Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia- No synek 2 latka kończy w marcu a miał być lutowy jak Potomek
może tym razem się załapię.
imienia nie mamy i nie możemy z mężem nic ustalić...i tak na razie zostaje Potomek
w sumie dlatego,że zobaczyłam Twój suwaczek to się zdecydowałam napisać.
Ja po porodzie używałam Lactacytu ale czy to jakieś rewelacyjne to chyba nie koniecznie. Myje jak myje
Dziewczyny,czy któraś z Was korzystała może z tych bezpłatnych usg w centrach handlowych? Warto w ogóle ruszać tyłek??
Eve,trzymam kciukimój syn rodził się 41tc6d więc ja to sobie czeeekałam
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
na_cik mój Szwagier robił takie właśnie USG w jednym z chorzowskich Centrów Handlowych.... ujmę to tak... USG jak USG
tylko, że to są 4D przynajmniej w jego przypadku i jak ktoś nie ma dojść inaczej to w większości przypadków trzeba za to zapłacić, a tutaj ma się za friko
tylko ogromne kolejki podobno, więc trzeba się uzbroić w cierpliwośćna_cik lubi tę wiadomość
-
Na_cik to fajnie, ze sie zdecydowalas do nas napisac
Jestesmy tu w roznie zaawansowanych ciazach.
Ja nigdy nie korzystalam z takiego USG bo nawet nie wiem czy i gdzie sa takie w naszej okolicy. A poza tym musiala bym jechac pewnie z mlodym a naczekac sie na pewno trzeba wiec chyba bym bardziej sie umeczyla niz uszczesliwila.
Z checia bym sie dzis zaszyla w wygodnym lozku, w cieplej kolderce i nie wychodzila. Ale co zrobic jak synus jest, trzeba sie przemeczyc. -
ja moje Ludki mam w przedszkolu i domu kultury
także jestem sobie w łóżeczku
dorocia, ale doskonale Cię rozumiem, bo Synek.co chwilę w domu zostaje, bo katar, bo gorączka... ehhh....
mój Dzidzio dzisiaj mniej ruchliwy jakoś, i znów się martwię, a tutaj po prostu bedziej leniwy dzień
ciekawe co u eve lekarz powie -
Wiecie,zastanawiam się nad tym USG bo o tyle przy synu pracowałam i miałam kasę na wszystko o tyle teraz jesteśmy tylko na wypłacie męża i jesli nie skorzystam to USG będę miała za 4-5tc. Fakt,że też dobre jakościowo i w jestem zadowolona ale miło było by zobaczyć czy wszystko jest tam u Niego ok
Mi wlasnie kot ukradł rogalika maślanego z foliówki i zryczałam się jak dzieckoco za dzień chwiejny...
Ja mam cichą nadzieję,że Potomek będzie mniej energicznym dzieckiem niż ten mój mały szalej... -
No powiem szczerze, ze bardzo sie ciesze ze synek moze byc ze mna w domu i nie musze go puszczac do zadnego przedszkola ale nie powiem bo czasem jest ciezko. Myslalam zeby go gdzies zaprowadzac na jakies 2 godz czy zapisac gdzies na jakies zajecia ale na razie ciezko z kasa bo ten ZUS mi nie wyplaca pieniedzy. Staram sie wymyslac mu jakies zajecia i urozmaicac mu czas ale w ciazy nie jest to takie proste.
Na_cik nie przejmuj sie rogalikiemNo niestety to nasze hormony ciazowe tak dzialaja. No i ja tez mam nadzieje, ze drugie dziecko bedzie spokojniejsze bo Kubus to jest rozrabiaka i wszedzie go pelno.
-
Super
gratulację dla Eve!!! Swoją drogą 60cm to kawał chłopa z tego syneczka
dorocia oj jak ja Cię rozumiem! Ten mój to nawet jeszcze nie powie o co mu chodzi a kasy też na dodatkowe atrakcje brakuje. Przy okazji taka pogoda,że tylko w wyrku leżeć...a dzieciaki litości nie mają.dorocia2324, Eve lubią tę wiadomość
-
No 60cm to kawal chlopa. Kurcze az zastanawiam sie jaki w koncu rozmiar ubranka do szpitala wziazc bo ja planuje 56 i zeby nie bylo za male. A Wy jaki rozmiar bierzecie?
To ktora teraz nastepna do porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 16:28
Eve lubi tę wiadomość
-
No kurcze bo wlasnie mysle ze 62 to zeby za duze nie bylo. Synek urodzil sie 55cm to moze druga dzidzia bedzie miala podobnie.
A no na_cik z kasa krucho i czlowiek zablokowany jest na pewne sprawy. Ja tylko mam nadzieje, ze zdecyduja sie wyplacic mi te pieniadze bo jak nie to nie wiem jak to bedzie, tyle rzeczy do kupienia. I kto powiedzial, ze pieniadze szczescia nie daja?
Moze karola zajeta jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 16:54
Eve lubi tę wiadomość
-
wieczorkiem Wam jeszcze wrzucę fotkę, bo mi przesłała, ale muszę dla fotki przejść na kompa, a teraz nie mam jak
no eve poszalała 60cm, a przecież nic nie pisała, że taki sporychyba, że mi umknęło....
no my z dynamiczną teraz wg terminu, a karola nie wiem czemu milczy...
mam nadzieję, że wszystko w porządku u niej i u agi....dorocia2324, Eve lubią tę wiadomość
-
ja też biorę 56 na wyjście pakuje
te dzieciaczki są tak drobniutkie mimo nawet większej długości, że myślę, że się zmieści
ja w szpitalu mam szpitalne, nie daję swoich, bo Panie tam akurat gubią jak biorą do mycia
więc do torby emowi zapakuję i 56 i 62, ale sądzę, że 56 wystarczy zupełnie
dorocia2324, Eve lubią tę wiadomość
-
Ja w najblizszym czasie wybieram sie do szpitala w ktorym chce rodzic, zeby zobaczyc co sie tam zmienilo, dowiedziec sie co trzeba miec ze soba itd.
No i chyba zrobie tak, ze kupie na wyjscie 2 komplety ubranek (jedno rozowe, drugie niebieskie) na rozmiar 56 a 1 komplet w kolorze neutralnym na rozmiar 62 i bede zabezpieczonaEve lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny:-)
Juz jestem szczesliwa:-)
W ubranka 56 spokojnie wchodzi i ma luz:-) Nie wiedzialam do usg dzisiaj rani,ze taku duzy:-)dorocia2324, na_cik, Kasandra, mama hani lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️