Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Synek po nocy znowu jak nowonarodzony. Dostal syrop na goraczke o 17 i do tej pory goraczka nie odbila, o uchu nic nie mosi, takze nie ciagne go od razu do lekarza, poobserwuje jeszcze.
A drugi synek siedzi juz twardo, mimo, ze wczoraj wieczorem juz takie ladne skurcze sie pojawily, ale przeszly...Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
witam się rankiem
Ja dzisiaj znów odnotowuje wyższy poziom energii, wczoraj zakupiłam ostatnie elementy do kącika przewijania maluszkasąsiedzi byli w Ikea to im zleciłam zakup maty do przewijania i pojemniki plastikowe do powieszenia na przewijak
Na listopadówkach dziewczyny ostro szaleją i się rozpakowują jedna po drugiej, na obecnych ciężarówkach Eve jesteś na podiumKas my też nie mamy już daleko do tych trzech miejsc na szczycie
Juro wreszcie jedziemy do Castoramy po farby i w weekend wreszcie malowanieMam nadzieję że wreszcie w przyszłym tyg kanapa przyjdzie bo spanie na samym materacu na podłodze już mnie męczy ( najgorsze jest to wstawanie w nocy na siku ) muszę się najpierw trochę pokulać a potem jakoś zwlekam ten mój brzucholek do góry .
Jak już będzie kanapa to będziemy mogli złożyć łóżeczko i stojak pod przewijak i takie tam inne rzeczy dla maluszkajuż nie mogę się doczekać
dorocia2324, Kasandra lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak jak mowisz kas. Mi tez sie wydaje ze moge duzo wiecej niz na prawde moge. Od tej pory stopuje i koniec! Przy synku cala ciaze przespalam i przelezalam lecz wtedy obowiazkow prawie zero a teraz...no coz. Ale bedzie dobrze. Musze jutro kupic sobie jakis krem na ten brzuchol bo moj sie skonczyl i troche kremem mlodego smaruje ale to malo daje bo zaczyna swedziec skora.
Eve wiec czekamy dalej. W koncu musi wyjsc Olus.
Dynamiczna to fajnie, ze zaraz kacik dla maluszka bedzie gotowyWspolczuje spania na materacu tym bardziej teraz z takim brzuszkiem.
Kobietki przypomnijcie mi jak maja Wasze pociechy na imie. Chodzi mi o te narodzoneKas jakie masz przeczucie co do plci? I jakie macie imiona wybrane?
Kasandra lubi tę wiadomość
-
ja mam w domku: Laura 5 lat
i Nataniel w lutym skończy 3
a co płci to nie mam przeczuć szczerze mówiąc, nigdy mi nie wychodziło zgadywanieale tak mi się wydaje, że chłopak, ale równie dobrze może być duża Dziewczynka
Córci się podoba Aurelia, więc chyba tak zostanie, a dla Synka mieliśmy Emanuel, ale coś em zaczyna się martwić, że za nietypowe, ale mi się bardzo podobaa co Wy myślicie ? u Szwagrów znów są w domu tradycyjne imiona
Hania i Marysia
-
no dorocia powoli
ja mam rozstępy na brzuchu zrobiły się mimo, że naprawdę dbam.o skórę, ale cóż... trudno....
dynamiczna no ja jestem 30, a Ty chyba wyżej ode mnie
eve do piątku zwalniasz miejsce i już
ja jutro muszę pamiętać o morfo i moczi kolejna wizyta
a dzieciaki w tym czasie na basen z Tatusiem idą, bo akurat mamy 5 minut na piechotę od mojego lekarza
-
Ja w pierwszej ciazy mialam przeczucie, ze bedzie chlopak i tak jest, choc moj P byl nastawiony na dziewuszke. Teraz tez cos moje mysli sklaniaja sie ku chlopcu ale moze dlatego ze nie chce sie nastawiac na zadna plec, chce by bylo po prostu zdrowe. Choc nie powiem, ze nie marzy mi sie corcia. No i ta ciaza jest inna niz poprzednia ale to moze po prostu zasluga hormonow a nie innej plci
Mi sie dla chlopca najbardziej podoba Natan, pozniej Maksymilian. Ale dla mojego P odpada Maks bo takiego mieli psa. Dla dziewczynki Nadia albo Malgorzata (po mojej mamie) ale Aurelia czy Laura tez mi chodza po glowie. I na razie nic niewiadomo
Mi na razie jeden nad pepkiem sie troche poglebil i to tyle ale zobaczymy jak bedzie dalej. W pierwszej ciazy tak nie dbalam o smarowanie i tylko malutkie mam wokol pepka. -
Ja miałam przeczucie w pierwszej ciąży a wręcz pewność na chłopka,a teraz też jakoś chwilowa dziewczynka do mnie nie przemawiała, bo jakoś mi ten chłopak chodził po głowie i tak jest.
Dziewczyny do piątku do rana, żebym już nie musiała do lekarza jechać.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
To zdrówko Wasze:) piję soczkiem pomarańczowym:)
Spadam wykorzystać pogodę z Młodym, bo jest pięknie, a jak nie ma temperatury to nie będę go kisiła w domu:)dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
hej dziewczyny u nas dzisiaj piękna pogoda :)pranie na podwórku wyschło. Bylam dopiero dzisiaj u dentysty wyczyściła mi kanały wyrwać nie chciała mówi żeby poczekać, w czwartek mam znowu wizyte:( dzis byłam na badaniach a w patek wizyta u gina. pozdrawiam
-
U nas tez dzis bylo slicznie. Ja robie jutro pranie bo jutro odbieram moj plyn do prania i do plukania. No i jutro z samego rana do dentysty bo ten zab co mi kanalowe robila boli jak chol*ra i jeszcze kilka rzeczy do zalatwienia jutro. Ja juz po obiadku, odpoczywam i czekam na mojego P bo dzis pozniej wraca z pracy.
Mama hani to czekamy na wiesci z piatkowej wizyty
-
Nasz dzień bardzo aktywny, Szymon zdrowy, więc rusza jutro do przedszkola:) A porodu nadal nie widać, nie słychać, nie czuć, dziś już miałam jakiś taki kryzys psychiczny, ze pogodziłam się z tym, ze się przeterminuje, a w piątek będę musiała jechać do gina na wizytę i ustalać co i jak. Boję się tylko ile jeszcze każe mi czekać...👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
eve głowa do góry
Dzidzia na pewno cię jeszcze zaskoczy
trzymam mocno kciuki, żeby tak właśnie było
ja myślę, że urodzę wcześniej, ale życie pokaże swojezobaczymy narazie czułam stópki naprawdę wysoko, więc wszystko powinno być ok
eve cieszę się, że u Synka dobrzeEve lubi tę wiadomość
-
Eve fajnie, ze synek zdrowy
No niestety nie mamy wplywu na to kiedy naszym maluszkom zechce sie wyjsc. Czekaja na ten odpowiedni moment, ktory moze byc w kazdym momencie. Nie stresuj sie i musisz spokojnie czekac. Jak pamietam to tez mnie krew zalewala jak od 8 wrzesnia musialam czekac i urodzilam dopiero 27. Licze, ze teraz taka sytuacja sie nie powtorzy.
Uciekam spac bo jutro bardzo wczesnie musze wstac do tej dentystkiDobranoc!!
Eve lubi tę wiadomość