Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj nie kracz,bo nie chce sie przeterminowac:/
U mnie spokojnie, teraz juz ide spac,bo jestem padnieta. Zaczynaja mi nogi pychnac, co za pierwszym razem bylo dobrym objawem.
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
oj eve się dzisiaj nie odezwała jak zwykle z rana więc może coś ruszyło
Ja kolejną noc miałam nie przespaną znowu pobudka o 3:30i do 5 nie spałam jak potem zasnęłam to o 7 ciężko było wstać. Młody mnie już chyba ćwiczy do wstawania na nocne karmienie.
Czuję się dzisiaj bardzo ociężale i mam mało energii na szczęście już piątek.
Mojemu synowi wczoraj o 18 przypomniało się że musi zrobić zielnik na przyrodę na dziś wrrr.... tak się zdenerwowałam i tyle stresu kosztowało mnie robienie tego zielnika z nim że potem bolał mnie brzuch , dostałam jeszcze opiernicz od męża że mam się nie denerwować , ale jak tu się w takiej sytuacji nie denerwować. Potem miałam wyrzuty sumienia , bo przecież każdemu może się zdarzyć, więc cały wczorajszy wieczór był do d...y.
Dobrze, że już piątek -
No wlasnie gdzie nasza eve? Mam nadzieje, ze Olus w koncu zdecydowal sie opuscic mamusi brzuszek
A ja ostatnio dobrze spie, nawet na siku nie wstaje tylko juz rano jak moj P wstaje do pracyNo ja jeszcze dzis troche rzeczy musze zrobic ale jutro i niedziela odpoczynek
-
Nie odezwalam sie, bo dzis pospalisny tak,ze zaspalisny do przedszkola. Dzis i w weekend to strach rodzic takie korki na miescie, chyba, ze w nocy.
Juz pigodzilam sie z tym ze Olek bedzie jednak listopadowy:-)dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
eve, ale sobie z nas żarty dzisiaj urządziłaś
a raczej Olek
no ja się nie wysypiam mimo, że nie mogę narzekać na wstawanie w nocy do WC... ale Synek za to jeszcze pije butelkę w nocywczoraj go coś nogi bolały znów... ehhhh... w listopadzie chowamy już butelkę... trudno nie prześpię dwóch albo 3 nocy, ale później będzie lepiej... mam nadzieję....
Eve lubi tę wiadomość
-
hej
Ale ładne brzuchy :)u mnie w pasie 110z córą tyle miałam do porodu
Dorcia ale Ty młodziutko wyglądasz
U mnie rozwarcie bez zmian, więc chyba damy radę
Marcel w środę 2600, więc jak dobiję do 40 tyg to kawał chłopa pod 4 kg mi się szykuje
Do tego córa gorączkuje + dziś doszły wymioty.
Ja już też zaliczyłam to drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:00
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję aga udanej wizyty
dobrze, że wszystko w porządku i niech tak zostanie do porodu
no to aga też będzie duży Dzidziuś u Ciebie
idziemy prawie tak samo
biedaczku to pewnie Was jelitówka jakaś dorwała.... zdrowiejcie Kochane.... trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Ciebie i Córeczki...
mój może będzie miał teraz ze 2900, zobaczymy w środę
już się nie mogę doczekać, bo będę widziała ile przybrał w tydzieńwtedy będę mogła tak mniej więcej ocenić do porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:04
-
Aga no to dobrze, ze na wizycie wszystko w porzadku. Dotrwacie do konca z pewnoscia
Biedne z coreczka jestescie ale zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Dziekuje za komplementMam 23 lata to chyba taka stara nie jestem
Moja dzidzia ostatnio miala prawie pol kg, wiec na kolejnym USG to bedzie pewnie roznica. Szkoda, ze tak rzadko mam je robione ale najwazniejsze, ze dzidzius jest zdrowyUciekam zaraz do sprzatania bo troche rzeczy mam do zrobienia dzis ale bede zagladac do was co jakis czas
-
Nie ma co tak liczyc kochane. W jednym tygodniu przybierze maluch 250 gr a innym razem 200 ale tak mniej wiecej oszacowac mozna
Aga biduleczki caluje was mocno. Kurujcie sie.
Ja czekam na wizyte. Ciekawa jestem jak z ta szyjka bo cholernie boli kolejny dzien, mam nadzieje ze nic tam sie nie dzieje. Mala wczoraj przeszla sama siebie. Wypychala sie jak szalona, nawet moja mama poczula co nigdy sie nie zdarzylo ani z Marysia ani w tej ciazyrano tez dala niezle popalic.
Marysia dzisiaj ma bal przebierancow w przedszkolu a wczoraj wycinalysmy dynie. Marysia narysowala mi na swojej co mam wyciac a ja na swojej. Nameczylam sie jak choleraMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Jestem jestem:)
Z brzusiem i szyjka bez zmian wiec dobrze. Moje ciagniecia i bolesci spowodowane sa tym ze Olcia bardzo glowka tam napiera i bije raczkami. Krecila sie jak szalonanadrobila swoja wage co jest dla nas zdziwieniem bo nie odzywia sie dokladnie tak jak powinna przez to stare lozysko. Wazy juz 2100. Ja przytylam 2 kg. Dostalam duze pochwaly ze bardzo malo przytylam w tej ciazy wiec tez jest ok.
Nastepna wizyta 18.11 ale mam czekac na telefon ok srody bo maja gince przywiesc nowy sprzet z 3/4 d i jakimis najnowszymi opcjami wygladzania czy cos takiego. Bede jej pierwsza eksperymentalna pacjentka . Dla mnie to super bo ona bedzie sie uczyc a ja za darmo podpatrze sobie OlcieKasandra, Eve, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
super karola oby tak dalej Kochana
fajnie pooglądasz sobie
mnie Szwagier od początku ciąży proponuje 4d usg, ale boję się, że wtedy szlak trafi z niespodzianką płci
eve, a Ty się szykujesz na jutro ?
agusia trzymaj się Kochana z Córcią, szybko minie.... trzymam kciuki
dorocia i aga to Wy takie młodziutkie superWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:28
-
Kas ja powiem szczerze, że jest mi obojętnie, tak bardzo chciałabym już tego mojego Olka przytulić, ale boję się korków jakbym musiała jechać do szpitala przez całe miasto w dzień. Ale Szymon został dzisiaj na noc u dziadków (polubił bardzo takie atrakcje skubaniec mały), a mąż zaraz wróci to chyba go jeszcze zmolestuje ostro i niech się dzieje co chce oby do rana
Chyba, że nie będzie chętny bo miał ciężki dzień w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:41
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️