X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak to jest przed świętami w przedszkolu. Cisza tu faktycznie. Pewnie przygotowania do świąt trwają.

My dzisiaj będziemy ubierać choinkę w tym roku żywą.
    No i jeszcze pierniki trzeba ozdobić.
    Wojtuś grzeczny ale niestety śpi spokojnie tylko na rękach choć puki co mi to nie przeszkadza. Pobolewa go brzuszek a na rękach jest mu zdecydowanie lepiej bo śpi przytulny brzuszkiem do mnie.

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza jak makiem zasiał....

my dzisiaj mieliśmu ważenie 4120.:) 400gr w 10 dni ;) grubasek nasz Kochany :)

my dzisiaj ubieramy choinkę i dopinamy prezenty :)

porządek w domu, pierniczki, choinka to plan na dzisiaj, bo em jutro cały dzień w pracy i w wigilię do 13 :( ale do teściów na wigilię jedziemy to spoko i wogóle całe święta tam, więc luzik...

malo czasu więc podczytuję, ale dopiero teraz znalazłam chwilkę, żeby napisać :)

qbxwkvq.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Zwariuję! Moje dziecko ma znowu katar!! Ile było spokoju? Tydzień? :( mi zdarzyło przejść ze 2dni temu :/

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my właśnie ubraliśmy choinkę, i zrobiłam piernika piecze się w piekarniku. :) coś mnie trochę brzuch boli :(

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widze, ze mega cisza.
    Ja mam juz bigos, krokiety, rybe po grecku i niedlugo bede robila pieczarki nadziewane. Musze jeszcze troche ogarnac. Jutro salatka, ciasta i ostatnie sprzatanie. Powiem szczerze, ze juz nie mam sily ale juz niedlugo :) Wigilia u tesciow a I i II swieto w domku siedzimy i odpoczywamy :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzę dorocia że już jestes na półmetku :) ja jutro robię pierogi z ciasta drożdżowego, dzisiaj upiekłam piernik i muszę przyznać ze efekt końcowy jest dość zadowalający :) ja sprzątanie zostawiam na jutrzejszy wieczór i zagonię mężą bo jeszcze jutro ma wolne a w wigilię pracuje :(

dorocia2324 lubi tę wiadomość

• mama hani Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeździłam do miasta i zaszłam do sklepu patrze fajna sukienka wisi ale myślę pewnie nie maja mojego rozmiaru a tu zdziwienie bo mieli to sobie kupiłam a co z brzuszkiem też trzeba fajnie wyglądać :)

Eve lubi tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane melduje sie w chwili wolnej :)
    Malutka jest bardzo spokojna. Przedwczoraj troszke poplakala w nocy ale chyba ja brzusio bolal. Dzis byla polozna i kazala nam smarowac sutki altacetem bo ma powiekszone piersi, niby czesto tak bywa ale moze ja to bolec.

W dzien sie cycujemy w nocy mm, narazie tak musimy robic do momentu zwazenia.

Juz sie nie moge doczekac jak wyjdziemy na dworek po swietach. Musimy isc do poradni wiec bedzie pierwszy spacer.

Ja niestety jeszcze nie pozbieralam sie z faktu ze mialam cc. Codziennie rycze, wylaczam sie z zycia, dre sie na ema chociaz zapierdziela caly czas, wszystko mnie denerwuje i jest mi bardzo zle. Nie wiem czy kiedykolwiek sie pozbieram i nawet jak bym kiedys chciala 3 malenstwo to jak pomysle o cc to jjz mi sie odechciewa. Emowi juz powiedzialam ze owszem mozemy miec 3 dziecko ale ja go nie urodze!

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola głowa do góry :)

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola głowa do góry :) wszystko jest ok, bo przecież i Ty i Dzidzia czujecie się dobrze tak ? to jest najważniejsze teraz :)

wpadam Wam złożyć Dziewczynki najlepsze życzenia :)

WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT :)

qbxwkvq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dużo zdrówka, szczęścia pogody ducha, zdrowych dzieciątek i wszytkiego co najlepsze :)

Kasandra lubi tę wiadomość

• Eve Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zdrowych, wesołych, rodzinnych Świąt.

