Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas Ty to juz masz w brzuchu kawal bobasa a nie dzidzie
To cale szczescie, ze wszystko dobrze, a mowil od czego moga byc takie plamienia?
Ja dzis na obiadek mialam ziemniaczki z kopereczkiem, kotleciki i dwie surowki. Z tartej marchwi z jablkiem i ogorek kiszony z cebulka. Ale sie objadlam, mniam mniam.
No eve tak nas trzyma Twoj Olek w niepewnosci.Eve lubi tę wiadomość
-
i gin i mój szwagier mówią, że tak czasem się zdarza, ale za tydzień mam przyjść normalnie na wizytę, żeby sprawdzić jeszcze
także zobaczymy za tydzień ile będzie ważył Dzidziuściekawe czy urodzę wcześniej czy nie....
eve a jak u Ciebie ?Eve lubi tę wiadomość
-
a u mnie pełen spokój po imieninach starszaka:) Młody zadowolony teraz padł po tym jak pracował na budowie nowym żurawiem:)
Ja rano miałam dużo takiej gęstej wydzieliny, w ciągu dnia jakby mokro, ale to nie wody. W dzień parę skurczy. Teraz trochę boli w krzyżu, ale generalnie cholera spokojnie.
Jutro jadę do gina na wizytę, a miałam taką nadzieję, że już nie będzie aktualna.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kas olbrzym z dzidziusia
Dobrze że wszystko w porządku
Eve mnie.z.drugim właśnie po wizycie ruszyło choć gin twierdził że na pewno za tydzień się jeszcze zobaczymy...urodziłam wieczorem dokładnie równe 6 lat temu ( mój synek kończy dzisiaj właśnie 6lat) był już.20 min na świecie
Mam zdjęcia płaszcza.wrzucę jutroEve lubi tę wiadomość
-
Dynamiczna, wszystkiego najlepszego dla Synka:)
Liczę na to, że badanie może ruszyć, choć po tym tydzień temu słyszałam, że może się zacząć w każdej chwili:Pdorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dynamiczna ucaluj synka od ciociuni. Moja mama tez dzisiaj sie urodzila.
Eve cos tam powoli sie zaczyna dziac... czekamy na wiesci.
Boze jak mnie dzisiaj podbrzusze boli. Mala spokojna nic prawie dzis sie nie ruszala. Byly momenty wypchniecia pupki i to juz. Teraz polozylam sie w lozeczku na lewym boku to pare razy puknela i koniec.
Kas my idziemy w piatek na wizyte i mam nadzieje ze mala dobije 2 kg a ty tylko 2 dni do przodu ode mnie a dobijasz 3 kg no ladnie ladnieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola mój też ma takie dni leniwsze. Dziś mało sobie fikał, ale popukiwał regularnie. Ciekawe czy zapiszą się na ktg jakieś skurcze konkretne.
a ja już się nie nastawiam jakoś konkretnie, bo co pojawi się jakiś ból czy coś to przechodzi, ale niedługo przyjdzie TEN dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:21
Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
No to wszystkiego najlepszego dla synka dynamiczna!
A moje malenstwo jest prawie caly czas aktywne jakby prawie wcale nie spalo. I tak mi masakruje dol, ze wczoraj w nocy tak mnie cale podbrzusze bolalo, ze ledwo usnelam.Kasandra lubi tę wiadomość
-
Mój też taki był jak był mniejszy. Powiem Wam, że jestem bardzo ciekawa jaki duży sie urodzi, bo usg miałam ostatnio jakieś 4-5 tyg temu, nie pamiętam...
Ja już po kąpieli, wrzuciłam pralkę jeszcze na pranie, ale chyba położę się do łózka, bo tak mam wysuszone oczy, że aż czuję dyskomfort. Poza tym ostatnia noc to były wielokrotne wędrówki do łazienki, a na finiszu fałszywy alarm, a zaraz po nim o 5.20 wstał Szymon.
A jutro znowu przez całe miasto do lekarza, na szczęście autem, mąż się zlitował i pojedzie do pracy autobusem:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dzień dobry
Dziękuję za życzenia przekażę Bartusiowi
Kas no mój tydzień temu ważył 2100 wiec chyba taki standardowy. Za dwa tygodnie mam znowu wizytę to zobaczymy. Czytałam też że. Zdarzają się odchylenia +/- 0,5 kg zatem zobaczymy jak będzie przy porodzie.
Ja skurcze przepowiadające mam niemal codziennie ale są w ogóle nie bolesne zatem się nie boję.
Szczerze Wam powiem że chciałabym aby Wojtuś urodził się w grudniu jakoś tak już się na to nastawiłam i niech zaczeka chociaż do 1.12.14.Kasandra lubi tę wiadomość
-
ja też bym chciała w grudniu
ale narazie ze wzrostu jest 2 tygodnie do przodu, więc może być już w listopadzie
byle po 16, bo wtedy mam urodzinki mojej 5cio latki
dynamiczna to nie wiem co to mi się pokiciało
eve eve a jak wy po nocy ? razem czy już osobno ?
moje dzieci się rodziły wszystkie około południa, więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie -
No obiecałam że dzisiaj pokarzę jak mi ten płaszcz wyszedł to obietnicy dotrzymuję. Wprawdzie na razie wyglądam w nim trochę jak czołg o dużych gabarytów ale zrobiłam go też z myślą o po porodzie ( bo w mój zeszłoroczny to się szybko nie wepchnę )zatem mam nadzieję że już mimo wszystko nie bedę wyglądać tak obszernie
Może jakiś pasek w "tali" o ile będę ją miała załatwi sprawę
http://www.wrzucaj.net/images/2014/10/29/Obraz_012.th.jpg
http://www.wrzucaj.net/images/2014/10/29/Obraz_011.th.jpg
a tak wygląda z tyłu
http://www.wrzucaj.net/images/2014/10/29/Obraz_013.th.jpg
No i to co jest najważniejsze jest czerwony ( a ja uwielbiam czerwony)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 08:47
Kasandra, dorocia2324, mama hani lubią tę wiadomość
-
Eve trzymam kciuki
U mnie wieczor okropny. Przez ok 20 molal mnie caly brzuch, byl caly twardy, do tego plecy bolaly i tam na dole. Brzus zrobil sie taki niedotykalski dokladnie tak jak mialam podczas porodu z Marysia. Po 20 przeszlo ale bol w szyjce zostal. Dzis boli podbrzusze jak wczoraj caly dzien wiec zobaczymy. W piatek wizytaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm