Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no widzisz dynamiczna to mój ważył 2100gr 2 tygodnie temu
za 2 tygodnie mam wizytę to zobaczymy co teraz
a ja też mam w pasie juz 112 cm
brzuch jak ta lala
niestety rozstępy mi wyszły
ale cóź... też miałam szyjkę 4cm ostatnio i mam nadzieję, że tak zostało
dynamiczna, Eve, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
No kas z twoim "maluszkiem" to nawet nie będziemy się ścigać, bo szans nie mamy
Ja chłopców rodziłam dużych pierwszy 4050 drugi 3850 ale tym razem Wojtek będzie chyba standardowy bo tak przybiera równo statystycznie. Prawdą jest to że tym razem bardziej rozważnie dobieram jedzenie w całej ciąży i moze dlatego mody aż tak nie rośnie
Z pierwszym miałam 20 lat i nie miałam pojęcia o zdrowym odżywianiu więc jadłam to na co miałam ochotę czyli głównie hamburgery
z drugim już bardziej rozważnie ale i tak tłusto a teraz już staram się jeść lekko więc u mnie w tym tkwi ta zmiana no zresztą zobaczymy bo na rośnięcie jeszcze trochę mu zostało czasu
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
no dynamiczna najmniejszych dzieci nie miałaś
ja rodziłam średnie dzieci do tej pory, a w tej ciąży mimo, że pozwalam sobie na małe przyjwmności, to odżywiam się w miarę spoko
ale na pewno niczym się to żywienie nie rożni się od poprzednich ciąż
po prostu Maleństwo może być po Tatusiu 4200gr i 62cm
ale zobaczymy jak się urodzi
może będzie przed terminem i będzie średni
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
mnie bolą biodra w niektóre dni podejrzewam że tedy się rozchodzą . Pomaga ciepłą kąpiel masaż M . Ja ogólnie podczas leżenia muszę bardzo często zmieniać pozycje bo mnie zaraz wszystko boli ale to chyba na tym etapie normalne
Kasandra lubi tę wiadomość
-
ja już od jakiegoś czasu się z tym borykam, ale tak jak mówisz na pewno ma to związek z rozchodzeniem się przed porodem... to muszę spróbować kąpieli, pozycję też zmieniam często bo się nie da inaczej
ehhh już niedługodynamiczna jesteśmy na równi zobaczymy, która będzie pierwsza
diamonds lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie spokojnie. Jedynie znowu czopa zgubiłam rano, ale dziś to ilość aż mnie przeraziła, normalnie jakbym już to wszystko zebrała do kuby to ze 100 ml spokojnie. Odprowadziłam Młodego do przedszkola, a teraz jem śniadanie i piję kawkę. Przyszedł mój intuicyjny piątek, ale chyba jednak się pomyliłam
A biodra mnie nie bolą, takze nie mam rad:/dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
dzień dobry o ile po nieprzespanej nocy można tak powiedzieć... tak mnie bolały biodra, że przekręcałam się z boku na bok.... spojenie łonowe tak mnie wieczorem bolało, że ledwo doszłam do sypialni
ehhhh....
eve Ty nas tak z zaskoczenia weźmieszjuż myślałam, że wczoraj może Cię coś wzieło, bo tak się nie odzywałaś
a tutaj jeszcze dwupak
ja dzisiaj wstawiłam ostatnie pranie Maluszka jeszcze tylko kocyk wypiorę taki cieplutki i to będzie wszystkoEve lubi tę wiadomość
-
Ja piorę, ale nasze brudy na bieżąco
Na Olka wszystko czeka. Sama jestem ciekawa ile to może potrwać. Skończył mi się pakiet netu w kom i dlatego mało pisałam, ale spoko od jutra nowy, więc jak coś stały kontakt będzie:)
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kas ja tez Ci nie pomoge w sprawie bioder. Moze zadzwon do gina i zapytaj. Moze pomoze jakis apap? Niech Ci doradzi. A ze spaniem to jestes biedna, ja z reguly spie bezproblemowo, czytam ksiazke w lozku i odplywam. Az moj sie zlosci bo dostepu do mnie nie ma
Eve Ty to na pewno z zaskoczenia zostaniesz wzieta przez Olka, tak jestem podekscytowana i czekam na wiadomosc o Twoim porodzie
Mnie dzis taki bol rano zlapal od brzucha do pupy, ze nie wiedzialam jak mam stac, az mi sie krzyczec chcialo, a moj mlody dziwnie na mnie patrzyl i pytal co sie dzieje. Masakra.
Ja jestem w trakcie wypisywania listy co bedzie mi, dzidziusiowi i mlodemu potrzebne.Eve lubi tę wiadomość
-
Kas mnie też bolą biodra,na to chyba nie ma rady. Tyle, że mnie zaczęły boleć jak więcej teraz odpoczywam, to mnie chyba to chyba z nygustwa bolą
A Ty może wybierz się do gina, żeby spr co i jak, co? Bo tu plamienie, tu bóle, jakoś niebezpiecznie się robi.
-
Pełna euforii że już blisko listopad, a wiadomo jak one się rozpakują to czas na nas ,weszłam dzisiaj na ich wątek i zobaczyłam druzgocącą historię Juli i Zuzi. Wszystko relacjonował jej mąż, który jest z jedną z dziewczyn w kontakcie. Czytając każdą kolejną wiadomość czułam się jakbym oglądała film. Nie mogę uwierzyć, że to dzieje się na prawdę i że mogło by to spotkać każdą z nas. Mam nadzieję że dziewczyny wyjdą z tego całe i zdrowe i że już wkrótce zobaczymy zdjęcie Zuzi. Modlę się za nie i mam nadzieję że wszystko niebawem zakończy się szczęśliwie.
Przez całą tą historię mam niesamowitego doła dzisiaj nic mi się nie chce i najchętniej przespałabym ten dzieńDo tego ta paskudna pogoda
-
hej dziewczyny ja dzis cały dzień przespałam bolała mnie głowa i jakoś rano tak dziwnie kulo mnie w podbrzuszu
gdyby nie pies to nawet z domu bym nie wychodziła! od samego rana zachodzi jakimś takim mroźnym powietrzem ale cóz zima się zbliża dobrze że mam termin na maj maleństwo się urodzi jak będzie ciepelko:) córkę rodziłam w styczniu to było zimno że ohoo! chociaż zazdroszę wam że już niedługo zobaczycie swoje maleństwa
pozdrawiam
-
Historia Julii to jedna wielka tragedia, ale teraz już jest nadzieja na szczęśliwe zakończenie.
A ja właśnie wróciłam od rodziców, bo Szymon postanowił zostać u dziadków:) Także dziś wykorzystuje męża, może tata pogoni Olka:P Szymek urodził się dokładnie 37t6d, czyli ten już mimo braku szwu i zagrożenie porodem przedwczesnym zostaje tu dłużej, bo już do północy się nie wyrobiędorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️