U nas wszystko dobrze. Chłopaki okazy zdrowia. Wczoraj mieliśmy pierwsze szczepienia, przeszły dzielnie i gładko, uff bo jutro mamy Chrzest:) Olek waży 5,2kg. Ile mierzy nie wiem bo podkurczał uparcie nogi:)
    W poniedziałek byliśmy u ortopedy i nóżki Olka są już całkowicie normalne:) A buciki zakładamy już tylko na noc dla utrwalenia nawyku prawidłowego układanie:)

Kasandra, mama hani lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kochane przepraszam ze tak pozno ale wiecie...

Zycze Wam wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, zdrowych i zawsze usmiechnietych maluszkow, nocek przespanych i kazdego dnia rozpovzetego z coraz wiekszym usmiechem

Dziekuje ze jestescie :*

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    out.php?t=926532_cam00726-1.jpg

Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Dorota z Dzidziusiem :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola glowa do gory!! Ten stan przygnebienia i smutku na prawde z czasem przejdzie i zapomnisz o tym. Ciesz sie, ze swoich wspanialych coreczek bo to najwazniejsze. Dobrze, ze wszystko tak sie skonczylo niz mialo by sie cos stac.

Eve super, ze z nozkami wszystko w porzadku i ze chlopaki dobrze sie maja :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przepraszam was.
    Nie marywcie sie ze nie bede pisac.
    Nie mam ochoty na jakiekolwiek rozmowy o ciazy, o porodzie, o kupkach czy o dzieciach.
    Mam nadzieje ze to szybko minie i bede mogla wrocic do normalnego zycia

• aga.just Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej poświątecznie :)

Przepraszam, że nie złożyłam Wam życzeń. Nie miałam czasu na komputer. Ale mam nadzieję, że święta minęły Wam w miłej atmosferze :)

U nas 4,5 kg szczęścia, cudownie być mamą dwojki dzieci. Zakochana jestem po uszy <3
    Marcel ma katar, nadal jesteśmy bez szczepienia :(

Eve Ty już chrzest? Wow :D my dopiero planujemy na kwiecień

Karola wiem co czujesz. Ale to mija. Człowiek jakoś się z tym godzi, wyplacze co musi i wie, że nic więcej nie może zrobić. Bardzo chce mieć trzecie dziecko i mam nadzieję, że urodze je sn, ale jeśli będzie inaczej to trudno. Zniosę wszystko, bylebym je miała. Gdybyś chciala pogadać to jestem :)

• na_cik Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    U Nas Święta minęły fajnie ale niestety młody ma dzisiaj gorączkę. :( nie chce nawet owoców ze słoiczka i boję się czy to nie gardło :(

Jesteśmy u teściów i jak się nic nie zmieni to wracamy do domu jutro bo synek i tak źle u teściów sypia a jeszcze choroba z gorączka to tylko we własnym domu :(
    Wrócę do Was jak się jakoś to wszystko unormuje. Trzymajcie się cieplutko!

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja sie przez Święta objadłam, odpoczęłam i było na prawdę bardzo fajnie. Za 3 dni Sylwester i Nowy Rok. Jak ten czas leci. Jak odpoczelam to noga juz nie boli. Maluch tak sie wypycha, ze az jestem w szoku jakie moze przybierac figury, ze tak to nazwe moj brzuch. Czasami to tak boli, az ciezko wytrzymac. Synek az takich rzeczy nie robil ;)

Karola jak sie pozbierasz to wracaj do nas no i oczywiscie zawsze jestesmy jakbys chciala pogadac. Trzymaj sie cieplutko i zobaczysz, ze lada chwila wszystko sie ulozy.

Na_cik wspolczuje choroby synka, niech szybko wraca do zdrowka!!

na_cik lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny witam poświątecznie u mnie szału nie było :) i całe szczęście bo ostatnio denerwuje mnie ten gwar i szum! we wtorek mam wizyte u lekarza mam nadzieję ze bede juz wiedziała co tam rośnie

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