Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas bidulku to poprawy humoru zycze! Ja dzis znow mam taki wkurw... Wszystko mnie denerwuje, ze masakra!
Eve no to czekamy dalej z Toba...
Wlasnie ogladalam wiadomosci. Kobita 34 lata, 5 promili alkoholu zaczela rodzic prawdopodobnie w 27tc, jej partner 3 promile alkoholu zaczal odbierac porod i nozyczkami pocial dziecko, odcial glowke. Ja pierdole co sie z tymi ludzmi dzieje, chyba pustke maja w glowie!!!! Az brak mi slow!! -
słyszałam o tej kobicie, tylko do tej pory nie wiedziałam co z tym dzieckiem.
No ja też czekam i czekam. Młody nam padł po imprezie u pradziadka. A Olek jakiś taki spokojny bardzo od południa, leniwie się czasami ruszy.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
eve no podobno dzieciaczki się wyciszają przed porodem, ale mój też czasem ma spokojniejszy dzień i wtedy się martwię
ale Twój Olek może w końcu wybrał datę
a ja przybrałam 2cm w pasie przez 3 dni i mało tego to już od ostatniej wizyty przytyłam 2.9kg... a ostatnio tak się cieszyłam, bo przybrałam 2kg przez 4 tygodnie.... ehhhhh.....
a ta kobieta.... nie będę komentować, bo dla mnie słowa nie oddadzą tego co o tym myślę i co bym im zrobiła za to.....Eve lubi tę wiadomość
-
Może wodę zebrałaś, że waga tak poszła? Albo ogólnie ta jest, nie ma reguły w tym tyciu.
Datę to już pewnie wybrał, kwestia ile każe czekać na to żebyśmy ją poznali:) Noc będzie spokojna, bo po kąpieli w łóżeczku i pełen spokój, czasami tylko ta szyjka boli.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kas z tym tyciem to jest roznie, moze i tez byc to woda. Ja sie boje ile teraz przytyje po 3 tyg. Ale teraz sie bardziej pilnuje z jedzeniem to moze nie bedzie az tak zle
Eve i znow czekamy z Toba.... Olek prosze juz wychodzic bo sie doczekac nie mozemy.
U mnie na razie taka mgla, ze az mi sie z domu nie chce wychodzic a dzis mam troche spraw do zalatwienia.Kasandra lubi tę wiadomość
-
eve no Ty to nas przetrzymasz
mnie zawsze bierze z zaskoczenia, więc jeśli nie będzie inaczej tym razem to obiecuję Wam niespodziankę
a ja mam dzisiaj dzień nerwicy.... wszystko mnie denerwuje... ehhhh no cóż idę zrobić sobie kawkę i byle do wieczora -
Mama hani to wracaj do lozeczka i sie przespij.
Kas to ja wczoraj mialam taki dzien, wiec pewnie przeszlo ze mnie na Ciebie
Ja przy synku meczylam sie dobe ze skurczami zanim urodzilam, wiec powiem Wam szczerze, ze tez bym chciala z zaskoczeniaTylko teraz moze byc inaczej, ktoz to wie.
-
dorocia ja w ostatniej ciąży miałam skurcze od 23 do okoł 10 rano, a potem się zaczęły parte i tym razem poszło szybko
ale powiem Wam, że Synka urodziłam na boku, bo mi Pani położna zaproponowała, a Mały elegancko schodził i nawet nie zauważyłam kiedy urodziłam główkę
jak tylko obracałam się na plecy to Mały przestawał schodzić także w razie czego polecam lewy bok
z Córcią to masakra była, więc parte miałam chyba milion godzin a ona nie schodziła, a położne nic... no cóż... dlatego idę teraz tam gdzie rodziłam Synka -
No ja po dobowych skurczach w mig urodzilam. Doslownie usiadlam na fotelu, dwa parcia i juz syn byl na swiecie. Az polozna sie nie zdazyla do konca ubrac. Wiec chociaz to dobre
Teraz tez chcialabym rodzic w tym samym szpitalu tylko musze sie tam przejsc, zobaczyc jaki personel, co sie zmienilo, itd. Ale mam na to jeszcze chwile czasu.