Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapraszam wszystkie przyszłe mamy które w swoich brzuszkach noszą rodzeństwo dla istniejących już pociech. Bez względu na to czy to 4 czy 10 czy może 30 tydzień
Dlaczego zakładam taki temat? Bo my mamy już nieco doświadczone mamy nieco odmienne poglądy i troszkę inne podejście do całej też pięknej sytuacji w jakiej się znalazłyśmy zatem przyda się i miejsce gdzie można się nimi podzielićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:48
Eve, anka_a, Kasandra, aga.just, RewolucjaSięDzieje, MILA, lolaliciouse, Delia, energytrip, emerald_m, Roszpunka32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:
mój m ma siostrę 14 lat młodszą od siebie i jest superFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas córka 5 lat miała 16 lutego i czeka na braciszka, który ma urodzić się 9 września
Cały czas przytula brzuch, całuje go i co dzień zmienia zdanie co do imienia
Wy pozwalacie swoim pociechom (tym starszym i bardziej świadomym, że np. Tabaluga to nie imię dla dziecka, jak myśli mój 2 letni bratanek) wybrać imię czy raczej wybraliście co wam pasowało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 20:54
-
U nas imię wybrałam ja, ale pierworodnemu zaproponowałam do wybrania dwa, wiedząc, że to moje na pewno bardziej mu się spodoba dlatego w pewnym sensie myśli, że miał udział w nazwaniu siostry
aga.just, kark, anka_a lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/