Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie miałam pisać, że eve o 9 była w szpitalu z powodu plamień, ryzyko miała biedna, bo miała podejrzenie owinięcia pępowiną, więc o 10.50 na porodówkę z 5cm rozwarcia i o 12 Nasz Dzielny Aleksander był już na świecie u Mamusi
dorocia2324, mama hani, aga.just lubią tę wiadomość
-
Jaki on sliczny
Jakie wloski ma ciemniutkie
No to Olek szybciutko przyszedl na swiat a tak nas wszystkie trzymal w niepewnosci. Z ta pepowina no to nieciekawie ale najwazniejsze, ze sie wszystko dobrze skonczylo. I mamusia jest juz szczesliwa
Niech teraz odpoczywa i dochodzi do siebie.
-
ja uwielbiam takie szczuplutkie, ale większość firm właśnie takie wielkie robi, nie wiadomo dlaczego....
cały dzień się bałam, że mój Bobuś coś mało się rusza, ale teraz mi daje popalić po żebrach i pęcherzucały dzień chodziłam i biegałam to uspokajałam i kołysałam
-
No powiem Wam, ze ja ladniusie bodziaki wypatrzylam w C&A rozpinane cale tak z przodu na boku, to wygodne jest pierwsze dla takiego malenstwa. Tylko na razie patrzylam na stronie internetowej, musze sie tam przejechac i zobaczyc jak w realu wygladaja. Ostatnio tam kupuje rzeczy dla synka i jestem bardzo zadowolona, jakosc super, cena nie duza i w ogole.
Ale to prawda, ze niektore te ubranka to strasznie szerokie, ja dostalam jedno takie body dla synka to jak mu zalozylam to przez ramiona mu na dol zlatywalo, masakra.
A moj dzidzius ma chyba jakis przelom bo w koncu nie nawala mi ciagle w dole, w szyjke itd tylko na reszcie poczulam go dzisiaj na wysokosci pepkaTak fajnie mi brzuchol falowal ale lobuz nie dal sie nagrac niestety.
Kasandra lubi tę wiadomość
-
Kasandra ja to się cieszyłam,że Potomek od poczatku bardziej nieśmiały i delikatniejszy ale z każdym tygodniem widzę,że się rozkręca
a dzisiaj też chyba ciśnienie niskie i wszyscy jacyś przymuleni
Czy Wy też tak żrecie bez opamiętania??? Bo ja to już chyba przesadzam...kilogram przez tydzień ostatnio przytyłam -
Na_cik ja niestety tez za duzo jem ale no coz praktycznie caly czas jestem glodna. Walcze z tym ale nie raz jest ciezko. Z synkiem przez cala ciaze przytylam 13kg. A teraz juz mam +7kg. Teraz zwaze sie 17 u gina i az sie boje co waga pokaze. A na kiedy masz w ogole termin i skad jestes?
-
Z Warszawy a termin mam z OM na 9 lutego a z USG na 14 lutego. Ale w sumie to żaden wyznacznik
Ja to nawet nie jestem strasznie głodna w dzień tylko raczej podjadam...cholera wie dlaczegoza to wieczorem akurat jak chcę iść spać to mi burczy...
Z synem przytyłam jakieś 16-17kg ale 10 mi zostałowięc zaczynam dodatkowym bagażem
-
ja kocham.c&a
muszę się przejść poogladać i może jakieś sobie sprawię dla przyjemności
ja różnie mam z apetytem, ale ja już przytyłam 16kg, więc wiem, że to.u mnie standard w każdej ciąży, ale do tej pory zawsze wracałam do 58kg i mam nadzieję, że teraz też tak będziezobaczymy.... ale ja.potrafię tabliczkę czekolady zjeść naraz
a drugiego dnia nie mam apetytu na przykład.... ale teraz przez 3 tygodnie przytyłam 3 kg
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
na_cik wrote:
Dziewczyny,czy któraś z Was korzystała może z tych bezpłatnych usg w centrach handlowych? Warto w ogóle ruszać tyłek??
Hej ja bylam na tym usg i bylam bardzo zadowolonaMam 5 zdjec.Jedynie lipa z tym to to ze trzeba byc w miare wczesnie zeby sie dostac. U nas badanie trwalo od 11-16 a ja juz bylam po 9 i zalapalam sie na 15.20. Pojechalam do domu,zjadlam obiad i przyjechalam do galerii na 15. Wchodzilam o 15.10.
We wczesnej ciazy robia zwykle usg,a powyzej dwudziestego ktoregos tyg. juz 3D.na_cik lubi tę wiadomość
-
No ja krotko po porodzie wazylam 5kg mniej niz przed ciaza, wiec i teraz licze na taka sytuacje zwazywszy na to, ze teraz chce dluzej karmic piersia
Ja tez potrafie zjesc, np cala paczke ciastek ale sie staram hamowac
Na_cik spokojnie caly nadmiar kg uda Ci sie zrzucic w swoim czasie. A w ciazy przeciez nie mozna sobie wszystkiego odmawiac
Kas to jakbys cos kupila w C&A to sie pochwal bo ja nie wiem kiedy bede sie wybierala. -
dorocia tyle,że ja potrafię jeść zamiast obiadu słodycze...w ogóle moja dieta kuleje i niestety ja jestem z tych ktorym kp nie pomaga absolutnie zrzucać kg
syna karmiłam 11 miesięcy i niestety nadmiar został
znaczy przez chwilę schudłam bo ćwiczyłam prawie codziennie ale tu niestety dieta jest kluczowa a ja niestety mam fatalne nawyki