Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cisz, cisza...
aga odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj, a my się zajmiemy trzymaniem kciuków za 37 tydzieńpatrz jak za eve trzymamy tak, że do terminu dotrwała
także Ty masz odpoczywać...
moje Skarby nigdy nie wstawały wcześniej niż o 8od zawsze
teraz Córcia wstaje o 7, bo przedszkole.Ją przestawiło
dorocia trzymam kciuki za Synka, a aga u Ciebie za zdrowie Córeczkidorocia2324, Eve lubią tę wiadomość
-
Oj moj swojego czasu to wstawal ze mna bardzo pozno (10-11) ale pozno tez chodzil spac bo dopiero po 23. Teraz odkad sie przeprowadzilismy i ma swoj pokoj to kladziemy go miedzy 21.30 a 22.00 i wstajemy maks o 8. Ostatnio nie chce spac w dzien. Dzisiaj cale szczescie padl po 14, ja sie polozylam zeby odpaczac i podrzemac to i on sie polozyl
Troche spokoju bo dzis to masakra z nim, wszystko na przekor robi, marudzi, placze, drze sie. Az juz mi glowa pekala. Teraz delektuje sie bloga cisza i czekam na mojego P zeby zaburzyl ten spokoj
Kasandra lubi tę wiadomość
-
Mam do Was pytanie. Co i czy uzywalyscie jakiegos zelu albo plynu po porodzie? Czy podmywalyscie sie po prostu woda i zwyklym zelem lub mydlem?
Bo nie wiem czy cos kupowac a za chole*e nie moge sobie przypomniec czym ja sie podmywalam po porodzie -
Cześć dziewczyny!
Znajdzie się jeszcze trochę miejsca dla podwójnej mamy??
Mój synek dwa dni temu skończył 20 miesięcyjest moim największym szczęściem i tylko On(i jego tata) potrafi tak dać mi popalić
W tej chwili wielkimi krokami zbliżamy się do III trymestru i czekamy na drugiego synka
Pozdrawiamy z PotomkiemEve, mama hani lubią tę wiadomość