Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka32 wrote:Połówkowe odwołane. Lekarz na kwarantannie. Kolejny tydzień w oczekiwaniu...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Różyczka, a to pech😞 żyjemy od wizyty do wizyty a covid jeszcze dokłada nerwów...
Rodzina, ja nie mam tych dolegliwości, ale słyszałam, że w pierwszej kolejności trzeba pić dużo wody, a jeśli nie pomaga to możesz się doraźnie ratować paracetamolem. A ciśnienie u Ciebie w normie?Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
21i2 pokazuje mi suwaczek. Więc wypada że połówkowe będę miała w 23 tyg (7.12)-mam nadzieję że nie za pozno i da się wszystko ładnie zbadać... Mam nadzieję że już nic nie wyskoczy.
Ogólnie nie mam problemów z bólem głowy ale czuję osłabienie chyba z niedoboru żelaza.
U mnie będzie Miłosz a drugi jeszcze nie wiem🤷♀️
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Rozyczka ja tez 7 grudnia mam polowkowe. Bede na poczatku 20 tyg. Ja ostatnio mialam slabe wyniki morfologi, dlatego moze tak mnie boli co ktorys dzien ta glowa lub na zmiane pogody, nie wiem sama. A u mnie jak lekarz potwierdzi parke to bedzie Julka i Adas
-
Różyczka32 wrote:O to będziemy razem wizytowac🙂
Dziewczyny jakie bierzecie witaminy teraz w 2 trymestrze?Rucola lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Różyczka32 wrote:Jaksa a ty jak się czujesz? Odpoczywasz dużo?Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Różyczka - przykro mi, wiem jakie uciążliwe jest to czekanie Ja ostatnio musiałam przesunąć USG aż o 3 tygodnie (z racji covidu, późniejszej izolacji a potem braku terminów), na szczęście wszystko wyszło dobrze, czego i Tobie życzę
Jaksa - kciuki za jutrzejszą wizytę, jesteś bardzo dzielną Mamusią
My czekamy na Mateusza i Jakuba Powiem Wam szczerze, ze wydawało mi się, że rozróżniam ruchy obu naszych chłopców, ale na ostatnim USG okazało się, że zmienili ułożenie, więc tylko tak mi się zdawało co więcej lekarz zapewnił mnie, że na tym etapie ciąży bliźniaczej my Mamy nie jesteśmy już w stanie stwierdzić od którego z dzieci dostajemy kuksańce
W I trymestrze brałam OmegaMed Start, w II i III OmegaMed Optima + od niedawna zelazo (Tardyferon Fol)
Jaksa, Różyczka32 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę Pregne Plus. W pierwszej ciąży też brałam. Przeanalizowałam moją morfologię i ciągle czerwone krwinki i hematokryt spadają. Hematokryt mam poniżej normy... rano razem z lekami na pęcherz biorę 11 tabletek... co prawda to magnez, witaminy, żurawina, cyclo 3 fort, witamina c, ale dużo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 21:46
-
Mi w aptece wcisną prenatal dha i ten skład to właściwie z dha tylko no ale moja wina - nie sprawdziłam 🙈Więc muszę coś dokupić. Strasznie drogie te witaminy no ale cóż poradzić.Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Różyczka, coś koło 40km, ale musiałam 15 km jechsć (kompletnie w drugą stronę) po wyniki moczu z wczoraj... ale już jestem w mieście docelowym kupiłam sobie kawe na Orlenie i czekam aż mi czas minie. Liczę, że lekarz da mi coś na ten pęcherz...