Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga co do tego że. Tyle niejasności jak to czytałam opinie na grudniowych to prawda wiele rzeczy nie jest jasne e tym temacie,ale prawda jest taka że możesz to zrobić tylko teraz i nigdy więcej (no chyba że planujesz jeszcze dzieci) opini jest wiele ale ja mam jeszcze dwoje dzieci i dla nich to tez może być ratunek
Powiem krótko wierze w rozwój techniki i medycyny. Jak mogę się jakoś zabezpieczyć to to tobie. Co do kwestii pieniędzy to ja w życiu mam do nich specyficzne podejście a że z.ubezpieczenia na.życie dostaniemy właśnie taka sumę jaka na to jest potrzebna to zdecydowaliśmy że na to je przeznaczamy. Choć mam nadzieje że to będą najbardziej wyrzucone pieniądze w błoto i nigdy z tych komórek nie będę musiała korzystać. Przy poprzednich ciążach ubezpieczenia na życie nie miałam wiec i nie było mnie na to stać teraz mam więc nie było się nad czym zastanawiać.aga.just, mama hani lubią tę wiadomość
-
Rodzenie to najbardziej naturalna dla kobiety sprawa, ja tak sobie powtarzam, a mimo, ze bol straszny, to juz nie pamietalam jak uslyszalam pierwszy krzyk.
Polatalam juz troxje, a zaraz zbieram sie dalej kupic upominek na imieninu.syna, moze Olek tez sie skusi wyjsc w ten dzien.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
OTE=aga.just]Dynamiczna chciałabym jeszcze trzecie dziecko, więc dumam czy może nie wtedy, Choć skąd mam pewność, że będzie to trzecie?
No i tak dumam.[/QUOTE]
No to masz dylemat, ja miałam łatwiej przy drugim bo decyzję podjął mój portfel bo nie było mnie na to stać teraz kasę mam to się nie.zastanawiałam zbyt długo tym bardziej że podpisując umowę do 25 tyg.miałam 500zl zniżki. Tak jak pisałam ja wierzę w rozwój techniki a pewnie więcej okazji na to mieć nie będę bo raczej mojego m na czwarte nie namówięale głównym czynnikiem jaki do mnie przemawia to to że to zabezpiecza całą naszą rodzinę nie tylko Wojtusia.
-
A u mnie mimo aktywnego dnia nic się nie dzieje, a już tak "przyjemnie" bolało w krzyżu i dole brzucha, ale przeszło.
Ale powtarzam sobie, każdego dnia, że to przecież Olek decyduje kiedy ma wyjśc. Ostatnio ostro go czkawki męczą.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️