Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola współczuję bólu , dobrze że się uspokoiło
Mogłaby mała jeszcze poczekać i się nie wygłupiać bo jeszcze ma trochę czasu
oooo 100 nam cyknęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 08:53
-
No to żeby nie było że aż taka monstrualna jestem jak w tym płaszczu tak wygląda mój brzusio bez płaszcza
http://www.wrzucaj.net/images/2014/10/29/Obraz_015.th.jpg
No i moje 109 cm
http://www.wrzucaj.net/images/2014/10/29/Obraz_014.th.jpgKasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Ktg ok, skurvze jakies sie zapisaly,ale to jeszcze nie to. Wg gin mam juz 1/3 porodu za soba, czekamy na skurcze na szczescie w domu. Kolejna wizyta 7 listopada gdyby nie ruszyli i wtedy ustalimy wywolanie. Jakby cokolwiek sie zaczelo to ruszac do szpitala,bo akcja bedzie szybka.
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
no eve to czekamy na tą akcję
dynamiczna super śliczny płaszczyk i brzusiojesteś super zdolna
karola trzymaj się w jednym kawałku proszę jeszcze parę tygodni... to jest dobra rada dla Oleńki: "u Mamusi Oleńko jest najlepiej"a nie myślałaś się wybrać wcześniej do gina ?
-
Dynamiczna no plaszczyk przesliczny!! Na prawde zdolna z Ciebie kobietka
No i brzuszek sliczny
Aga czekamy na wiesci co Ci gin powiedzial.
Karola no corcia niech jeszcze troche posiedzi sobie w brzuszku.
Eve czekamy i czekamy na Oleczka...
Ja mierzylam moj brzusio i mam rowno 100cmMusze wstawic Wam aktualne zdjecia.
Kasandra lubi tę wiadomość
-
Dorocia ślicznie wyglądasz.
Będę czekała na wieści z Waszych porodów, myślę, ze przeniesiemy na dalej naszą grupą na po porodzie:P
Ja piję sobie kawkę, M. w pracy, Szymon padł i śpi po przedszkolu, a Olek się wypina.Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve dziekuje
No wlasnie ostatnio o tym myslalam, zebysmy tez cos w tym stylu utworzyly na juz po porodzie
Ja gotuje wlasnie obiadek bo P wraca niedlugo z pracy. Tez cos za mna kawka dzisiaj chodzi, chyba zrobie sobie bezkofeinowa z mleczkiem
Kasandra, Eve lubią tę wiadomość
-
dorocia ślicznie wyglądasz
ja też jestem za założeniem wątku
ja kawkę z jednej łyżeczki na cały kubek i z dużą ilością mleka piję codziennie, bo inaczej mam kołatania serca i słabo się czuję... mam niskie ciśnienie i jedyne co lekarz powiedział, że może mi dać to kawka słaba oczywiście
u mnie dzisiaj bez plamień i bez przygódEve lubi tę wiadomość
-
Kas dzieki
Ja tak to tez pije normalna kawke z lyzeczki i duuza iloscia mleka. Z reszta uwielbiam taka baardzo mleczna, wszyscy sie smieja, ze to mleko z kawaTylko dzis jest juz za pozno na zwykla kawke dlatego strzele sobie bezkofeinowa.