Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie wiedziałam kiedy z Szymonem, a z Olkiem to już w ogóle, a jakby miał się urodzi dokładnie w wyznaczonym terminie to też super.
Odstawiłam Szymona do przedszkola i teraz biorę się za śniadanko, lekkie sprzątanie i może przejdę się na jakieś zakupy.
Kas, trzymam kciuki za wizytę👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
hej
my już wreszcie u siebie powoli się odgracamy z najpotrzebniejszych rzeczy, choć z moją sprawnością słonia to wcale nie jest łatwe. Schody dają mi w kość i już widzę, że wcale mi się tu nudzić nie będzie, bo ogarnąć cały dom w porządku to nie lada wyzwanie mnie czeka Sama przeprowadzka poszła sprawnie, bo M. załatwił samochody i ludzi, oczywiście problem z tatą jedynie, bo jaki to on biedny i poszkodowany, bo zostaje sam. Ale na ten temat to już nawet szkoda gadać.dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Eve nieustannie życzę skurczy porodowych
Mnie nadal męczy wirus, choć dziś już znacznie lepiej.
Nadal dumam nad tą krwią pępowinową, a jak obejrzałam film o A. Mróz to już byłam prawie pewna, że działamy. Teraz ta przeprowadzka i nadal nic nie załatwione.
Dziś wizyta, więc zobaczymy co tam słychać -
U dentysty dzis 3 raz otwierala mi kanal i zalozyla opatrunek i zrobila mi jedynke bo kawalek mi pekl. Teraz wizyta w kolejna srode i wtedy tez mam glukoze. Pozniej zrobilam zakupy w aptece i w markecie. I jak wrocilam do domu i tak sie zle poczulam, tak mnie zoladek bolal, chwile sie przedrzemalam bo maly usnal w aucie, zjadlam bulke i troche przeszlo. Musze ogarnac troche w domu.
-
witam się po wizycie
szyjka skrócona do 3cm, ale najważniejsze, że Dzidzia przystopowała
choć nie jest powiedziane, bo podobno Dzidziusie przybierają skokowo tak słyszałam
w każdym razie teraz jest tydzień do przodu, a nie dwa i waży 2900
za 3 tygodnie kolejna wizyta o ile zdążę na niąa lekarz mówi, że urodzę wcześniej, ale u eve też tak mówili
co ma być to będzieEve, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Kas to fajnie, ze wszystko dobrze. No i fajnie, ze dzidzius troche przystopowal
A dzieciaszki nasze to wyjda wtedy kiedy im sie tak na prawde zachce
No eve ja Cie nie wyganiam ale wiesz... moglabys juz znalezc sie na porodowce
Musze Wam powiedziec, ze moj maluszek musi byc chyba jeszcze bardzo nisko bo caly czas mnie boksuje baaardzo nisko, doslownie w szyjke i czasem jak stoje to czuje takie napiecie na dol i jak by mi mial zaraz wyskoczyc. Z synkiem tak nie mialam. I jak chce czasem komus pokazac, ze kopie w tym momencie to nie da rady bo kopie tak nisko.
No aga tez czekam na wiesci z wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:28
Kasandra, Eve lubią tę wiadomość
-
Taaa to sobie posprzątam i ogarnę przeprowadzkę
Przez tydz puściło zewnętrze, kanał i rozw. wew. mam na 1,5 cm albo 1,5 palca. Juz nie pamiętam. ogólnie muszę wytrzymać 2 tyg, do skończonego 37 tc, bo wtedy dziecko jest przy matce. A przed 37tc zabierane na noworodki i jesteśmy tydz w szpitalu.
Do tego boli mnie ząb.
Małą wczoraj bolał brzuszek, dziś ok. Nota bene - co można dziecku dawać na ból brzucha?
Muszę spakować torbę, bo normalnie jestem w proszku.
-
Aga no to nie za ciekawie ale musisz teraz odpoczywac, odpoczywac i odpoczywac. Bardzo dbaj o siebie i pakuj ta torbe. Przy sprzataniu i ogarnianiu musi ktos pomoc. Bedzie dobrze, trzymam kciuki i niech maluszek sie tak nie pcha na ten swiat.
Co do boli brzuszka to jak moj mial (zdarzylo sie bardzooo rzadko) to dawalam mu 2-3 lyzeczki jagod bo mam kilka sloiczkow zawsze od tesciowej i ewentualnie lekka dieta. A co jeszcze to nie mam pojecia, w aptece na pewno cos doradza. Moze jakis probiotyk? -
A moj mlody wstal dzis przed 7 i juz bylo po spaniu. Do tego z rana ciagle plakal i marudzil nie wiadomo o co. Zmierzylam temp ale jest ok. Teraz troche sie uspokoil, mam nadzieje, ze nie bedzie chory. Spadam ogarniac bo moj P dzis szybciej z pracy wraca.