:16
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"